διακοπές

Αντίο καλοκαιράκι...

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 200818:14Voltsek

Χτες, με την παρέα μου είχαμε reunion. Μετά από σχεδόν ένα ολόκληρο καλοκαίρι, μαζευτήκαμε όλοι μαζί. Επιστρέψαμε όλοι στην βάση μας. Πήγαμε στην Καστοριά για καφέ και μπύρες. Όποιος έχεί επισκεφτεί την Καστοριά, ξέρει πόσο όμορφη πόλη είναι, με τα παραδοσιακά σπίτια και τα bar να έχουν θέα στη λίμνη. Περάσαμε πολύ καλά.

Δυστυχώς όμως ο καιρός τις τελευταίες δυο μέρες είναι χάλια. Η ζέστη και ο καυτός ήλιος αντικαταστάθηκε από συννεφιά, δυνατό αέρα και βροχές. Πρέπει πλέον να παραδεχτώ μέσα μου αυτό που δεν ήθελα. Το καλοκαίρι τελείωσε. Λατρεύω το καλόκαίρι, όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι. Υπομονή μέχρι τον επόμενο χρόνο. Ευτυχως όμως ο φετινός χειμώνας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες αλλαγές για μένα κι έτσι η διαθεσή μου συνεχίζει να είναι ανεβασμένη.

Να μην είμαι αχάριστος όμως. Μπορεί πέρυσι να μην πήγα διακοπές και να την έβγαλα μόνο με διήμερα και τριήμερα, αλλά φέτος χόρτασα από διακοπές. Ο απολογισμός: Δέκα μέρες στην Κέρκυρα, ένα τετραήμερο στην Χαλκιδική κι ένα στην Κατερίνη, χώρια και τις ημερίσιες εκδρομές μας εκεί. Και πολλές σύντομες επισκέψεις στην Θεσσαλονίκη. Δεν παραπονιέμαι. Τώρα όμως τέρμα η καλοπέραση. Εϊναι ώρα να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά.

Καλό Χειμώνα

(την μισώ αυτή την ευχή...)

Ισως σε ενδιαφερουν

1 σχόλια

  1. Voltsek μου!!! Μπορεί να χάλασε ο καιρός για λίγο αλλά πιστεύω θα καλυτερέψει ξανά.. είναι νωρίς ακόμη πιστευώ, αλήθεια! Καλό όμως θα είναι να μπαίνουμε στο χειμωνιάτικο τρυπάκι, για να μην μας έρθει απότομα.. :)
    Δεν θυμόμουν ότι πήγες σε τόσα μέρη.. μπράβο βρε.. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας