Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Αρνητικά αποτελέσματα, θετικά νέα

Εδώ και μέρες έχω πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανα για HIV. Ήταν αρνητικά! Είμαι υγιής. Μέχρι εκείνη τη μέρα δεν είχα το άγχος που πίστευα ότι θα έχω. Είχα πείσει τον εαυτό μου ότι θα ήμουν μία χαρά. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν τα νέα ήταν δυσάρεστα κι εύχομαι να μην έρθει ποτέ αυτή η στιγμή. Πάντως ένιωσα ανακούφιση όταν μου το επιβεβαίωσε και η γιατρός. Το μόνο που πρέπει να κάνω από δω και πέρα είναι να προσέχω και να εξετάζομαι πιο συχνά. Σεξ πάντα  με προφυλάξεις.

~~~~~~~~~~~~~~~

Αυτός ο Roman Lob τι μανάρι! Αν η eurovision ήταν διαγωνισμός ομορφιάς, θα έβγαινε σίγουρα πρώτος. Και το τραγούδι του δεν ήταν καθόλου άσχημο. Όχι κατάλληλο για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό τραγουδιού ίσως. 


Μερικά επιπλέον στοιχεία: Γεννήθηκε στην Γερμανία το 1990. Υπήρξε μέλος σε δύο συγκροτήματα. Το 2008 ήταν ξανά υποψήφιος για την eurovision με το τραγούδι "When The Boys Come" αλλά δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό. Τα κατάφερε όμως φέτος, που βρέθηκε στην 8η θέση με 110 βαθμούς. Έχει κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με τον τίτλο "Changes". Το επίσημο site του είναι www.romanlob.de

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε καλέ! Προτιμώ τον Μολδαβό!

Ανώνυμος είπε...

Kai egw t moldavo kai tn esthono

Ανώνυμος είπε...

Αντικειμενικά ο ποιο ωραίος ήταν αλλα σαν τον Pasha απο την μολδαβια δεν έχει..

Voltsek είπε...

Δεν ήξερα ότι ο Pasha Parfeny από τη Μολδαβία είχε τόση επιτυχία. Ωραίος πάντως είναι κι αυτός.

bill είπε...

επιτέλους και κάποιος ακόμα που του αρέσει ο roman lob! είχα αρχίσει να πιστεύω ότι ήμουν ο μοναδικός...