διακοπές διασκέδαση

Το πρώτο μου μπάνιο

Τρίτη 3 Ιουνίου 200801:45Voltsek


1 Ιουνίου χθες, έκανα το πρώτο μου μπάνιο. Πρώτη φορά, εδώ και πολλά χρόνια, κάνω τόσο νωρίς το πρώτο μου μπάνιο στη θάλασσα. Συνήθως το πρώτο μπάνιο ήταν αρχές Ιουλίου.

Ο κολλητός μου, δηλαδή ο πατέρας του, νοίκιασε ένα beach bar και πήγαμε να το δούμε. Ξεκινήσαμε κατα τις 12:30. Στο δρόμο ψιχάλιζε αλλά ευτυχώς εκεί δεν υπήρχε το παραμικρό συννεφάκι. Ήταν φανταστικά. Θάλασσα, ήλιος, κόσμος, μουσική, καφέδες, μπύρες, βουτιές. Πολύ ωραία. Έκανα και την ηλιοθεραπεία μου. Λες και πήγα σε άλλη χώρα. Έφυγα από την τσιμεντούπολη και βρέθηκα δίπλα στη θάλασσα, να απολαμβάνω κάθε στιγμή χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Το απογευματάκι πήγαμε για φαγητό σε ένα καταπληκτικό, απ' όλες τις απόψεις, ταβερνάκι. Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, καθαροί χώροι, νόστιμο φαγητό και καλές τιμές. Και το επιδόρπιο στο τέλος, μου ένανε μεγάλη εντύπωση. Πρώτη φορά το έβλεπα αυτό. Σε ένα μεγάλο ξύλινο δίσκο, υπήρχαν 5 πιατάκια και είχαν ξεχωριστά το καθένα φράουλες, ανανά, μπανάνα, πεπόνι και λουκουμάδες. Στο κέντρο υπήρχε ένα κατσαρολάκι με λιωμένη σοκολάτα και από κάτω ένα αναμμένο ρεσό που την κρατούσε ζεστή. Με ειδικά πιρουνάκια, έπιανες κάτι απ' όλα και το βουτούσες στη ζεστή σοκολάτα. Πεντανόστιμο.

Μετά πήγαμε για μία τελευταία μπύρα σε ένα άλλο beach bar, με δυνατή μουσική κα πολύ κόσμο, σαν θερινό club. Γούσταραμε πολύ μέχρι που έβαλε από Χριστοδουλόπουλο μέχρι και τον καπετανάκι, αν είναι δυνατόν, με υπόκρουση το τουμπερλέκι, οπότε φύγαμε με γρήγορες κινήσεις.

Πάντως περάσαμε πολύ ωραία και ξεφύγαμε λιγάκι από την ρουτίνα.

Ισως σε ενδιαφερουν

7 σχόλια

  1. mou trexoun ta salia mono pou to skeftomai,fraoula kai mpanana voutigmena se zesti sokolata!!! :P:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω και εγώ μπάνιο και δεν εννοώ στη μπανιέρα! Θέλω να πάρω χρώμα! Νοικίασε beach bar, πολύ ωραία, θα περάσετε πολύ καλό καλοκαίρι φαντάζομαι. Όλη μέρα εκεί θα είστε!! Είχε η ταβέρνα τέτοιο επιδόρπιο; Μπράβο εξέλιξη! Ελπίζω να το υιοθετήσουν και οι υπόλοιπες!
    Καλή για τα μπάνια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω οταν ακουω τον Καπετανακη η το μες της Πολης το Χαμαμ αμεσως με φανταζομαι καλοκαιρι σε καποιο ταβερνειο στου Ψυρρη ανεβασμενο σε τραπεζι να επιδιδομαι σε τρελλο τσιφτετελι μπουκωμενος με τυροκροκετες κιτρινων τυριων 2 αλμυρα και 2 γλυκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ζηλεύω ανελέητα! πιστεύω ότι εντός ολίγων ημερών θα το κάνω κι εγώ το πρώτο! η μπανάνα με τη σοκολάτα, κόλαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά έχω κάνει ήδη 5 μπάνια...Κι αυτό γιατί στάμπαρα ένα γκομενάκι και κάθε μέρα ήμουν στη θάλασσα...Το αποτέλεσμα ήταν να καώ από τον ήλιο και ουτός ούτε που με πρόσεξε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό με το επιδόρπιο πολύ μου άρεσε. Και μιας και έκανες κι εσύ το πρώτο σου μπάνιο να σου ευχηθώ: ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτο το κατσαρολάκι με τη λιωμένη σοκολάτα και τα διάφορα πραγματάκια τριγύρω που τα βουτάς μέσα, λέγεται fondue και ναι, είναι κάβλα!

    Εδώ βέβαια μετα το φαγητό κανα γλυκό του κουταλιού θα σου σερβίρουν, άντε και κάνα φρούτο.... Ετσι και τους πείς fondue θα σε κοιτάνε περίεργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας