έρωτας Θεσσαλονίκη

Bad day

Σάββατο 21 Ιουνίου 200821:32Voltsek

Χτες είχε ένας φίλος μου γενέθλια και σήμερα θα βγούμε για να μας κεράσει. Μόνο γι αυτό το λόγο θα βγω, διαφορετικά μάλλον θα έμενα σπίτι. Δεν έχω και την καλύτερη διάθεση σήμερα ή μάλλον τις τελευταίες μέρες. Από τότε που γύρισα από τη Χαλκιδική, όπου πέρασα υπέροχα, έχω βγει ελάχιστα από το σπίτι κι αυτό μόνο για δουλείες.

Ήδη έχω ξενερώσει πολύ που επέστρεψα. Δεν θέλω να βγω και να δω πάλι τις ίδιες φάτσες, να πάω στα ίδια άθλια μαγαζιά και να προσποιούμαι ότι διασκευάζω, ενώ από μέσα μου είμαι έτοιμος να κόψω τις φλέβες μου. Τα ίδια και τα ίδια συνέχεια... Θέλω να κρατήσω μέσα μου όσο περισσότερο γίνεται τις ωραίες στιγμές που πέρασα στο τριήμερο και να μου δίνουν δύναμη.

Θέλω επιτέλους να γνωρίσω κάποιον, να είμαι μαζί του... Εχω βαρεθεί τα πάντα, αυτό είναι το μόνο που μου λείπει. Να ζήσω κι εγώ έναν καλοκαιρινό έρωτα. Δεν θέλω να είμαι άλλο μόνος. Μία σχέση είναι αυτό που θα έδινε λίγο ενδιαφερόν στη ζωή μου, ένας καινούργιος άνθρωπος για να περνάμε καλά μαζί. Δεν κάνω και τίποτα γι αυτό βέβαια, δεν έχω τη δύναμη. Προσπαθώ να καταπιέζω τις σκέψεις μου και να νιώθω ότι είμαι καλά αλλά στιγμές σαν κι αυτές δε τα καταφέρνω.

Καθέ μέρα νιώθω ότι είναι ανούσια. Δεν υπάρχει αυτό το κάτι που να με κάνει να σηκώνομαι το πρωί με χαμόγελο. Το θέμα της Θεσσαλονίκης έχει μείνει κι αυτό πίσω. Υποτίθεται ότι θα έφευγα μεχρι τέλος Μαϊου. Μετά έγινε Ιούνιος. Τώρα πριν τον Ιούλιο δεν νομίζω να φύγω.Υπάρχει στασιμότητα στη ζωή μου και πραγματικά το μίσω αυτό.

Ισως σε ενδιαφερουν

6 σχόλια

  1. Den 8elw httopa8eies...Ola kala 8a pane. Apla epiasan apotoma oi zestes k exoume oloi apodiorganw8ei. Just keep smiling, OK? Xalarwse k ola 8a ftiaksoun,telika. Trust me, I've been there. Kalo S-K!!(sory gia ta greeklish)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mlis vrw ena kalo pseudwnymo 8a arxisw na ypografw, lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν μπορείς να φύγεις, μην το καθστερείς.. το ίδιο είχα πάθει και εγώ και να 'μαι τώρα που έπιασα και δουλειά εδώ..
    Ξέρω είναι ανάγκη...
    Μακάρι γρήγορα Volτsekάκο μου.. στο εύχομαι ...
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη γκρινιαζεις, η δικη σου η στασιμοτητα οφειλεται στην υστεροβουλια σου.

    Με στρατιωτικο εχεις ξεμπερδεψει, σπουδες εχεις τελειωσει, δεν εχεις κατι να σε κραταει πισω.
    Και με μια δουλιτσα των 700 ευρω, ακομα και ψηστης στα Goodys προσφερει τα πρωτα απαραιτητα για να σηκωθεις να φυγεις απο το σπιτι και την πολη που τοσο πολυ σε πνιγει.

    Αν απο την αλλη δεν θες να ζοριστεις για 4-5 μηνες μην γκρινιαζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ίδια και από εδώ σε θέματα σχέσεων...
    Μπορεί όμως και να είναι αυτό το καλοκαίρι σου δεν ξέρεις.
    όσο για θέματα μετακόμισης Ι understand competely..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε Voltsekάκο μην τα βάφεις μαύρα... Τά'χει αυτά η ζωή. Αλλά εδώ ολόκληρο στρατιωτικό έβγαλες πέρα... μερικές σκατομέρες θα σε χαλάσουν. Όλα αλλάζουν και θέλει και λίγο προσπάθεια κι από εσένα.
    Άντε και σύντομα με καλύτερη διάθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας