διασκέδαση ιστορία

ΣΚ στον Πλαταμώνα - Εντυπώσεις

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 201017:03Voltsek

Το προηγούμενο ΣΚ πήγα για επαγγελματικούς λόγους σε μία διήμερη συνάντηση στον Πλαταμώνα. Το "πέρασα υπέροχα" δεν μπορεί να περιγράψει στο ελάχιστο το πόσο ωραία εμπειρία ήταν όλο αυτό. Κάποιοι από τους συνεργάτες μου είναι και καλοί μου φίλοι οπότε ήταν κάτι μεταξύ επαγγελματικού ταξιδιού και πενταήμερης με το σχολείο.


Μείναμε στο Platamon Palace, ένα πεντάστερο ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα, τεράστιο σε έκταση και πολύ χλιδάτο. Στα bonus ήταν ο πανέμορφος receptionist που όμως δεν πρόλαβα να απολαύσω καθώς σχόλασε λίγη ώρα μετά το check in και ξαναέπιασε δουλειά την άλλη μέρα όταν εμείς φεύγαμε.

Αφού πήγα στο δωμάτιο με την καταπληκτική θέα, ένα συνδυασμό βουνού και θάλασσας, τακτοποιήθηκα και ετοιμάστηκα, επισκέφτηκα με κάποιους άλλους το υδρομασάζ και τη σάουνα και στο τέλος κάναμε ντους υπο τους ήχους των κυμάτων και των πουλιών που κελαηδούσαν (ένα super εφέ της ντουζιέρας). Αφού τελειώσαμε από αυτό πήγαμε για φαγητό. Στο μπουφέ υπήρχε μία ατελείωτη ποικιλία φαγητών: κρεατικά, λαχανικά, όσπρια, πίτσες και επιδόρπια και ασφαλώς μπορούσες να πιεις ότι ήθελες. Αφού σκάσαμε από το πολύ φαΐ, ετοιμαστήκαμε για το επαγγελματικό κομμάτι.


Αφού τελειώσαμε κατά τις 22:00, σείρα είχε το βραδυνό. Γι άλλη μία φορά, φάγαμε μέχρι που να μην χωράει άλλο στο στομάχι και μετά συνεχίσαμε με ποτάκι στο bar του ξενοδοχείου, το οποίο παρεμπιπτόντως ήταν γεμάτο από ξένους των βόρειων ευρωπαϊκών χωρών. Εκείνο το βράδυ χόρεψα τόσο πολύ, που έκαψα όσες θερμίδες έβαλα από την πολύ κατανάλωση φαγητού. Ο DJ βέβαια μάλλον ήταν ερασιτέχνης καθώς η μουσική ποικιλία συμπεριλάμβανε από ξένα house hits μέχρι disco και ελληνικά λαϊκά. Παρόλα αυτά εμείς το διασκεδάσαμε καθώς το κέφι ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένο. Δεν μπορούσαμε όμως να το ξημερώσουμε επειδή την άλλη μέρα το πρωί θα ακολουθούσε το δεύτερο μέρος της επαγγελματικής συνάντησης και θα έπρεπε να είχαμε καθαρό κεφάλι.

Την άλλη μέρα το πρωί, για άλλη μία φορά φάγαμε του σκασμού. Το πρωινό περιελάμβανε γάλα, χυμό, καφέ, τοστ, τυροπιτάκια και κρέπες με σοκολάτα και γλυκό κεράσι. Βέβαια υπήρχαν και οι ομελέτες, τα λουκάνικα και άλλα τέτοια αλλά εγώ δεν μπορώ να ξεκινήσω την μέρα μου με τόσο βαρύ πρωινό, πόσο μάλλον όταν δεν έχω ακόμα χωνέψει το φαγητό της προηγούμενης μέρας. Και μετά συνεχίσαμε με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.


Μετά το πέρας της επίσημης συνάντησης, πριν φύγουμε αποφασίσαμε να πιούμε έναν καφέ δίπλα στην θάλασσα, στο beach bar του ξενοδοχείου και να πούμε τα δικά μας. Και βέβαια για να μην χαλάσουμε την παράδοση, πριν φύγουμε περάσαμε μία βόλτα από το εστιατόριο. Αυτή την φορά βέβαια δεν κατόρθωσα να αδειάσω το πιάτο μου. Αντιθέτως, αφού τσίμπησα λίγο, πέρασα αμέσως στο γλυκό. Το φαγητό που έφαγα αυτές τις δύο μέρες ισοδυναμεί με το φαγητό μίας ολόκληρης εβδομάδας υπό φυσιολογικές συνθήκες.


Ήταν όλα υπέροχα. Το ξενοδοχείο, το φαγητό, ο κόσμος, το βράδυ στο bar... Το καλό ήταν ότι όλα τα γεύματα, ότι έπινες μέχρι τις 23:00 και τα χαμάμ/σάουνα/γυμναστήριο κτλ ήταν μέσα στην τιμή του δωματίου. Συχνά λέμε για μία εμπειρία ότι θα μας μείνει αξέχαστη. Για μένα αυτό ισχύει 100% για το συγκεκριμένο ΣΚ.

Ισως σε ενδιαφερουν

10 σχόλια

  1. Ωραίος φαίνεται ο Πλαταμώνας,το φαγάκι ακόμα ωραιότερο,αλλά αυτό με τα εφέ κελαηδίσματος τι μαλακία Θεε μου!!! Ξερνάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω μια υποψια θα μπορουσες να μου πεις τι περιλαμβανει το επαγγελματικο κοματι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hfaistiwnas & mahler76: Ευχαριστώ

    Στραβάδι: Είναι όμορφα στον Πλαταμώνα αν και εμείς αυτή τη φορά δεν γυρίσαμε το μέρος, μόνο στο ξενοδοχείο είμασταν.

    Ανώνυμος: Τι υποψία έχεις; Επίτηδες δεν είπα λεπτομέρειες για το επαγγελματικό κομμάτι. Ήταν κάτι σαν σεμινάριο, γιατί ρωτάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχει σχεση με προιοντα υγιεινης διατροφης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος: Είναι ένα μόνο κομμάτι από αυτό που κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προσωπικα θα σου ελεγα να απομακρυνθεις αν ειναι η herbalife και αυτο γιατι την πατησα κι εγω απλα απομακρυνσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είναι η herbalife. Παρολίγο να γραφτώ κάποτε αλλά με συμβούλεψαν να μην το κάνω. Γιατί όμως εσύ έχεις αυτή την γνώμη; Με ενδιαφέρει να μάθω. Αν θέλεις στείλε μου ένα email στο tristanos22@hotmail.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Giati apla imoun ki ego kapote kai theoro oti einai megali apati i herbalife. εγω εχω την απορια με εταιρια ασχολεισαι τελικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας