διακοπές διασκέδαση

Επέστρεψα!!!

Τρίτη 17 Ιουνίου 200822:05Voltsek

Να 'μαι πάλι πίσω μετά από ένα τέλειο τετραήμερο στην Χαλκιδική, και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα.. Ήμασταν εγώ, ο αδερφός μου κι ένας φίλος μας. Περάσαμε φανταστικά. Κι ευτυχώς ο καιρός ήταν άψογος όλες τις μέρες.

1η ημέρα
Φτάσαμε στην Καλλιθέα το Σάββατο περίπου στις 8:00 το απόγευμα. Στο δρόμο έγινε κι ένα μεγάλο ατύχημα και ταλαιπωρηθήκαμε λιγάκι αλλά συμβαίνουν αυτά. Αφού τακτοποιηθήκαμε, πήγαμε για φαγητό και είδαμε τον αγώνα αλλά δεν συνεχίσαμε επειδή εγώ κι ο αδερφός μου δουλεύαμε το πρωί και ήμασταν κουρασμένοι για να το ξενυχτίσουμε.

2η ημέρα
Κι αφού δεν ξενυχτίσαμε το προηγούμενο βράδυ, και για κάποιον λόγο που δεν θα αναπτύξω τώρα, σηκωθήκαμε στις 5:30 τα χαράματα και αποφασίσαμε να πάμε για μπάνιο. Όταν μπήκαμε στην θάλασσα, ο ήλιος δεν είχε ανατείλει ακόμα και το νερό όπως ήταν φυσικό, ήταν παγωμένο αλλά ήταν τέλεια φάση. Να βλέπεις τον ήλιο να ανατέλει στον ορίζοντα όσο εσύ κάνεις μπάνιο. Και δεν ήμασταν οι μοναδικοί...
Το μεσημέρι, αφού προηγήθηκε ένας σύντομος ύπνος, πήγαμε στο beach bar, όπου η μουσική ήταν σε πολύ έντονους ρυθμούς, και άρχισε η κατανάλωση Carib και τεκίλας και σφηνακίων με μικρές βουτιές ενδιάμεσα.
Το βράδυ πήγαμε στα θερινά club και συναντήσαμε κάτι γνωστές μας από Αλεξανδρούπολη. Ήπιαμε, χορέψαμε, γελάσαμε, γενικά περάσαμε όμορφα. Και κατα τις 6:30 το πρωί επιστρέψαμε στο δωμάτιο.


3η ημέρα
Λόγω της τεράστιας ποσότητας αλκοόλ που είχαμε καταναλώσει το προηγούμενο 24ωρο, δεν είμασταν για πολλά πολλά, κι έτσι την βγάλαμε όλοι μέρα στην παραλία, αλλά σε πιο ήρεμες καταστάσεις. Καφεδάκι, καμιά μπυρίτσα, μπάνιο, ηλιοθεραπεία, να παίρνουμε μάτι και τέτοια...
Το βράδυ ξεκίνησε πολύ ήρεμα, αφού ο περισσότερος κόσμος είχε φύγει, μιας και η Τρίτη ήταν κανονική εργάσιμη μέρα. Σε μια τελευταία βόλτα μας, ανακαλύψαμε ένα μικρό θερινό μπαράκι, που εμένα προσωπικά, πολύ μου άρεσε. Εϊχε χαρακτήρα. Ωραίος κόσμος, καλή μουσική, μόνο ξένα και όχι τόσο τα εμπορικά, είχε ευχαριστη ατμόσφαιρα. Ήπιαμε κι εκει ενα δυο ποτάκια και γυρίσαμε στο δωμάτιο.


4η ημέρα
Σήμερα, ήταν σχεδόν άδεια πλέον η Καλλιθέα. Πήγαμε νωρίς στη παραλία επειδή είχαμε και την επιστροφή. Η παραλία ήταν άδεια, η θάλασσα ήρεμη και πεντακάθαρη κι έπαιζε Bob Marley. Καλή φάση. Κατά το μεσημεράκι άρχισε να μαζεύεται κόσμος, όχι τρελλά πράγματα, αλλά εμείς πήγαμε να τσιμπήσουμε κάτι και μετά να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.

Περάσαμε πολύ ωραία. Κάναμε μπάνιο, τριγυρίσαμε, είδαμε κόσμο, πήγαμε σε bar & club. Αλλάξαμε σκηνικό και ανανεωθήκαμε. Ελπίζω να υπάρξουν κι άλλα τέτοια μέσα στο καλοκαίρι.

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. Ξέχασες να πεις ότι είπιατε και πολύ! λολ! Ρε είναι πολύ ωραία τα σκηνικά που περιέγραψες! Εγώ ζήλεψα τουλάχιστον! ααααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω τετοιες διακοπες δεν εκανα ουτε στην 5μερη.
    Ποτε δεν εχω παει σε αυτα τα μεσημεριανα μπαρ διπλα απο την παραλια που ανεβαινουν στις μπαρες και χορευουν σαν τρελλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζήλεψα! Αλλά θα ζήσω ανάλογες στιγμές αυτό το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας