σεξ

Αυνανισμός: Τι ποσοστό ανθρώπων το κάνει σόλο και πόσο συχνά;

Κυριακή 13 Μαΐου 201213:14Voltsek

Το 1977, στο κωμικό αριστούργημά του «Νευρικός εραστής», ο γεμάτος νευρώσεις Γούντι Άλεν είχε ξεστομίσει το αμίμητο απόφθεγμα σχετικά με τον αυνανισμό (πιθανώς απόσταγμα σοφίας μιας ολόκληρης ζωής που γαλούχησε επόμενες γενιές, απαντώντας τους τεκμηριωμένα στο δίλημμα «σόλο ή σόλο "κλαρίνο"»): «Μην κατηγορείς τον αυνανισμό! Είναι το σεξ που κάνω με κάποιον που αγαπώ». Ακολουθούν ποσοστά που δείχνουν πως οι Έλληνες έχουμε έφεση στο «τάκα-τούκα» (όχι τη ρακέτα του Κανάκη).

Υπάρχει μια... λαϊκή θυμοσοφία: «τάκα-τούκα τα χεράκια, κάνουν υγιή παιδάκια». Και οι Έλληνες, ως πιστοί στις παραδόσεις και λάτρεις των πατροπαράδοτων ρήσεων, φροντίζουμε και με το παραπάνω την... υγεία μας (αγνοώντας προφανώς τη ρήση-αντίποδα «το πολύ το τίκι-τάκα κάνει το παιδί μ@λ@κ@»)! Τα ποσοστά που ακολουθούν, δείχνουν πως τελικά «η μ@λ@κί@ πάει σύννεφο!».

Έχουμε και λέμε. Το 7% των αντρών αυνανίζεται κάθε μέρα. Συμπεριλαμβανομένων Κυριακών, αργιών και εθνικών εορτών. Το αντίστοιχο «daily fix» των γυναικών πιάνει μόλις το 3%. Ένα 35% των αντρών κι ένα 12% των γυναικών την κάνει «λάστιχο» κάθε 3 μέρες. Κάθε πρωτομηνιά αυνανίζεται το 42% των γυναικών και το 38% των αντρών, με την πρωταπριλιά να λένε πιθανώς ψέματα και στον ίδιο τους τον εαυτό ότι δεν θα την κάνουνε «σφεντόνα», ενώ την ξεχαρβαλώνουν! Στη χάση και στην φέξη αυνανίζεται ένα 19% των αντρών (πιθανώς όποτε έχει ολόγιομο φεγγάρι ή παλίρροια ή ), ενώ ένα 43% των γυναικών τηρεί το «κοιτάζετε, αλλά μην αγγίζετε» προς τον ίδιο τους τον εαυτό, αυνανιζόμενες ακόμα πιο σπάνια.

Όταν τα υπόλοιπα παιδάκια δεν σε... παίζουν, παίξε μόνος/η σου, χωρίς ενοχές κι αναστολές, αλλά προσοχή, «μην καλομάθει η γριά στα σύκα», μην καλοσυνηθίσεις στο «μη ξεβόλεμα» που σου χαρίζει ένας αραλίκι-αυνανισμός, ο οποίος σαφώς και σε βγάζει κι από το χαβά του «που να τρέχεις τώρα, βραδιάτικα...». Κάποιοι «σολίστ» με τον καιρό εθίζονται στην «νεγκλιζέ» αυτοϊκανοποίηση, γιατί, όπως είχε πει κάποια στιγμή και ο Αμερικανός συγγραφέαςΤρούμαν Καπότε (γνωστός από τη νουβέλα του «Breakfast at Tiffany's»), «το καλό πράγμα με τον αυνανισμό είναι πως δεν χρειάζεται να ντυθείς γι' αυτόν».

Πηγή: mensguide.gr

Ισως σε ενδιαφερουν

2 σχόλια

  1. Υπάρχουν 2 κατηγορίες ανδρών:

    1. Αυτοί που αυνανίζονται
    2. Αυτοί που δεν παραδέχονται πως αυνανίζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας