μουσική προσωπικά

Αρνητικά αποτελέσματα, θετικά νέα

Τρίτη 5 Ιουνίου 201201:40Voltsek

Εδώ και μέρες έχω πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανα για HIV. Ήταν αρνητικά! Είμαι υγιής. Μέχρι εκείνη τη μέρα δεν είχα το άγχος που πίστευα ότι θα έχω. Είχα πείσει τον εαυτό μου ότι θα ήμουν μία χαρά. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν τα νέα ήταν δυσάρεστα κι εύχομαι να μην έρθει ποτέ αυτή η στιγμή. Πάντως ένιωσα ανακούφιση όταν μου το επιβεβαίωσε και η γιατρός. Το μόνο που πρέπει να κάνω από δω και πέρα είναι να προσέχω και να εξετάζομαι πιο συχνά. Σεξ πάντα  με προφυλάξεις.

~~~~~~~~~~~~~~~

Αυτός ο Roman Lob τι μανάρι! Αν η eurovision ήταν διαγωνισμός ομορφιάς, θα έβγαινε σίγουρα πρώτος. Και το τραγούδι του δεν ήταν καθόλου άσχημο. Όχι κατάλληλο για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό τραγουδιού ίσως. 






Μερικά επιπλέον στοιχεία: Γεννήθηκε στην Γερμανία το 1990. Υπήρξε μέλος σε δύο συγκροτήματα. Το 2008 ήταν ξανά υποψήφιος για την eurovision με το τραγούδι "When The Boys Come" αλλά δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό. Τα κατάφερε όμως φέτος, που βρέθηκε στην 8η θέση με 110 βαθμούς. Έχει κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με τον τίτλο "Changes". Το επίσημο site του είναι www.romanlob.de

Ισως σε ενδιαφερουν

5 σχόλια

  1. Άντε καλέ! Προτιμώ τον Μολδαβό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντικειμενικά ο ποιο ωραίος ήταν αλλα σαν τον Pasha απο την μολδαβια δεν έχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήξερα ότι ο Pasha Parfeny από τη Μολδαβία είχε τόση επιτυχία. Ωραίος πάντως είναι κι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επιτέλους και κάποιος ακόμα που του αρέσει ο roman lob! είχα αρχίσει να πιστεύω ότι ήμουν ο μοναδικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας