γκόμενος γνωριμία

Ραντεβού με συντοπίτη

Παρασκευή 26 Ιουλίου 201301:45Voltsek

Την προηγούμενη φορά που ήμουν στην Κοζάνη, είχα μιλήσει με ένα παιδί που μένει σε ένα χωριό κοντά στην πόλη. Έφυγα όμως πριν προλάβουμε να βρεθούμε. Όσο ήμουν στη Θεσσαλονίκη επικοινωνούσαμε και είπαμε μόλις έρθω ξανά, να πάμε για έναν καφέ. Τελικά σήμερα, μετά από λίγες μέρες που ήδη βρίσκομαι στο πατρικό μου, καταφέραμε να βολέψουμε το πρόγραμμα μας ώστε να γνωριστούμε από κοντά.

Συναντηθήκαμε στο πιο γνωστό σημείο για ραντεβού, στο καμπαναριό της πλατείας. Ήμουν πολύ αγχωμένος. Είχε περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο μου ραντεβού. Πώς θα είναι; Θα του αρέσω; Θα μου αρέσει; Τι θα βγει από αυτό; Μου είχε πει ότι ψάχνει για σεξ αλλά δεν αποκλείει κάτι πιο σταθερό αν βρεθεί ο κατάλληλος. Στις φωτογραφίες πάντως φαινόταν πολύ ωραίος.

Η πρώτη εικόνα ήταν θετική. Όμορφος και στυλάτος. Για λίγα δευτερόλεπτα υπήρξε αμηχανία αλλά το ξεπεράσαμε. Καθίσαμε σε ένα από τα πολλά καφέ του κέντρου. Αρχίσαμε την κουβέντα και κύλησε πολύ χαλαρά. Γνωριστήκαμε καλύτερα, μιλήσαμε αρκετά για τα επαγγελματικά και τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι gay στην καθημερινή τους ζωή. Όντας μικρότερος και μεγαλωμένος σε ένα μικρό χωριό, νιώθει πολύ πιεσμένος. Δεν μιλήσαμε σχεδόν καθόλου για μας, το τι θέλουμε και τι μπορεί να γίνει στη συνέχεια. Έμοιαζε με μία απλή φιλική κουβέντα. Δεν ήθελα να ρωτήσω για να μην πιέσω επειδή στο παρελθόν δεν μου έχει βγει σε καλό!

Αρκετά γρήγορα αναπτύχθηκε οικειότητα μεταξύ μας. Μετά τον καφέ πήγαμε για ένα παγωτό στα γρήγορα επειδή έπρεπε να προλάβει το τελευταίο αστικό για το χωριό του. Πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα και πιστεύω το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Μόνο προς το τέλος τον ρώτησα πως του φάνηκα και μου είπε ότι του φάνηκα μια χαρά παιδί και πριν φύγει πρόσθεσε ότι θα ήθελε να τα ξαναπούμε. Βέβαια αυτό το έχω ξανακούσει χωρίς να έχει γίνει πράξη.

Πέρασα πολύ ωραία και μου ανέβασε τη διάθεση. Ακόμα και τίποτα ερωτικό να μη γίνει μεταξύ μας, θα ήθελα να κάνουμε παρέα. Τώρα τι πρέπει να κάνω όμως; Να του στείλω ένα μήνυμα; Να περιμένω να στείλει αυτός; Κι αν δεν στείλει; Προς το παρόν είμαι αισιόδοξος...

Ισως σε ενδιαφερουν

1 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας