επικαιρότητα

Νεκρός ο Νίκος Σεργιανόπουλος

Πέμπτη 5 Ιουνίου 200814:09Voltsek


Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος. Τον ηθοποιό βρήκε η οικιακή βοηθός του, στο σπίτι του στην οδό Μετεώρων στο Παγκράτι.

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σφαγμένος και έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, στην ωμοπλάτη και στο λαιμό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, ο 56χρονος ηθοποιός βρέθηκε πεσμένος στο σαλόνι του σπιτιού του. Κατά την αστυνομία, δεν υπάρχει παραβίαση στην πόρτα, τουλάχιστον εξωτερικά. Αντίθετα, βρέθηκε σπασμένο το κλειδί από το μέσα μέρος της κλειδαριάς, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης έψαξε το σπίτι.

Επιπλέον, οι Αρχές εκτιμούν ότι πριν τη δολοφονία στο σπίτι υπήρχαν τουλάχιστον άλλα δύο άτομα, καθώς βρέθηκαν άδεια μπουκάλια μπύρας και αρκετά ποτήρια. Η ώρα του εγκλήματος προσδιορίστηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Τα κίνητρα του εγκλήματος εξετάζονται.

Σύντομο βιογραφικό
Ο Νίκος Σεργιανόπουλος γεννήθηκε στη Δράμα το 1952. Αποφοίτησε από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και υπύρξε ιδρυτικό μέλος της Πειραματικής Σκηνής Τέχνης στη Θεσσαλονίκη, μαζί με την Λυδία Φωτοπούλου, την Καρυοφιλλιά Καραμπέτη και την Φιλαρέτη Κομνηνού.

Πρωταγωνίστηκε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, του ελληνικού και του διεθνούς ρεπερτορίου, ενώ γνώρισε μεγάλη επιτυχία από ρόλους του στην τηλεόραση, όπως οι Δύο Ξένοι.

Πηγή: in.gr



Προσωπικά στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα με το θάνατο του Ν. Σεργιανόπουλου καθώς ήταν ένας πολύ συμπαθής και ταλαντούχος ηθοποιός. Ελπίζω να βρουν τον άνθρωπο που έκανε αυτή την πράξη.

Καλό σου ταξίδι Νίκο...

Ισως σε ενδιαφερουν

11 σχόλια

  1. Μακάρι να τιμωρηθεί όποιος το έκανε. Πιστεύω θα τον βρούν και σύντομα....
    Καλησπέρα voltsekάκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. alitheuei oti tou kopse to pouli o drastis ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα μαθες νινετα μου; πεθανε ο γιος της ντενυς μαρκορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DEN MPORO NA TO PISTECO.KRIMA........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΙΚΟ.....ΚΡΑΤΑ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΤΕΛΕΙΟΙ" ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ "ΠΑΘΗ" ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙς ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΛΟΞΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ. ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

    ΜΑΡΙΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o anonimos pu egrapse ja alon nekro pusti sa eprepe na drepete tin idia psixologia sa exi ke o drastis sigura!se kanenan den aksizi tetios sanatos!kalo taksidi niko!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ntropi stous duo anonumous pou sxoliazoun me tosi kakoithia kai aseveia ena toso tragiko sumvan!k ntropi se orismenous dimosiografous pou den sevastikan tin mnimi tou. antio niko! tha se thumomaste panta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. krima,,,,,oti k an ekane,,,tetoios thanatos den aksizei se kanenan...as ton synxwresei o theos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kl,t mlks eiste osoi tn vlizete!!
    ntloph ss!
    enas ap ts kltelo0s h8opoious!!:)...
    klima...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας