ταινία

Shelter movie

Παρασκευή 6 Ιουνίου 200813:05Voltsek

Ηθοποιοί: Trevor Wright, , Brad Rowe, Tina Holmes, Ross Thomas
Σκηνοθεσία: Jonah Markowitz
Διάρκεια: 1' 37''

Κυκλοφορία: Μάρτιος 2008

Η ιστορία

Αναγκασμένος να παραιτηθεί από τα όνειρα του και να βοηθάει την οικογενειά του, ο Zach, έχει συνηθίσει μια ζωή όπου παραμελεί τις δικές του ανάγκες για να φροντίσει την μεγαλύτερη αδερφή του, Jeanne και τον ανηψιό του, Cody. Όταν ο μεγαλύτερος αδερφός του κολλητού του, ο Shaun, επιστρέφει στην πόλη, αναπτύσσεται μία φιλία με τον Zach, η οποία καταλήγει σε μία αληθινή σχέση.
Ο Shaun πιέζει τον Zach να πάρει τον έλεχγο της ζωής του και να ακολουθήσει τα ονειρά του. Ο Zach βρίσκεται αντιμέτωπος με την ταυτοτητά του, την οικογενειά του και τους φίλους του καθώς προσπαθεί να κατανοήσει να νέα συναισθήματα που νιώθει για τον Shaun. Η αδερφή του, αντίθετη σε αυτή τη σχέση, απειλεί να πάρει τον Cody μακριά. Ο Zach, που θέλει το καλύτερο για τον ανηψιό του, πρέπει να διαλέξει μεταξύ του να βάζει τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές του ή να παλέψει για αυτά που ο ίδιος επιθυμεί και χρειάζεται στη ζωή του.



Το επίσημο site της ταινίας εδώ.









Είδα την ταινία αυτή πριν λίγες μέρες και μου άρεσε πραγματικά. Έιναι από τις λίγες αξιόλογες ταινίες gay θεματολογίας χωρίς να επικεντρώνεται μόνο σε αυτό αλλά γενικότερα στο να κυνηγάς τα ονειρά σου. Αξίζει να την δείτε.

Ισως σε ενδιαφερουν

5 σχόλια

  1. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, κάποια στιγμή θα την δω και εγώ! Καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γαμαει η ταινια... αλλα ενταξει, δεν συμβαινουν αυτα τα πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχα κάνει ανάλογο ποστ τον προηγούμενο μήνα, νομίζω! Είναι η αγαπημένη μου γκέι ταινία!

    Τελευταία δέχεται σκληρή πίεση αυτή η πρωτιά από την ταινία Long time relationship, παρόλα αυτά κρατάει ακόμα τα σκήπτρα!

    X-oyranoyli συμβαίνουν αυτά τα πράγματα... δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος, αλλιώς θα έλεγα κάποια πιο προσωπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σας..! παιδιά θέλω να σας πω κάτι και αν γίνεται να μιυ δώσετε την βοήθεια σας...!!! έχω την ταινία μα δεν έχω τους υπότιτλους...! ψάχνω παντού μα δεν μπορώ να τους βρω... : ( Μάπως μπορείτε να με βοηθήσετε..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *μιυ = μου και μάπως = μήπως... και πάλι σας ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας