εκδηλώσεις επικαιρότητα

Χανιά: Επίθεση της Χρυσής Αυγής για το Gay Parade - ''Θα έχει πολλή πλάκα''!

Παρασκευή 5 Ιουλίου 201301:33Voltsek

Με μια σκληρή ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή εξαπολύει επίθεση στον δήμαρχο Χανίων για το επερχόμενο Cretan Pride Festival.

Βολές κατά του δήμου Χανίων και του δημάρχου Μανώλη Σκουλάκη εξαπολύει για μια ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή Κρήτης με αφορμή αυτή τη φορά το Cretan Pride Festival μια διοργάνωση υπερηφάνειας για τους ανθρώπους με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις που όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση θα λάβει χώρα στην πόλη.

Στην ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος μιλά με σκληρά λόγια για την διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στα πρότυπα των gay pride παρελάσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που δημοσιεύει το prismanews.gr, αναφέρεται:

''Εκτός λοιπόν από την δοξασμένη Ιστορία που έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα και την γνωριμία με την παράδοση του νησιού και την Κρητική φιλοξενία, οι τουρίστες φέτος το καλοκαίρι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το CRETAN PRIDE FESTIVAL που θα λάβει χώρα στα Χανιά. 

Περιμένουμε λοιπόν την (αναμενόμενη θετική) απάντηση του δήμου Χανίων, μιας και είναι μια άτυπη προεκλογική περίοδος, προπαγανδίζοντας ταυτόχρονα την επιτυχία που αναμένετε να έχει στις τοπικές φυλλάδες των Χανίων. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε όλοι την παρέλαση του κάθε τρανσέξουαλ και ομοφυλόφιλου που με καμάρι και υπερηφάνεια θα χορεύει στους δρόμους της πόλης μας με τα εσώρουχα και τον ομόφυλο σύντροφο τους αγκαλιά, προωθώντας στον κόσμο και ιδιαίτερα στα παιδιά τις νέες αυτές ελεύθερες ιδέες και την... υπερηφάνεια του να είσαι ανώμαλος. 

Κύριε Σκουλάκη αναμένουμε να σας δούμε να αγκαλιάζετε με στοργή το φεστιβάλ και τα τρελά αγόρια του, όπως τα αγκάλιασαν οι δήμαρχοι Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Θα έχει πολύ πλάκα..."

Πηγή: www.newsit.gr

Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. ανήκω στους "τα εν οίκω μη εν δήμω" και φοβάμαι ότι οι "παρελάσεις" αυτού του είδους μάλλον αρνητικές αποβαίνουν για την εικόνα του κινήματος...
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξενικός: Υπάρχουν πολλές απόψεις πάνω στο θέμα. Εξαρτάται κάθε φόρα πώς γίνεται, δεν είναι όλα τα ίδια. Προσωπικά πιστεύω ότι βοηθάνε.

    Hfaistiwnas: Και λίγα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας