ομοφυλοφιλία προσωπικά

Η κατάρα της ομορφιάς

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 201018:51Voltsek

Τελικά το να είσαι ωραίος έχει και τα αρνητικά του. Κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα παρατηρώντας έναν πολύ καλό μου φίλο. Τον ξέρω από τον στρατό και τους τελευταίους μήνες κάνουμε πολύ παρέα. Το γενονός ότι είμαστε γείτονες βοηθάει σε αυτό. Αυτός ο φίλος μου, είναι ομολογουμένως αρκετά ελκυστικός με πολύ ωραίο στυλάκι. Έχει αρκετές επιτυχίες στον ερωτικό τομέα και είναι πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να κάνουν κάτι μαζί του. Αυτό είναι πολύ καλό, θα σκεφτόταν κανείς. Κι όμως, από τότε που χώρισε, δεν μπορεί να βρει κάποιον ούτε για σχέση αλλά ούτε και για σεξ. Όταν όμως λέω "δεν μπορεί να βρει κάποιον", δεν εννοώ ότι δεν υπάρχουν υποψήφιοι, το αντίθετο μάλιστα. Κανείς όμως δεν του αρέσει τόσο ώστε να προχωρήσει.

Όταν ξέρεις ότι αρέσεις και ότι θεωρείσαι κελεπούρι, αυτομάτως ανεβάζεις τα στάνταρ. Δεν μπορείς να αναλώνεσαι με τον κάθε τυχαίο που θα βρεθεί στον δρόμο σου. Πρέπει να βρεις κάποιον του επιπέδου σου. Ξαφνικά κανείς δεν είναι αρκετά καλός και δεν θέλεις να χάνεις τον χρόνο σου με άτομα που δεν έχουν το ανάλογο παρουσιαστικό με σένα. Σου αξίζει μόνο το καλύτερο. Το καλύτερο όμως δεν σου κάθεται καθώς κι εκείνοι αναζητάνε το ακόμα καλύτερο. Κι έτσι χάνεις πολλές ευκαιρίες, προσπαθείς να πιάσεις το ιδανικό και τελικά απομένεις μόνος και έρημος.

Του έχω πει πολλές φορές ότι δεν πρέπει να έχει τόσο αυστηρά κριτήρια όμως δεν αλλάζει νοοτροπία. Σε όλους θα βρει κάποιο ελάττωμα. Το αποκορύψωμα ήταν όταν συναντήσαμε ένα ωραίο παιδί στο δρόμο κι ενώ παραδέχτηκε ότι του άρεσε, τον χάλασε που ο τύπος είχε πολύ σφιχτά δεμένα τα κορδόνια των παπουτσιών του!!!!! Όταν το άκουσα αυτό πέθανα στα γέλια και βεβαίως αμέσως μετά τον έκραξα για τα κόμπλεξ που έχει. Με αυτά τα μυαλά δεν θα βρει ποτέ κανέναν. Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήταν λίγο ψώνιο και το παραδέχεται κι ο ίδιος καθώς δεν πιστεύει ότι αυτό είναι απαραίτητα μειονέκτημα.

Είναι κακό κατά τη γνώμη μου να ψάχνεις αφορμή για να απορρίψεις κάποιον υποψήφιο γκόμενο ή έστω εραστή της μίας βραδιάς. Όσο τα στάνταρ ανεβαίνουν, οι επιλογές μειώνονται. Είναι απλή λογική!

Ισως σε ενδιαφερουν

5 σχόλια

  1. Χμμμμ, σχετικο ειναι αυτο. Ξερω πααααρα μα παααααρα πολλους γκει, που ενω δεν ειναι ομορφοι ή τουλαχιστον οχι κουκλοι, εχουν κατι στανταρ, μεχρι τον Θεο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι όντως έχει δίκιο ο προλαλήσας, παίζει αυτό ανάλογα το άτομο, φυσικά ισχυεί ότι οι επιλογές μειώνονται, κακό του κεφαλιού τους, μην προσπαθήσεις να τους αλλάξεις μυαλά και τα βάλουν με σένα μετά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστος ο Ρομαντικός13 Οκτωβρίου 2010 στις 12:18 π.μ.

    Πολύ απλά φοβάται να προχωρήσει μετά τον χωρισμό ή είναι ακόμα ερωτευμένος με τον πρώην.Τα στάνταρ είναι άμυνα ή κριτήριο.Θέλεις να το δεις και μόνος σου;Κάνε μια συζήτηση μαζί του για τα "στάνταρ" του πρώην και σε λίγο θα σου αποκαλύψει οτι "ναι, κανένας δεν ήταν σαν αυτόν". As simple as that..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Elementstv: Ναι, έχεις δίκιο, συμβαίνει κι αυτό. Είπαμε να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά όχι κι έτσι!

    Hfaistiwnas: Εγώ είπα στον φίλο μου ότι δεν πρέπει να έχει τόσες πολλές απαιτήσεις αλλά ξανά δεν λέω τίποτα. Θα το καταλάβει με τον καιρό.

    Χρήστος ο Ρομαντικός: LOL! Αυτό που λες ισχύει. Μου έχει πει ότι τον πρώην σαν χαρακτήρα τον απεχθάνεται πλέον αλλά σαν εμφάνιση "είναι πολύ ωραίος και δύσκολα θα βρω κάποιον σαν εκείνον!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι λύθηκε άλλο ένα μυστήριο (που δεν ήταν και τόσο μυστήριο) του γιατί πολλοί γκέι άνδρες είναι μόνοι.
    Και δυστυχώς έχω γνωρίσει κι εγώ τέτοιους με κάτι στάνταρ ΝΑ (με το συμπάθειο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας