γκόμενος προσωπικά

Χωρισμός...

Πέμπτη 20 Μαΐου 201015:02Voltsek

Τελικά το χειρότερο έγινε... χωρίσαμε ή μάλλον με χώρισε. Το μωρό μου έγινε πλέον ο πρώην μου. Κάποιοι θα σκέφτεστε ότι ήταν αναμενόμενο και ότι ίσως μου άξιζε γι αυτό που έκανα, σχετικά με την συνομιλία στο facebook. Κι όμως δεν ήταν αυτός ο λόγος. Αυτό ήταν απλά το τελευταίο καρφί στο φέρετρο, η ώθηση που με έσπρωξε στον γκρεμό.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό υπήρχαν σκαμπανεβάσματα. Αλλά μετά από μερικούς μήνες σχέσης θεώρησα ότι ήταν λογικό κάτι τέτοιο να συμβαίνει. Δεν περίμενα όμως να φτάσουμε ως εδώ. Άλλωστε δεν είναι δυνατόν όλα να είναι τέλεια συνεχώς σε μία σχέση. Άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι συμβαίνει όταν οι δίωρες τηλεφωνικές συνομιλίες έγιναν με το ζόρι δεκάλεπτες και η λαχτάρα να συναντηθούμε μετατράπηκε σε μία καθημερινή ρουτίνα. Υπήρχε όμως η αρχική σπίθα κι εκεί στηριζόμουν. Ο λόγός για αυτή την απομάκρυνση δεν πήγαζε τόσο μέσα από την σχέση μας αλλά περισσότερο από εξωγενείς παράγοντες, από διάφορα γεγονότα και καταστάσεις που προυπήρχαν στη ζωή του μωρού μου, τα οποία επηρέαζαν κι εμάς. Μάλιστα όταν μου ανοίχτηκε και συζητήσαμε για διάφορα πράγματα, πίστευα πως ήρθαμε ακόμα πιο κοντά.

Με την βλακεία που έκανα με το facebook, φοβήθηκα ότι ίσως με χώριζε και θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένη η απόφασή του. Όμως όταν βρεθήκαμε από κοντά μετά από δύο μέρες, καθώς το περιστατικό έγινε όσο βρισκόμουν στην Κοζάνη, μου είπε πως με συγχώρεσε και ότι μου δίνει άλλη μία ευκαιρία. Μπορώ να πω, πως μέχρι το τέλος της βραδιάς τα πράγματα είχαν επιστρέψει στο φυσιολογικό. Η "απιστία" μου θα ήταν απλά ένα μελανό σημείο στη σχέση μας. Δεν υπήρχε κάτι να με προετοιμάσει για αυτό που θα ερχόταν στη συνέχεια.

Το δυσάρεστο έγινε πριν δύο μέρες. Εγώ θεωρούσα ότι όλα ήταν φυσιολογικά και τον περίμενα να έρθει σπίτι μου να περάσουμε άλλο ένα απόγευμα μαζί, όπως συνηθίζαμε. Όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο, κατάλαβα ότι κάτι τρέχει. Ώσπου μου ανακοίνωσε ότι θέλει να διακόψουμε. Ξαφνιάστηκα! Μετά από μία θερμή συνάντηση όπου τα ξαναβρήκαμε, ξαφνικά ο χωρισμός. Από την μία θεωρούσα πιθανή αυτή την εξέλιξη αλλά όχι την στιγμή που έγινε και με τον τρόπο που έγινε.

Ζήτησα να μου εξηγήσει το λόγο και προσπάθησε είναι η αλήθεια χωρίς όμως να μου δώσει μία ικανοποιητική απάντηση. Εφόσον δεν έφταιγε η "απιστία" μου, τότε τι έφταιγε; Τον είχα ρωτήσει αρκετές φορές αν όλα είναι καλά και αν συνεχίζει να θέλει να είναι μαζί μου. Η απάντηση κάθε φορά ήταν καθυσυχαστική. Ξέρω ότι έχει τους λόγους του για αυτή του την απόφαση και ξέρω ότι έχω κι εγώ τις ευθύνες μου, δεν προσπαθώ να βγω καθαρός. Επειδή όμως δύσκολα εξηγούνται αυτά από το τηλέφωνο, κανονίσαμε να βρεθούμε από κοντά για να μιλήσουμε. Δυστυχώς όμως δεν μου έδωσε ελπίδες για επανασύνδεση. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία. Μένει να βρεθούμε για να δω τι θα γίνει τελικά.

Ισως σε ενδιαφερουν

18 σχόλια

  1. Γιατί του άξιζε?...Εξάλλου είπε ότι ο λόγος δεν είναι η λεγόμενη "απιστία" που κακώς το λέμε έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά μην κατηγορείτε έτσι αμέσως καρφιά!!!
    Υπάρχουν 1002 λόγοι που μπορεί να έγινε!!Δεν ξέρω τι να σου πω...Πόσους μήνες τα είχατε? Πότε θα συναντηθείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το οτι έχεις tag ''γκόμενος'' είναι απο μόνο του μακράν υποβιβαστικό καθότι προσδίδει, στον εκάστοτε, ενα επίκτητο στάτους το οποίο φλερτάρει αναίσχυντα με το βραχυπρόθεσμο μίας σχέσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tha symfwnisw me ton anwnimo. fainetai ksekathara sta perissotera post tou oti den einai gia sovares sxeseis. kai oti to aksize to aksize. Argyri gia kane mia volta sto proigoumeno post. Opws episis o,ti kai na eipe o filos tou, to peristatiko ekeino ton odigise sigoura stin apofasi tou auti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωρίς να ξέρουμε από πρώτο χέρι τι έγινε και ποιά είναι η άποψη της άλλης πλευράς, συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε.

    Πάντως θεωρώ ότι - από διαίσθηση και εμπειρία - δεν σου έχει συγχωρέσει αυτό που έκανες στο facebook. Τέτοια πράγματα δεν συγχωρούνται από τη μια στιγμή στην άλλη, τα συναισθήματα δεν είναι διακοπτάκια.

    Όταν συναντηθείτε προσπαθήστε να δείξετε ωριμότητα και πάνω από όλα να εκφράσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα.

    Έχω την αίσθηση ότι το "μωρό" σου κρύβει τι πραγματικά αισθάνεται ή έχει αδυναμία να το εκφράσει γιαυτό και τα σκαμπανεβάσματα και τα σε συγχωρώ-σε χωρίζω.

    Εσύ δε αποφάσισε τι πραγματικά θέλεις: σχέση ή single;; Το καθένα έχει τα θετικά και αρνητικά του που μερικές φορές όμως είναι "μύθοι". Πχ σχέση=ρουτίνα ή single=best sex ever.

    ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Lala "Argyri gia kane mia volta sto proigoumeno post. Opws episis o,ti kai na eipe o filos tou, to peristatiko ekeino ton odigise sigoura stin apofasi tou auti."

    Dn antilegw..Mporei na leei oti dn einai autos o logos alla sigoura exei pai3ei ki auto rolo!Alla kai pali "apistia" dn 8ewrw oti exei ginei..Sigoura h apistia dn einai mono h sarkikh epafh me kapoion allon...Tespa..Sidero sth mesh tous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να σας πω τι φταιει... Η ΡΟΥΤΙΝΑ
    Αν ειναι δυνατον το 2010 δυο ανδρες 20-25 ετων να δινουν ορκους πιστης κτλ .... σιγα τι ειναι αυτο σιριαλ του Παπακαλιατη για τον Αντεννα?
    Η ζωη θελει παιχνιδι κατι ξερω και εγω με σχεση πολλων πολλων ετων ;-)
    Τοσες προκλησεις ....κυκλοφορουν γλεντησε το και ασε τις μονογαμικες σχεσεις και τα ρομαντικα ηλιοβασιλεματα κτλ κτλ
    Ατταλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mipws apla epsaxne eykairia na se xwrisei giati einai kota kai den mporei na soy pei ayto poy pragmatika skeftetai?
    Se katalave oti eisai kai esi ligo tsilimpoyrdiarhs kai pire ton kwdiko soy gia na exei kai ntokoumenta,peran toy oti stirizei ola ta mikroastika protypa tis katinas se mia sxesh(apotelesma toy opoioy einai kai i zhlia).

    Den perimena ena gay zeygari na stirizei me toso pathos ola ta "eterokanonika" stereotypa,thn stigmh poy akoma kai oi straight exoyn arxisei na ginontai pio anoiktoi kai dektikoi stis sxeseis toys.
    Panw apo ola min ton afineis na soy dimioyrgei typseis.Den eisoyn kai idiokthsia toy gia na se prostateyei apo ksena xeria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. xm...i alitheia einai oti aksizei na dokoume emfasi se afto pou edoke emfasi kai o voltsek o idios. giati ekeini ti stigmi? ego eimai poly afstiros me to thema tis apistias, k as eimai 22, alla periergi i oli fasi, oso na xei. Krima, file Voltsek.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Next,,,, ante na doume ti tha kanoume ta koufeta...

    Sth manoula sou to eipes???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξέρεις πολλές φορές δεν υπάρχει λόγος... Ίσως απλά κάτι να μην τον γεμίζει και να μη μπορεί καν ο ίδιος να σου εξηγήσει τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό που ήρθε στο μυαλό είναι ότι το είχε από καιρό στο μυαλό του, γι'αυτό και δεν τον πείραξε το "γεγονός με το facebook", το είχε ήδη πάρει απόφαση..
    αυτά όμως είναι όλα εικασίες, αν δεν σου πει τι είναι, δεν θα μάθεις ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξενέρωσα και μόνο που δίαβασα το post πόσο μάλλον να το ζω.....μερικοί άνθρωποι τελικά αξίζουν ο ένας τον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. g for george: Είναι η γνώμη σου και είναι δεκτή.

    Ethan Raynolds: Ακριβώς! Συνήθως ένας χωρισμός είναι αποτέλεσμα πολλών αιτιών, δεν φτάνει μόνο ένα μεμονομένο γεγονός. 8 μήνες είμασταν μαζί.

    Ανώνυμος: Ίσως να έχεις δίκιο. Ούτε εμένα μου αρέσει η λέξη "γκόμενος". Τη χρησιμοποιώ περισσότερο για να χαρακτηρίσω τη φύση του post παρά το ίδιο το αγόρι μου. Είναι απλά για την κατηγοριοποίηση.

    Lala: Ίσως να έχω κάνει παρασπονδίες αλλά θέλω να έχω σχέση. Ίσως δεν φαίνεται ότι θέλω σχέση αλλά ούτε και ότι δεν θέλω. Το περιστατικό ασφαλώς έπαιξε τον ρόλο του.

    ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ: Το εκτιμώ που δεν βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα. Δεν έχεις άδικο σε αυτά που γράφεις.

    Ατταλος: Η αποψή σου είναι πολύ ενδιαφέρουσα και πιθανών να ισχύει.

    Μεθυσμένη Καρδιά: Μου αρέσουν πολύ αυτά που γράφεις. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον θα με χώριζε έτσι κι αλλιώς. Δεν βρήκε όμως απλά μία ευκαιρία, με την ύπουλη έννοια. Του ήταν δύσκολο να πάρει αυτή την απόφαση κι εγώ τον έσπρωξα περισσότερο με αυτό που έκανα.

    Argyris: Ευχαριστώ για την υποστήριξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Dans La Solitude: Καλά κάνεις και είσαι αυστηρός με την απιστία. Αν το ξέρει αυτό το ταίρι σου θα διστάσει περισσότερο να το κάνει από το αν έχεις μία πιο χαλαρή στάση. Αλλά από την άλλη το θέμα δεν είναι η απιστία αλλά ο λόγος που οδήγησε εκεί.

    Ανώνυμος: Κράτα τα κουφέτα για τον επόμενο... Η μανούλα μου που κολλάει? Λόγω του post περί οικογενειακής πρωτομαγιάς; Φυσικά δεν το είπα, αφού δεν ξέρει τίποτα.

    Dynx: Τελικά αυτό ακριβώς συνέβει!

    Hfaistiwnas: Αν και είχε ήδη πάρει την απόφαση του, το γεγονός τον πείραξε πολύ.

    my movie experience: Οκ, απλά να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις πραγματικά τι παίζει στη σχέση δύο ανθρώπων. Εγώ απλά ανέφερα τα βασικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας