γονείς οικογένεια

Η πεθερά

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 200915:24Voltsek

Ποτέ δεν περίμενα ότι η τωρινή μου σχέση θα προχωρούσε επίπεδο τόσο γρήγορα. Εϊμαστε μαζί πάνω από τρεις μήνες πλέον και είμαστε πολύ καλά μαζί. Μέσα σε αυτό το διάστημα έχω γνωρίσει την ξαδέρφη του και την θεία του, οι οποίες γνωρίζουν την κατάσταση. Το αποκορύφωμα ήταν προχθές που γνώρισα και την μητέρα του. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γνώριζα την μητέρα ενός γκόμενου. Φυσικά δεν συστήθηκα ως η σχέση του γιου της. Ήταν μία τυπική γνωριμία, καθώς ήρθε ως επισκέπτης σε μία εμπορική εκδήλωση στην οποία πήρα κι εγώ μέρος.

Είχε ενδιαφέρον αλλά ταυτόχρονα ήταν και κάπως επικίνδυνο. Είχε πλάκα που παριστάναμε δύο όχι και τόσο στενούς φίλους ενώ στην πραγματικότητα είμαστε ζευγάρι. Πάλι καλά που δεν μου ξέφυγε κανένα "μωρό μου" μπροστά της. Το έχω ξανακάνει αυτό το λάθος αλλά ευτυχώς δεν μας άκουσε κανείς. Που να ήξερε ότι εγώ και ο γιος της " τον αλευρώνουμε τον λουκουμά". Και δεν τελειώνει εκεί. Πλέον θα υπάρχει μία σχέση πωλητή - πελάτη μεταξύ εμένα και της μητέρας του. Ίσως είναι ευκαιρία να διαπιστώσει τι κελεπούρι είμαι και όταν μάθει την αλήθεια να με αποδεχτεί όπως θα έκανε και με μία νυφούλα. Λέμε τώρα...

Να αναφέρω ότι με έχει δει και ο πατέρας του, μία άλλη φορά, αλλά δεν κατάλαβε ότι ήμουν μαζί με τον γιο του. Μένει μόνο να γνωρίσω την αδερφή του για να ολοκληρωθεί ο κύκλος.

Ισως σε ενδιαφερουν

8 σχόλια

  1. Κάτι σημαίνει αυτό αλλά μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα.. πάντως καλά προχωράτε και να συνεχίσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικα χαιρομαι οταν ακουω για επιτυχημενες γκει σχεσεις. Ευχομαι να συνεχισετε ετσι και γιατι οχι να σε δεχτει η οικογενεια του.

    Απαντω εδω κ για το προηγουμενο ποστ σου, οτι δικαιωμα σου ειναι να κρυβεσαι αν και πολυ θα ηθελα να ειστε ενα ορατο ζευγαρι διοτι μεσα απο υγιειης γκει σχεσεις θα αλλαξει η εικονα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΡΙΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ!!!ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΟΥΣ...
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΛΑ...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα τρελένομαι να ακούω τέτοια, όλο αυτό το συγγενολόι είναι τελείως τρελό, αλλά ναι θα συμφωνήσω με τον Ηφαιστίωνα, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα... Προχωράτε εσείς και τα πεθερικά τα κανονίζετε μετά! ;P Ζήστε το τώρα και το μετά άστε το για... μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hfaistiwnas: Δόξα τω θεό!

    Elementstv: Να σαι καλά. Έχεις δίκιο, δεν πρέπει να κρυβόμαστε αλλά είναι δύσκολο.

    Ανώνυμος: Μια χαρά. Θα χαίρονταν να σε κάνουν γαμπρό τους.

    Ιθάκη-man: Δεν μας απασχολούν αυτά. Εμείς απλά περνάμε καλά.

    another george blog: Ευχαρίστως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς είμαστε μαζί 5 χρόνια. Παιδικοί φίλοι, ανακαλύψαμε νωρίς την πραγματική μας ταυτότητα και είμαστε μαζί τώρα. Η απόσταση είναι ένας παράγοντας που δυσκολεύει τα πράγματα (εγώ Αμερική, εκείνος Αγγλία), αλλά όταν υπάρχει έρως η σχέση κρατά. Ελπίζω πολύ σύντομα να βρεθούμε σε κοινό γεωγραφικό χώρο και εύχομαι ό,τι καλύτερο στον ιδιοκτήτη του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας