μουσική προσωπικά

Αδιάφορα Χριστούγεννα

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 201102:27Voltsek

Όσο κι αν προσπαθώ να γράφω πιο τακτικά στο blog, δεν τα καταφέρνω. Έχω κάποιες ασχολίες - υποχρέωσεις τις τελευταίες μέρες που δεν μου αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Αλλά τουλάχιστον κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητα μου καθώς το τελευταίο διάστημα η ζωή μου είχε γίνει υπερβολικά ήσυχη.

Σκέφτομαι ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι αδιάφορα και μελαγχολώ. Χωρίς λεφτά και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο, θα είναι απλά κάποιες γιορτινές μέρες που θα περάσουν βαρετά. Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, δεν μπορώ παρά να ταξιδεύω δύο χρόνια πίσω, όταν ήμουν με τον Ν. και είχαμε περάσει 4 πολύ ιδιαίτερες μέρες στο σπίτι του, με γιορτινή ατμόσφαιρα, κρασί να ρέει και το αναμμένο τζάκι να μας ζεσταίνει. Ήταν πολύ όμορφα κι ελπίζω κάποτε να ξαναζήσω κάτι παρόμοιο.


Αυτές τις μέρες ακούω ξανά και ξανά το album "Christmas" του Michael Bublé. Είναι πραγματικά πολύ καλός και με βοηθάει να μπω στο κλίμα των ημερών.


Ποτ πουρί

Ισως σε ενδιαφερουν

10 σχόλια

  1. Καλημέρα!!!
    Έλα βρε, δεν πειράζει, κοίτα να περάσεις καλά και χωρίς υποχρεώσεις! χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα κι εγώ με τις γιορτές δεντα πάω καλά. Μάλιστα θα είναι και η πρώτη χρονιά που δεν θα δουλευω εκείνες τις μέρες οπότε το όλο γιορτινό μου είναι άγνωστο.
    Εγώ θα έλεγα να μαζευτούμε ΟΛΟΙ αυτοί που μας την έχει βαρέσει έτσι και να ξεφαντώσουμε για την πάρτη μας. Που ξέρεις μπορεί να κρύβει κάποιον ο Αι Βασίλης για τον καθένα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν έχεις φιλαράκια καλά θα περάσεις μην τρελαίνεσαι. Να περάσεις τέλεια σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με μάλερ βγές με φίλους και περάστε τέλεια μην σκοτίζεσαι για τον γκόμενο,ειδικά τώρα που θα έχει πιο πολύ ελεύθερο χρόνο!
    Καλές γιορτές! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και εγώ εύχομαι να περάσεις τελεια, τα Χριστούγεννα φέτος έχουν μιζέρια αλλα ξέρεις κάτι , πιστεύω ότι η παρέα μας θα τα κάνει πιο όμορφα, θέληση και κέφι να υπάρχει
    \καλώς σε βρήκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος: Το album είναι καινούργιο. Αυτός έχει ήδη κάνει καριέρα στο τραγούδι απλά δεν είναι πολύ γνωστός στην Ελλάδα. Πράγματι είναι ωραίος αλλά το σημαντικό είναι ότι έχει και καλή φωνή.

    Hfaistiwnas: Θα προσπαθήσω να περάσω όσο πιο καλά μπορώ. Κι εσύ εύχομαι να περάσεις super.

    Ben Provis: Αφού φέτος δεν θα δουλεύεις, πιστεύω θα περάσεις πολύ ωραία. Θα βοηθήσει βέβαια αν έχεις και την οικονομική άνεση. Πάντως το να τα σπάσουμε δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

    mahler76: Στους φίλους μου βασίζομαι αλλά μερικές φορές κι αυτό δεν φτάνει.

    Alexandros Biohazardous: Δεν είναι απλά που δεν έχω κάποια σχέση. Είναι ένα σύνολο καταστάσεων που με ρίχνει ψυχολογικά.

    aizen999: Κι εσύ τα ίδια περνάς; Κουράγιο!

    ασωτος γιος: Αυτό που λες είναι σωστό. Αν έχεις τη διάθεση, τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει να περάσεις καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η υπερβολικά ήσυχη ζωή για ένα νέο άνθρωπο δεν ακούγεται θετικά. Ωραίο το παρελθόν, αλλά τα ιδανικά μας μόνο στο μέλλον (και ίσως και το άμεσο)πραγματώνονται!
    Χρόνια πολλά!
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξενικός: Δυστυχώς αυτό το διάστημα κάνω αρκετά ήσυχη ζωή και δεν μου αρέσει. Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας