αθλητισμός ομοφυλοφιλία

Τρυφερή φωτό Πικέ - Ιμπραΐμοβιτς

Παρασκευή 7 Μαΐου 201015:42Voltsek

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ισπανία με φωτογραφία των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ζεράρ Πικέ, η οποία δείχνει τους άσους της Μπαρτσελόνα να έχουν έρθει πολύ κοντά.

H φωτογραφία τραβήχτηκε από ένα φίλαθλο της ομάδας έξω από το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα και απεικονίζονται οι δύο άσοι της ομάδας στο πάρκινγκ μετά την προπόνηση, μόνο που βρίσκονται σε μια... "τρυφερή" στιγμή. Μέσω του facebook η εικόνα έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, τα σχόλια είναι πολλά και κυρίως αρνητικά, μάλιστα λέγεται πως υπάρχει και... φιλάκι εκτός από... γλυκόλογα (από ότι εικάζουμε) αλλά τέτοιο ντοκουμέντο δεν έχουμε για να μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Πηγή: troktiko

Προσωπικά σχόλια:
1. Να είναι καλά τα παιδιά και να χαίρονται τον ερωτά τους.

2. Πόντος υπέρ των ομοφυλόφιλων, καθώς έτσι σπάνε τα στερεότυπα που θέλουν τους gay να είναι κραγμένες αδερφές, κουνιστοί με φτερά και glitter, κατακτώντας ένα κατεξοχήν straight χώρο. Gay μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε.

3. Διάβασα ότι το γεγονός συνοδεύτηκε από πολλά αρνητικά σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο αλλά και ότι έγινε group στο facebook στο οποίο απαιτούν την διαγραφή τους. Πόσο ρατσιστικό, άδικο και αβάσιμο είναι αυτό; Πως μπορείς να διαγράψεις έναν ποδοσφαιριστή λόγω της σεξουαλικής του ταυτότητας; Αντί να ενδιαφέρονται για το ταλέντο του, τις ικανότητες του και την επαγγελματική του συμπεριφορά, τους απασχολεί η εικόνα που θα βγάζει προς τα έξω...

Ισως σε ενδιαφερουν

11 σχόλια

  1. Μου άρεσαν τα προσωπικά σχόλια!!!Πολύ!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρνητικά ξεαρνητικά, κάλά κάνουν, είναι ελεύθεροι να το κάνουν..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. grafeis

    Διάβασα ότι το γεγονός συνοδεύτηκε από πολλά αρνητικά σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο αλλά και ότι έγινε group στο facebook στο οποίο απαιτούν την διαγραφή τους. Πόσο ρατσιστικό, άδικο και αβάσιμο είναι αυτό;

    toso oso einai to na pisteveis
    oti i kragmeni me to gliter
    einai arnitiko protipo
    kai i koinonia
    ta exei mazi sou
    giati yparxoun oi fteroudes...
    kseperaste tin omofovia mesa sas
    kai meta milame
    kai gia tous podosfairistes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ethan Reynolds: Να 'σαι καλά, ευχαριστώ πολύ.

    Hfaistiwnas: Όπως τα λες είναι.

    pisoglendis: Εγώ δεν έγραψα ότι οι θηλυπρεπείς είναι αρνητικό πρότυπο. Απλά ανέφερα ότι είναι λάθος η αντίληψη ότι κάθε gay είναι ένας άντρας με γυναικεία συμπεριφορά. Υπάρχουν και οι μεν και οι δε. Επέλεξα τον όρο "κραγμένη αδερφή" για να χρησιμοποιήσω τα λογια που επιλέγουν οι ομοφοβικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι διαστάσεις που πήρε το θέμα της "τρυφερής" φωτογραφίας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τον Ζεράρ Πικέ ήταν τεράστιες. Η εικόνα έκανε το γύρο του κόσμου και προκάλεσε ποικίλα σχόλια και απορίες.

    Την ίδια απορία με τους περισσότερους απ' όσους την είδαν, αν δηλαδή οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν σχέση, είχε και η δημοσιογράφος Λάουρα Λάγο. Η Ισπανίδα ρεπόρτερ, θέλοντας να λύσει την απορία όλων, πήγε στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να ρωτήσει τον Ιμπραΐμοβιτς. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης και ενώ ο Σουηδός βρισκόταν στο αυτοκίνητό του και υπέγραφε αυτόγραφα πλησίασε και τον ρώτησε αν είναι ομοφυλόφιλος!

    Όπως ήταν αναμενόμενο η αντίδραση του επιθετικού των Καταλανών ήταν λίγο "μπρουτάλ" απαντώντας της: "Έλα σπίτι μου να σου δείξω αν είμαι γκέι. Και φέρε και την αδελφή σου μαζί"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος: Χαχα, ενδιαφέρον. Ευχαριστώ για την πληροφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ε τι θα βγαινε να το πει κιολας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Voltsek μου άρεσε η άποψη πάνω στο θέμα ότι "δεν είναι όλοι γκέι θηλυπρεπείς"...γιατί σε σχετικό ποστ μου με κράζανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος: Κι εγώ δεν περίμενα να το παραδεχτεί

    Ethan Reynolds: Νομίζω είναι κάτι λογικό. Αν θέλεις δώσε μου το link για το post που έγραψες. Θα ήθελα πολύ να το διαβάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑλημέρα voltesk. το λινκ ειναι http://ethansgaydiary.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html

    Διάβασε καλύτερα όμως τα σχόλια...

    Καλημέρα...:D:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας