προσωπικά υγεία

Η ώρα της ανάρρωσης

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 201020:33Voltsek

Είναι η τέταρτη μέρα από τότε που χτύπησε ο πόνος στη μέση και πλέον είμαι ένα βήμα πριν την πλήρη ανάρρωση. Δεν πήρα καθόλου φάρμακα αλλά μάλλον από βδομάδα θα πάω να το κοιτάξει γιατρός για να είμαι σίγουρος ότι δεν έχω κάτι σοβαρό. Η ταλαιπωρία ήταν πολύ μεγάλη και δεν θέλω να επαναληφθει. Όλες αυτές τις μέρες δεν βγήκα καθόλου από το σπίτι κι έχω λαλήσει. Ευτυχώς είχα αρκετές προμήθειες στο σπίτι για να βολευτώ.

Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι τι καλά που θα ήταν αν είχα δεσμό. Να είχα κάποιον να με προσέχει και να με φροντίζει. Έχω βέβαια και τους φίλους μου, οι οποίοι με επισκέφτηκαν και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν αλλά ο γκόμενος σου δίνει άλλη ανακούφιση. Την τελευταία φορά που με έπιασε πόνος στη μέση ήταν πριν αρκετούς μήνες, όταν ακόμα είχα σχέση με τον Ν, τον πρώην. Θυμάμαι ότι η παρουσία του και μόνο με έκανε να νιώθω καλύτερα. Δεν πειράζει όμως, ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό.

Επίσης αυτή η κατάσταση με έκανε να εκτιμήσω καλύτερα την αξία του χρόνου μου. Όσο ήμουν καλά ήθελα να κάνω πράγματα αλλά βαριόμουν και τα άφηνα για αργότερα. Τόσες μέρες όμως που δεν έκανα τίποτα, αισθάνομαι σαν να έχασα 4 μέρες από τη ζωή μου και ήθελα να σηκωθώ και να ασχοληθώ με διάφορα. Πλέον όταν αφήνω τον χρόνο να περνάει ανεκμετάλευτος θα σκέφτομαι πως ένιωθα όταν ήμουν κατάκοιτος κι ανήμπορος.

Απολαύστε το τεκνό σε μια διαφήμιση εσωρούχων.

Ισως σε ενδιαφερουν

5 σχόλια

  1. 1) Θα πας στο γιατρό
    2) Θα κάνεις όλα αυτά που δεν έκανες
    3) Ωραίο σλιπάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα ναι κάτι σοβαρό. Είμαι σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hfaistiwnas: 1)Θα πάω
    2) Θα τα κάνω
    3) Και το σλιπάκι και το μοντέλο

    bear: Μακάρι!

    sCaTterBraiN: Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμετικό άρθρο, πρώτη φορά βλέπω τέτοια καφρίλα.
    Ο τύπος νομίζει ότι θα τα βγάλει πέρα, δεν μας ξέρει καλά,
    Διαβάστε να φρίξετε με τις κατηγορίες του
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας