δικαιώματα επικαιρότητα

Μπαράκ Ομπάμα: "The first gay president"

Τρίτη, 22 Μαΐου 201214:58Voltsek

Σάλο έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο του γνωστού αμερικάνικου περιοδικού «Newsweek» το οποίο φέρει την φωτογραφία του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών με τη λεζάντα «Ο πρώτος γκέι πρόεδρος» (The first gay President). Μάλιστα όπως φαίνεται και από την φωτογραφία πάνω από το κεφάλι του Μπάρακ Ομπάμα υπάρχει και ένα φωτοστέφανο το οποίο έχει τα χρώματα της σημαίας - που έχουν ως σήμα κατατεθέν - οι ομοφυλόφιλοι παγκοσμίως. 

Το κείμενο που συνοδεύει το βασικό άρθρο του περιοδικού δεν κάνει αναφορά στις σεξουαλικές προτιμήσεις του προέδρου, και δεν αφήνει αιχμές ότι ο κ Ομπάμα είναι ομοφυλόφιλος, αλλά εστιάζει στο γεγονός ότι ο κ Ομπάμα είναι ο πρώτος εν ενεργεία πρόεδρος της Αμερικής που τάσσεται υπέρ του γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Ο κ Ομπάμα σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC είχε δηλώσει ότι «Πιστεύω πως τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια θα πρέπει να μπορούν να παντρευτούν» διευκρινίζοντας πάντως ότι αυτή είναι η προσωπική του άποψη και ότι για το θέμα θα πρέπει να αποφασίζουν οι πολιτείες.


Πηγή: protothema.gr

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. Λες και είναι τόσο λάθος δηλαδή να υποστηρίζει αυτό το ζήτημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για άλλη μια φορά οι Αμερικανοί ταΐζουν τον κόσμο κουτόχορτο και το μασάμε. Παιδιά ξυπνήστε, αυτοί δεν κάνουν τίποτε τυχαία. Κάτι κρύβεται από πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος: Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

CheckpointΦορμα επικοινωνιας