προσωπικά

Καταγγελία

Κυριακή 9 Μαΐου 201001:11Voltsek

Ήθελα να καταγγείλω κάτι αλλά επειδή δεν ήξερα που να το γράψω, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το blog μου. Αφορά ένα περιστατικό μία μέρα που πήγα για καφέ σε μία καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα στο cafe bar Ικτίνου, στην ομώνυμη οδό. Ένας από τους φίλους μου, τελειώνοντας όλο τον καφέ του, βρήκε μία τρίχα στον πάτο του ποτηριού. Πολύ αηδία, το ξέρω. Φυσικά το αναφέραμε σε έναν υπεύθυνο.

Ζήτησε συγνώμη βέβαια αλλά πρόσθεσε πολύ άνετα ότι αυτά τυχαίνουν, ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και ότι θα μπορούσε να συμβεί και στο σπίτι μας, τελειώνοντας ότι μπορεί η τρίχα να ήταν κι από εμάς, κάτι το οποίο πιστεύω ότι μπορείς να το καταλάβεις. Μία σγουρή τρίχα στον πάτω του ποτηριού είναι κάπως δύσκολο να προερχόταν από εμάς. Γενικά είχε μία στάση "Και που μου το λες, τι θες να κάνω;"

Δεν θέλω να γίνομαι πικρόχολος και άδικος. Καταλαβαίνω ότι τέτοια γεγονότα είναι πιθανό να συμβούν σε μία καφετέρια. Όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που υπήρξε περιστατικό εκεί. Πριν μερικούς μήνες, το μωρό μου πήγε με μία φίλη του στο ίδιο μαγαζί και επέλεξαν να καθίσουν σε ένα τραπεζάκι με καναπέδες. Επειδή ήταν μόνο δύο άτομα και έπιασαν ένα τραπέζι για περισσότερα άτομα ο ίδιος υπεύθυνος με πολύ αγενές τρόπο τους έκανε παρατήρηση, ξεκινώντας κάπως "Καλά ρε παιδιά, είστε τρελοί;"

Σε τέτοιου είδους χώρους η υγιεινή και η ευγένεια είναι δύο απαραίτητα στοιχεία, πόσο μάλλον όταν πληρώνεις τον καφέ 4,50 ευρώ. Γι αυτό κι εγώ αποφάσισα να το γράψω εδώ καθώς ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν συμπεριφορά οι υπεύθυνοι και να σέβονται τον πελάτη είναι να μαθαίνονται τα ελαττώματά τους, υποχρεώνοντας τους να συμμορφωθούν.

Ισως σε ενδιαφερουν

6 σχόλια

  1. Άσε εμάς μας έχουν διώξει από καφετέρια.. ούτε προλάβαμε να κάτσουμε, σε μια ντεμέκ γκλαμουράτη Καστοριανή καφετέρια, μη χέσω ο κάθε μαλάκας..
    Όλα τα περιμένω πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hfaistiwnas: Αυτό είναι απαράδεκτο. Με ποια αιτιολογία; Μέχρι και μήνυση θα μπορούσατε να τους κάνετε. Πάμε να τους αφήσουμε τα λεφτά μας κι αυτοί μας αντιμετωπίζουν σαν παρακατιανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι και καλά είχαν μια εκδήλωση, την οποία φυσικά και ρώτησα άλλους γνωστούς που ήταν εκεί και δεν είχε τίποτα... Δεν νομίζω να μπορούμε να κάνουμε μήνυση.. είναι σαν την πόρτα στα κλάμπ, κάνεις μήνυση όταν δεν σε βάζουν; Ακριβώς αυτό μάθαμε μετά, ότι το κάνει σε όσους δεν του γεμίζουν το μάτι και τους θεωρεί χωριάτες.. τι να πεις.. μάλλον επειδή είχα ξεχάσει να πάρω την Αρμάνι τσάντα μου! λολολολολολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hfaistiwnas: Απ' ότι ξέρω είναι παράνομο να σου απαγορεύουν την είσοδο σε ένα μαγαζί που προορίζεται για όλο τον κόσμο, ειδικά όταν το κριτήριο είναι το αν τους αρέσει η φάτσα σου. Δυστυχώς όμως δεν αντιδρούμε όταν μας το κάνουν αυτό, δίνοντάς τους το δικαίωμα να ενεργούν ρατσιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. my movie experience: Είναι απαράδεκτο αλλά συμβαίνει συχνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας