ομοφυλοφιλία περιθωριοποίηση

Παρθενική εμφάνιση

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 200917:46Voltsek

Προχτές έκανα ένα σημαντικό βήμα στην gay ζωή μου. Μετά από τέσσερις και κάτι μήνες που είμαι στην Θεσσαλονίκη, πήγα επιτέλους σε gay bar. Μέχρι τώρα δεν είχε τύχει, επειδή όσο ανοχτόμυαλοι και αν είναι οι φίλοι μου εδώ, αν ακούσουν για gay μαγαζί, κάτι τους πιάνει. Δεν νιώθουν άνετα σε τέτοια μαγαζιά λένε. Έχουν την εντύπωση ότι στα σχετικά μαγαζιά γίνονται όργια ή φοβούνται μην τους βιάσουν. Όχι ότι έχω εμπειρία κι εγώ ο ίδιος, αλλά δεν νομίζω να πάθουν τίποτα αν πιουν ένα ποτό σε ένα gay bar. Δεν τους πιέζω όμως εφόσον δεν θέλουν. Με το ζόρι τίποτα δεν γίνεται.

Την περασμένη Τρίτη λοιπόν, πήγα με έναν gay φίλο μου στο Bigaroon. Φαντάζομαι οι Θεσσαλονικείς θα το ξέρουν. Ωραίο μαγαζί, μου άρεσε. Βέβαια εμείς πήγαμε νωρίς για καφέ κι έτσι ήταν αρκετά ήρεμα. Η αλήθεια είναι ότι ένιωθα παράξενα. Βρισκόμουν σε ένα χώρο όπου ήξερα ότι όλοι είναι gay και λεσβίες, είχε μερικά χαρακτηριστικά δείγματα από αυτές, κι εγώ δεν χρειαζόταν να προσέχω τι κάνω και τι λέω. Ένιωθα ότι βρισκόμουν στο φυσικό μου περιβάλλον. Είχε και μερικά πολύ ωραία παιδιά. Δεν έπρεπε να περιμένω τόσο καιρό για να πάω. Τώρα θα τα επισκεφτώ όλα σιγά σιγά.

Πάντως δεν σκοπεύω να φτάσω στο άλλο άκρο. Να συχνάζω μόνο σε gay μαγαζιά όπως κάνουν μερικοί. Είναι καλό να αισθάνεσαι άνετα αλλά δεν θέλω να περιορίσω τον εαυτό μου. Θα πηγαίνω παντού και με όλους. Δεν είμαστε λεπροί για να είμαστε χωρισμένοι. Από δω οι gay και από εκεί οι straight.

Και εδώ ένα ερώτημα προς εσάς. Έχετε straight φίλους με τους οποίους πηγαίνετε σε gay μαγαζιά; Είναι εντάξει με αυτό ή έχουν πρόβλημα; Δεν ξέρω αν το να τους ζητάω να πάμε σε ένα σχετικό μαγαζί είναι λογική ή παράλλογη απαίτηση.

Ισως σε ενδιαφερουν

7 σχόλια

  1. emena oloi oi filoi mou exoyn paei se ola ta gay bar mazi mou opos kai ego se ola ta dika tous agapimena magazia

    kai extes pigame me ola ta paidia eli ela kai en ola

    kai meta kai se alla magazia...

    na tous to zitiseis giati pandou me kali parea mporeis na peraseis kala

    ta gay bar pleon einai gemato st8 kopeles st8 zevgaria
    pou ta protimoun gia tin mousiki i tin diakosmisi tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω εχω μια φιλη που ξερει και δεν εχουμε παει ακομα μαζι,αλλα οταν της το ειχα προτεινει,ηθελε,δεν ειχε προβλημα.αλλα φιλο αντρα που να ξερει οχι δεν εχω.αν και νομιζω το κολλημα των φιλων σου ειναι μην τους δει κανεις και τους βγει το ονομα!εκτος... και αν ειναι κρυφο-gay ,και φοβουνται να φανερωθουν(σπανιο,αλλα παιζει και αυτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Αθήνα είναι ''in'' να πηγαίνουν οι στρειτ σε gay μαγαζιά.Με str8
    φίλες δεν έχω πάει.Με str8 φίλο πήγα. Μάντεψε που :)
    στο BIGARRON όταν έμενα Σαλονίκη και τότε πήγαιναν μόνο γυναίκες :)
    Είχε παλαβώσει ο καημένος.
    Γράφεις ανεπιτήδευτα.Υποθέτω έτσι θα μιλάς. go on :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λογικό είναι σε μια παρέα και μεταξύ φίλων να πηγαίνουν όλοι σε μέρη που θέλει/προτιμάει ο κάθε ένας, τουλάχιστο αυτό θεωρώ παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το είχα προτείνει και καλά για πλάκα σε ένα φίλο μου (τον "κολλητό" μου τον μόνο που ξέρει για μένα) και τον έπιασε δύσπνοια!εννοείται ούτε συζήτηση μετά!τελικά μετά από λίγο καιρό με έκανε πέρα γιατί ένιωθε ότι "απειλείται ο ανδρισμός του" και φοβόταν μην κολλήσει,πάρ'τα μαλάκα όπου κι αν είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με στρέιτ φίλους αρσενικά δεν έχω πάει αλλά με κορίτσια φίλες συχνά ναι, δεν εχουν πρόβλημα.. βασικά δεν το ξέρει κανένας στρέιτ φίλος μου..
    Τώρα όντως όπως είπε και κάποιος άλλος σε σχόλιο, θεωρείται ιν να πηγαίνουν στρέιτ σε μαγαζιά που συχνάζουν γκέι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γνωρίζω πολλούς str8 που πολλές φορές προτιμούν να βγαίνουν σε gay μαγαζιά. Ισχυρίζονται ότι έχει καλύτερη μουσική, πιο χαλαρό κόσμο, πιο τρελή ατμόσφαιρα. Τις περισσότερες φορές εμείς οι ίδιοι νομίζουμε ότι οι str8 φίλοι μας (οι άνδρες κυρίως) θα έχουν πρόβλημα να πάνε, αλλά αντιθέτως τις περισσότερες φορές είναι πολύ περίεργοι να το δοκιμάσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας