γυμνισμός προσωπικά

Κάτσε κάτω από την μπάρα

Τρίτη 24 Ιουνίου 200816:58Voltsek

Υπάρχει ένας ιδιαίτερος δεσμός ανάμεσα στους gay και στο γυμναστήριο. Δεν είναι απλά ένα μέρος γυμναστικής, είναι ο ναός τους. Οι gay δίνουν μεγάλη έμφαση στην εξωτερική εικόνα και το γυμναστήριο είναι αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή πολλών. Κι έχω ακούσει για διάφορες φάσεις που εξελίχτηκαν στα αποδυτήρια.

Εγώ, παρόλο που πάω γυμναστήριο εδώ και χρόνια, με μεγάλα διαλείματα βέβαια (δουλειά, στρατός) κι έχω πάει σε πέντε διαφορετικά μέχρι τώρα, δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, ούτε έχω πετύχει άλλους να κάνουν κάτι. Βέβαια εδώ είναι κλειστή κοινωνιά και είναι φυσικό να είναι πιο συγκρατημένοι.


Αλλά έχω δει αρκετό γυμνό. Αλλά διακριτικά, μη με πάρουν χαμπάρι. Άσε που δεν είμαι και κανένα λιγούρι (λέμε τώρα). Θυμάμαι κάποιον με τον οποίο είχαμε αναπτύξει μια φιλική σχέση εντός γυμναστηρίου. Και καμιά φορά τον πετύχαινα την ώρα που άλλαζε και μιλούσαμε και προσπαθούσα να τον κοιτάζω στα μάτια και όχι χαμηλά, στον Μήτσο. Ήταν και αρκετά ωραίος και αρρενωπός.

Θυμάμαι κι έναν άλλον. Γύρω στα 40, με την φαλάκρα να έχει κάνει την εμφανισή της. Αδιάφορος για μένα. Αυτός συνήθιζε να κάνει ντους εκεί και μετά έβγαινε γυμνός. Αλλά ετοιμαζόταν με το πάσο του. Έκοβε βόλτες στα αποδυτήρια, μιλούσε με άλλους. Βάλε ένα σώβρακό και κάνε ότι θες. Άσε που μια φορά, όπως σκεκόταν γυμνός, πήρε την πετσέτα να σκουπιστεί και άρχισε να βγάζει βογκητά. Έλεος...

Εγώ πάντως είμαι ντροπαλούλης και δεν γδύνομαι τελείως μπροστά στους άλλους. Και γιατί να τους κάνω τη χάρη να δουν τα προσόντα μου; Είναι μόνο για τους εκλεκτούς. Ευτυχώς στο στρατό είχαμε ξεχωριστές ντουζιέρες.

Ισως σε ενδιαφερουν

8 σχόλια

  1. Xaxa! Βογκούσε; Μήπως πονούσε για κάποιο λόγο;; λολ! Μία φορά έχω πάει στη ζωή μου.. ήταν καλά απο θέμα οπτικής!!! ;) Πολύ καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα περισσοτερα απο αυτα που ακους ειναι αστικοι μυθοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ξέρω. κι εμένα αυτό το πολύ χύμα γυμνό μου έρχεται κάπως. όχι από πουρατινισμί, απλά δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα κι εγώ πιστεύω οτι ούτε τα μισά απο τα stories στα γυμναστήρια δεν είναι αληθινά, απλά είναι πολύ καλές φαντασιώσεις. :P
    Όσο για τη γύμνια, ποτε δεν την κατάλαβα ιδιαίτερα, ειδικά σ'εναν χώρο όπως τα αποδυτήρια του γυμναστηρίου (γιατί έξω στη φύση, οκ να το καταλάβω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν καταχωρήθηκε το σχόλιό μου :-(

    Ελεγα πως κι εγώ δεν έχω αντιληφθεί τίποτα τόσα χρόνια στα γυμναστήρια και μάλλον φταίει το ότι πάω συνέχεια μια ώρα πριν το κλείσιμο. Μπορεί και να μη γίνεται τπτ δηλαδή. Επίσης και εγώ τα πετάω όλα, αλλά κάνω πολύ γρήγορα τις δουλειές μου στα αποδυτήρια (τόσα μικρόβια, βλέπεις LOL)

    Εχεις και πρόσκληση για παιχνίδι άμα σου κάνει κέφι

    PS: Αυτό με τον Mr Perfect δες το πιο χαλαρά και ξεχύσου στις παραλίες. ΟΚ? Εκεί σίγουρα κάτι θα παίξει, έχε τις κεραίες σου ανοιχτές ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γυμναστήριο δεν έχω πάει σε αντίθεση με τον αδερφό μου που είναι straight και ήταν τακτικός πελάτης. Πολλές φορές είχαν πέσει στην αντίληψή του διάφορα "ύποπτα" κατά τον ίδιο συμβάντα. Πιτσιρικάς δεν καταλάβαινε και πολλά ώσπου κάποια στιγμή αυτά τα συμβάντα "έπεσαν" και στον ίδιο... Θυμάμαι λιγάκι φρίκαρε το κακόμοιρο... λολ!!! Θυμάμαι μας τα περιέγραφε ακόμα πρίν εγώ αποκαλυφθώ.

    Όσο για τον κύριο ετών 40 προφανώς έψαχνε το αυτονόητον... λολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλήθεια είναι αυτά που ακούγονται! Και κυρίως ότι παίζει τρελό γυμνό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας