ιστορία προσωπικά

Περίεργο τηλεφώνημα

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 201014:10Voltsek

Πριν δυο μέρες κάποιος με έκανε add στο facebook και τον έκανα φίλο μου. Αμέσως μου έστειλε ένα μήνυμα και μου ζήτησε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα για να μιλήσουμε. Εγώ του εξήγησα ότι δεν δίνω τόσο εύκολα το νουμερό μου, αυτός είπε ότι έμπαινε στο fb από το κινητό και δυσκολευόταν και τέλος πάντων μου έδωσε το τηλ. του και τον κάλεσα με απόκρυψη. Είχε ωραία φωνή, γοητευτική και οικεία.

Η συζήτηση ξεκίνησε φυσιολογικά, λέγοντας τα τυπικά όταν μιλάς πρώτη φορά με κάποιον. Όταν όμως τον ρώτησα με τι ασχολείται, η κουβέντα πήρε μία περίεργη τροπή. Μου είπε ότι πρόσφατα ξεκίνησε την "καρίερα" του στις ερωτικές ταινίες, κοινώς τσόντες. Πήγε στην Νέα Υόρκη για castting αλλά τα γυρίσματα γίνονται εδώ. Είναι ο μόνος παθητικός στις ταινίες και σε κάθε σκηνή έχει τουλάχιστον 5 παρτενέρ που τον ξεσκίζουν. Μιά φορά μάλιστα, είπε ότι τον πήδηξε ένας μαυρός με 40 εκ. πέος!!! Για κάθε ταινία πληρώνεται 30000 ευρώ. Όλα αυτά μου ακούγονταν περίεργα αλλά σκέφτηκα να είμαι ανοιχτόμυαλος. Η συνέχεια όμως ξεπερνάει και το πιο τρελό σενάριο.

Πριν 4 χρόνια μου είπε, η μητέρα του έκανε την αρχή στην πορνόβιομηχανία, κάνοντας ταινίες με νεότερους άντρες. Την πρώτη νύχτα του γάμου μάλιστα, απάτησε τον πατέρα το με τον κουμπάρο κι έναν φίλο του που είχαν ξεμείνει στο σπίτι, μετά το γλέντι!!! Αλλά όλοι είναι άνετοι στην οικογένεια, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με ότι συμβαίνει.

Έχει επίσης έναν κολλητό φίλο, ο οποίος είναι straight αλλά όποτε έχει καυλές τον πηδάει και γουστάρουν και οι δύο τρελά αλλά πάνω από όλα είναι η στενή φιλία που τους συνδέει. Μια φορά μου είπε, ο φίλος του του έκανε δώρο ένα μπουκάλι γεμάτο με το σπέρμα του και το άδειασε πάνω του!!!!! Μια άλλη φορά, πήγε ο κολλητός του στο σπίτι του μαζί με κάτι άλλα παιδιά και κατέληξαν να τον πηδάνε όλοι μαζί!

Μιλήσαμε πάνω από μία ώρα και το τι άκουσα δεν περιγράφεται. Τρελές ιστορίες που ούτε στην έπαυλη του playboy δεν έχουν συμβεί. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η άνεση με την οποία μου τα έλεγε όλα αυτά και η πειστικότητα στη φωνή του. 'Ηταν σαν να τα πίστευε πραγματικά. Είχε πλάκα να τα ακούω όλα αυτά αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι είχα μπλέξει με έναν τρελό.

Ισως σε ενδιαφερουν

9 σχόλια

  1. Γιατί μου φαίνεται ότι σε δουλεύει.. ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ νομίζω ότι είναι από αυτούς που ψάχνονται για σεξ επί πληρωμή. Καλησπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελπίζω μόνο να μην ήταν καμιά από αυτές τις υπηρεσίες που σε βάζουν με κάποιο άλλοθι να παίρνεις τηλέφωνο τον αριθμό τους και μετά σε χρεόνουν τα μαλλιοκέφαλά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι λες τώρα!;!
    χαχαχαχα
    λπίζω να μην είναι η περίπτωση που λέει ο μάλερ - καλύτερα η περίπτωση του bear με το σεξ επί πληρωμή
    (τη θεωρία του bear εννοώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επίσης, γιατί έκανα ακριβώς το ίδιο σχόλιο με τον τσούτσουρο; άλλο πάλι κι αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hfaistiwnas: Στην αρχή τον πίστεψα αλλά μετά μου έλεγε υπερβολικά πράγματα.

    bear: Δεν ανέφερε κάτι τέτοιο.

    mahler76: Εγώ τον κάλεσα στην αρχή, επειδή έχω δωρεάν χρόνο αλλά μετά με κάλεσε αυτός.

    τσούτσουρος: Προσέχω, προσέχω.

    sCaTterBraiN: Ακόμα καλύτερα να μην είναι τίποτα από τα δύο.

    Ανώνυμος#1 & Ανώνυμος#2: Είμαι πάντα επιφυλακτικός σε τέτοιες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας