ταινία

Mulligans

Παρασκευή 27 Ιουνίου 200823:15Voltsek

Η οικογένεια Davidson είναι μία απολύτως ευτυχισμένη οικογένεια. Μέχρι τη στιγμή που επιστρεφει στο σπίτι ο μεγάλος γιος και φέρνει μαζί του, έναν συμφοιτητή του για να μείνει μαζί τους για διακοπές. Και δημιουργείται μία αμοιβαία έλξη μεταξύ του πατέρα και του κολλητού του γιού του. Όταν αυτή η σχέση αποκαλύπτεται διαταράζονται οι ισορροπίες και δημιουργούνται προβλήματα. Τι κάνεις όταν αυτό που πραγματικά θέλεις, μπορεί να σου διαλύσει τη ζωή;

Η ταινία είναι καινούργια, δεν την έχω δει ακόμα αλλά φαίνεται καλή. Το επίσημο site εδώ.

Σημείωση: Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο gay ηθοποιός Charlie David, που παίζει στο Dante's Cove και στο Four Letter Word, τα οποία έχουν gay θεματολογία και η Thea Gill, η μία από τις λεσβίες στο πασίγνωστο Queer As Folk.

Το trailer της ταινίας.


Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. χμμμ καλή υπόθεση.. ωραίο τρέιλερ, ωραία προσωπα!
    Όταν την δεις να μας πεις εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oraioi ithopoioi alla oi ipokritikes ikanotites tou charlie david den adexontai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για δοκίμασε να κατεβάσεις το angels in america. μίνι σειρά, όχι ταινία. Ψιλοθεατρική αλλά πάλι, όχι τελείως. Al Pacino(κάνει έναν closeted δικηγόρο), Meryl Streep (παίζει μια μορμόνα, έναν ραβίνο ΚΑΙ μια νεκρή κομμουνίστρια), Emma Thompson (παίζει μια άστεγη, μια νοσοκόμα και έναν άγγελο), ο "μπατζανάκης" και η "μάνα" από το Weeds, όλοι δίνουν ρέστα. Λίγο βαρύ, πολύ ποιοτικό.

    One of your readers

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας