απιστία προσωπικά

Παρ' ολίγον απιστία και επέτειος

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 201014:55Voltsek

Αυτό το post αφορά κάτι που έγινε πριν λίγο καιρό αλλά μέχρι τώρα δεν έτυχε να αναφερθώ σε αυτό. Σε προηγούμενο post είχα γράψει για την συνάντηση μου με ένα παιδί από το facebook για μία απλή γνωριμία και ότι το μωρό μου είχε τους δισταγμούς του. Τελικά είχε δίκιο. Μάλλον είναι πιο δύσκολο απ' ότι νόμιζα για δύο ομοφυλόφιλους να είναι φίλοι χωρίς να περάσουν από το ερωτικό/σεξουαλικό στάδιο.

Την δεύτερη φορά που πήγαμε για καφέ και μετά από δύο ώρες, το συγκεκριμένο άτομο μου εξέφρασε την έλξη που ένιωθε για μένα. Μου ήρθε πολύ απότομα, δεν είχα καταλάβει κάτι και δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Ένιωσα κολακευμένος φυσικά, αλλά εγώ είχα σχέση, πράγμα το οποίο γνώριζε. Να πω την αλήθεια μπήκα στον πειρασμό να ενδώσω σε ένα φιλί, όχι επειδή ένιωθα κι εγώ έλξη αλλά για την γλύκα του απαγορευμένου. Αλλά ευτυχώς βρήκα την δύναμη να αρνηθώ. Σκέφτηκα ότι εκείνη τη στιγμή ίσως να μου άρεσε αυτό που θα έκανα, όταν όμως αντίκρυζα το μωρό μου θα ένιωθα πολύ άσχημα που θα είχα προδώσει την αφοσίωση του προς το προσωπό μου. Βέβαίως του τα είπα όλα για να είμαι καθαρός απεναντί του και εκείνος με την σειρά του μου απαγόρεψε να τον ξαναδώ, απαίτηση απολύτως λογική.

Με προβλημάτιζε το αν θα μπορούσα να αντισταθώ σε έναν πειρασμό αν ποτέ εμφανιζόταν μία τέτοια περίπτωση. Ευτυχώς τώρα ξέρω. Το μωρό μου είναι αυτός που θέλω και δεν θα τον πληγώσω ποτέ.

Αλλά συνειδητοποίησα και κάτι άλλο με αυτό το περιστατικό. Ότι υπάρχουν άτομα που δεν σέβονται τις σχέσεις των άλλων και προσπαθούν να κάνουν ή να αποκτήσουν αυτό που θέλουν χωρίς να τους νοιάζει για τις επιπτώσεις. Εγώ είχα σχέση και το ήξερε όμως αυτό δεν τον εμπόδισε από το να με διεκδικήσει, αδιαφορώντας πως θα νιώσει το έτερον μου ήμισυ αν το μάθει και εμένα προσωπικά με έφερε σε δύσκολη θέση. Και βεβαίως με αυτή του την κίνηση απέκλεισε κάθε πιθανότητα για επικοινωνία. Δεν είναι δυνατόν να κάνω παρέα με κάποιον που ξέρω ότι με γουστάρει.
~~~~~~~~~~~~~~~
Αλλάζοντας θέμα, χτες ήταν η επέτειος των 6 μηνών με το μωρό μου και για να το γιορτάσουμε πήγαμε για φαγητό. Δεν κατάλαβα πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και μου φαίνεται απίστευτο ότι είμαι σε σχέση για ένα τέτοιο διάστημα. Πάντως ήταν 6 υπέροχοι μήνες και αυτοί που θα ακολουθήσουν θα είναι ακόμα καλύτεροι.

Ισως σε ενδιαφερουν

11 σχόλια

  1. Υπαρχει και η αποψη οτι δεν ειναι κακο να την πεφτεις σε καποιον που εχει ηδη σχεση διοτι αν αποκριθει σημαινει οτι η σχεση του δν ειναι γερη....Αν και σαν λογικη εχει καποια βαση δεν συμφωνω με την παραπανω αποψη, διοτι το να την πεφτεις σε καποιον που ξερεις οτι εχει σχεση, δειχνει κατι για το ατομο σου,(κατα τη γνωμη μου αρνητικο...)

    Παντως συγχαρητηρια ευχομαι πολλα χρονια ερωτα και ευτυχιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω αν γινότανε κάτι θα έφταιγαν και οι δύο.. ο ένας επειδή το ήξερε και ο άλλος επειδή είχε σχέση..
    Σημασία έχει ότι δεν έγινε κάτι και βγήκες αλόβητος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα τί αφελέστατοι συλλογισμοί. "αυτός που με γουστάρει δε σκέφτεται το μωρό μου". σαφώς και δε θα το σκεφτεί, στα αρχίδια του στην τελική. εσύ πήγες να ενδώσεις, όχι το μωρό σου.
    πραγματικά, ώρες-ώρες πιστεύω πως αυτός ο αγαθός και αφελής τρόπος π σκέφτεσαι, βιώνεις και γράφεις τα πράγματα είναι φουλ πλαστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η αυτοσυγκράτηση είναι βασικό στοιχείο σε μια σχέση, και για να κρατηθεί πρέπει να ξέρεις που να σταματάς.
    Χαίρομαι για σένα που την έχεις αυτήν την δύναμη, Να ζήσετε, χρόνια σας πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=kJ27KyXyn5o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να ζήσετε...Εγώ κλείνω 5 μήνες αύριο....Είναι περίεργο όταν πραγματικά γιορτάζεις μία επέτειο και νιώθεις ερωτευμένος όπως τότε!!!!ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!!!:D:D:D:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι πολύ επικίνδυνες τέτοιου είδους γνωριμίες αν θες να κρατήσεις μια σχέση. Γενικά το λέω. Το έχω ζήσει και ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Elementstv: Ούτε κι εγώ συμφωνώ. Είναι θέμα σεβασμού προς τη σχέση του άλλου. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.

    Hfaistiwnas: Συμφωνώ. Ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας.

    christo: Εγώ λέω τι θα ήταν σωστό. Ίσως και να είναι λίγο αφελές. Όταν λες πλαστό, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

    DiViNe: Ευχαριστώ πολύ.

    blah blah blah: Ωραίο το video. Καιρό είχα να ακούσω το συγκεκριμένο τραγούδι.

    Ethan Reynolds: Ευχαριστώ, κι εσείς να είστε πάντα καλά και να είστε πάντα αγαπημένοι.

    another george blog: Μάλλον πρέπει να αποσυρθώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.gaydar.co.uk/scripts/albumbottom.asp?pvt=Y&fn=/newphotos/4/81/489481_162886.flv

    ws synithws eisai gia ton poutso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. egw kserw oti den eginan etsi...akribos to anti8eto egine..alla tespa....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. krima sto paidi poy einai mazi...giati o voltsek toy rixthke..tespa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας