γονείς Θεσσαλονίκη

Η μετακόμιση

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 200815:13Voltsek

Αυτή τη στιγμή είμαι πίσω στο πατρικό μου. Θα ακουστεί υπερβολικό αλλά ήδη νιώθω κάπως απόμακρα σε αυτό το σπίτι. Και μόνο που νοίκιασα γκαρσονιέρα στη Θεσσαλονίκη, παρόλο που είναι άδεια και δεν έχω μείνει καθόλου εκεί, νιώθω εκείνο ως δικό μου σπίτι τώρα. Η μετακόμιση όπως το περίμενα, έχει αρκετή ταλαιπωρία, σωματική και ψυχολογική. Ειδικά αν εμπλέκονται οι γονείς και λένε τα δικά τους. Θέλουν να βοηθήσουν φυσικά αλλά φέρνουν την καταστροφή με το παραμικρό. Ευτυχώς όλα μπήκαν σε μια σειρά. Αύριο θα πάνε τα έπιπλα και όλα τα βασικά με μεταφορική και μέσα στην εβδομάδα θα μου φέρουν οι γονείς μου τα δευτερεύων.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ένα δικό μου μέρος, φτιαγμένο όπως μου αρέσει ήταν πάντα το ονειρό μου. Όσο περνάει ο καιρός, θα γίνεται ακόμα καλύτερο. Προς το παρόν, είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν. Βλέπω το δωματιό μου να αδειάζει και μαζί με χαρά νιώθω και λίγο φόβο. Τέρμα τα ψέματα. Φεύγω από την οικογενειακή θαλπωρή, χάνω την σιγουριά και την ασφάλεια. Είναι μεγάλο βήμα για έναν νέο να φεύγει από το σπίτι. Αλλά έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Πιστευώ ότι θα τα καταφέρω.

Ό πατέρας μου δείχνει άνετος και είναι πρόθυμος να βοηθήσει όπως μπορεί. Διακρίνω όμως κάποιες στιγμές ότι είναι ενοχλημένος και προβληματισμένος. Το πρωί μου είπε πως αν τελικά δεν τα καταφέρω, να γυρίσω πίσω και να μην αναλώνομαι σε πρόχειρες δουλειές, ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα μόνο και μόνο για να είμαι στην Θεσσαλονίκη. Αυτό θα είναι το καλύτερο για εκείνον. Ελπίζω να μην φτάσω ως εκεί. Τώρα ακόμα είναι δύσκολη περίοδος. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει.

Ισως σε ενδιαφερουν

8 σχόλια

  1. Έλα βρε! Αφού δεν σου τσινίσανε μέχρι τώρα είσαι πολύ καλά βρε, είναι λογικό να κλονίζεται η εμπιστοσύνη των γονιών, όταν βλέπουν κινήσεις γρήγορες. Εσύ κοίτα να σταθείς στα πόδια σου και να μην πέσεις! :)
    Καλή μετακόμιση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα θα πάνε μια χαρά, κάθε αρχή είναι δύσκολη αλλά και γλυκιά μαζί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την καλύτερη δουλειά έκανες...!! Σε ζηλεύω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Re file diavazw systimatika to blog sou kai anarwtiemai....tosi melagxolia, apaisiodoksia kai aforita adiafori zwi xaraktirizoun tous 23arides omofylofilous?? Eimai 18, gay kai...i zwi mou (opws kai i psyxologia mou) einai entelws ma entelws diaforetiki apo ti diki sou, kai den to lew gia na yperifaneftw. Apla gia na deiksw oti den einai afto pou perigrafeis i zwi twn nearwn gay...yparxei kai i alli plevra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολλές ευχές για την νέα αρχή!
    πήραν φωτιά τα ικεα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας