γονείς ζωή

10 μέρες...

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 200802:20Voltsek

Σήμερα νιώθω κάπως παράξενα. Πάσχω απο μια ελαφριά μορφή μελαγχολίας και δεν ξέρω το γιατί. Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο. Τόσο καιρό η διαθεσή μου ήταν στα ύψη. Σαν τους αλκολικούς στην αποτοξίνωση. Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα παρεκτραπώ.

Μάλλον φταίει που δεν είμαι ικανοποιημένος με τη ζωή μου μέχρι τώρα. Νιωθω σαν να έχω χάσει πολλά από τη ζωή μου, κι ας είμαι μόνο 23χρ. Αυτά τα χρόνια τα θεωρώ χαμένο χρόνο. Δεν έχω ζήσει τις τρελές εμπειρίες. Αν η ζωή μου γινόταν ταινία, θα ήταν από αυτές του Αγγελόπουλου, που σε παίρνει ο ύπνος πριν τελειώσει. Δεν είναι ότι δεν έχω κάνει πράγματα, αλλά όχι όσα θα ήθελα. Αλλά ξέρω ότι έχω όλο το χρόνο μπροστά μου και αυτό με παρηγορεί.

Κατά τ' άλλα είμαι σε μια πολύ καλή φάση, αν και λίγο αγχωμένος. Αποφάσισα επιτέλους να προχωρήσω στο σχέδιο "Θεσσαλονίκη". Αφού διαπίστωσα ότι με τα πέρα δώθε για συνεντεύξεις δεν γίνεται τίποτα, παρά μόνο να ταλαιπωρούμαι, αποφάσισα να μετακομίσω και να ψάχνω από εκεί. Είναι τολμηρή κίνηση να πάω σε μια άλλη πόλη, χωρίς να έχω καν δουλειά, αλλά η ζωή μερικές φορές θέλει ρίσκο για να πετύχεις. Αλλά είμαι αισιόδοξος. Στην αρχή θα βολευτώ με οτιδήποτε. Αρκεί να φύγω. Στην αρχή ξέρω ότι θα είναι δύσκολα, αλλά μετά ποιος με πιάνει. Θα μπορέσω να κάνω πράγματα που πάντα ήθελα και που δεν μπορούσα να κάνω εδώ. Και θα είμαι κοντά στους πολύ καλούς φίλους που έχω εκεί.

Και μόνο στην σκέψη να μείνω εδώ, τρελαίνομαι. Δεν αντέχω άλλο αυτή την πόλη, τους ανθρώπους της, οι γονείς μου με κουράζουν... Θέλω να αλλάξουν όλα, να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα και να είναι τα πράγματα όπως τα θέλω εγώ. Πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω πολλά και εδώ χαραμίζομαι.

Οπότε, αν όλα πάνε καλά, σε περίπου 10-15 μέρες θα είμαι έτοιμος να πάρω τις βαλίτσες μου και να φύγω. Το μόνο που με αγχώνει είναι ο πατέρας μου. Αφού πέρασε το πρώτο σοκ, που θέλω να φύγω, τώρα αν ακούσει ότι θα φύγω χωρίς να έχω καν βρει δουλεία, θα φρικάρει. Αλλά αν ακολουθήσω το δικό του σκεπτικό, θα ζω με τους γονείς μου μέχρι τα 35. Να μου λείπει το βύσσινο. Πάω να ετοιμάσω βαλίτσες...

Ισως σε ενδιαφερουν

5 σχόλια

  1. Καλημέρα! Αν έχεις κάπου να μείνει και να ψάχνεις, να φύγεις και να ψάξεις με την ησυχία σου! Θα πας να ψάξεις για δουλειά, τι μπορούν να σου πουν; Το μέλλον σου κοιτάς! Κάνε ένα πλάνο στο μυαλό σου για το πως θα κινηθείς!!!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα θα κανεις....Μονο οταν τολμουμε παμε μπροστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτελους, γλυρωσουμε και την γκρινια σου
    χαχαχαχα


    αντε με το καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε αρχή και δύσκολη! Καλή επιτυχία:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας