προσωπικά υγεία

Εσύ εξετάστηκες;

Σάββατο 26 Μαΐου 201200:44Voltsek

Σήμερα πήγα να δώσω αίμα για εξετάσεις HIV. Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω εδώ και καιρό. Κανονικά πρέπει να εξετάζεσαι κάθε 6 μήνες εάν είσαι σεξουαλικά ενεργός. Εγώ κοντεύω τα 27 και ήταν η πρώτη μου φορά. Δεν έχω βέβαια τόσο έντονη σεξουαλική ζωή αλλά δεν είμαι και παρθένος. Μάλιστα στην αρχή, έκανα μία δύο φορές σεξ χωρίς προφυλακτικό, κάτι που είναι μεγάλο λάθος. Δεν αξίζει για την έξαψη της στιγμής να μετανιώνεις για το υπόλοιπο της ζωής σου. Ευτυχώς που με παρακίνησε ο κολλητός μου, ο οποίος έκανε την ίδια εξέταση χθες, αλλιώς δεν ξέρω αν έπαιρνα μόνος μου την απόφαση.

Πιστεύω να είμαι καθαρός αλλά η αλήθεια είναι πώς έχω λίγο άγχος. Τα αποτελέσματα θα τα πάρω την Τρίτη. Πρέπει όμως να ξέρω. Για μένα αλλά και για τους υπόλοιπους γύρω μου. Επειδή στην περίπτωση που έχω τον ιό, θα πρέπει να πράξω αναλόγως για να μην το κολλήσω σε άλλους. Σαν συμβουλή θα έλεγα σε όλους, καταρχήν να προσέχουν και να φοράνε ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό και επίσης να εξετάζονται συχνά για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Και βέβαια δεν είναι μόνο ο HIV/Aids αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα ΣΜΝ.

~~~~~~~~~

Ρίξτε μία ματιά στα links, στο πάνω μέρος της σελίδας. Το ανανέωσα με sites που σχετίζονται με την ομοφυλοφιλία. Αν έχετε και κάποια άλλη ιστοσελίδα, πείτε μου να την προσθέσω.

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. Σου εύχομαι από την καρδιά μου, να μη με αναζητήσεις για βοήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο>πολυ καλα εκανες!
    ομως,για να μην πανικοναλλουμε κι τους αδαεις,ο ιος hiv δεν αιναι θανατικη καταδικη,μπορεις να εισαι οροθετικος και να εισαι ευτυχισμενος,οπως γινεται και με αλλες χρονιες παθησεις.
    το λεω πληροφοριακα, για να μην στιγματιζουμε τους οροθετικους ως μοιραια δυστυχεις/δυστυχισμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας