προσωπικά σχέση

Το αυριανό ραντεβού

Δευτέρα 26 Μαρτίου 201215:20Voltsek

Μετά την απογοήτευση των τελευταίων αποτυχημένων ραντεβού, υπάρχει κάτι στον ορίζοντα που μου δίνει ελπίδα για το άμεσο μέλλον. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες γνωριμίες, που δεν είχα κάνει σωστή αξιολόγηση των "υποψηφίων" και οι συναντήσεις έγιναν κάπως βιαστικά με τα αναμενόμενα αποτελέσματα, τώρα ίσως να έχω πετύχει μία καλή περίπτωση.

Μου θυμίζει τις παλιές καλές μέρες όπου η εξέλιξη της γνωριμίας γινόταν με αργά βήματα και όχι βιαστικά και απεγνωσμένα. Με το παιδί αυτό μιλάμε τις τελευταίες μέρες, συνήθως αργά το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα. Πέρα από τα συνηθισμένα που λέγονται στην αρχή για να γνωριστούν τα άτομα καλύτερα, μιλάμε και για άλλα θέματα, περί ανέμων και υδάτων, κάνουμε πλάκα και λέμε χαζομάρες ενώ άλλες φορές μπορεί να μιλάμε πιο τρυφερά ή και μερικές φορές να το παίζω δύσκολος. Είναι όλα αυτά που συνιστούν το φλερτ, έστω κι αν γίνεται ηλεκτρονικά.

Είναι καλό και λογικό παιδί, με χιούμορ και ωραίος εμφανισιακά. Και οι δύο έχουμε προσδοκίες από την αυριανή μας συνάντηση και ελπίζουμε σε μία καλή εξέλιξη. Αν και προσπαθώ να είμαι προσγειωμένος, αυτή τη φορά έχω ενθουσιαστεί και θα στεναχωρηθώ πολύ αν πάλι βρεθώ σε αδιέξοδο. Απομένει λιγότερο από ένα 24ωρο μέχρι να τον δω από κοντά κι όσο πλησιάζει η στιγμή, μεγαλώνει και η αγωνία. Μακάρι να είναι αυτό που ψάχνω αλλά κι εγώ να είμαι αυτό που ψάχνει εκείνος.

Ισως σε ενδιαφερουν

6 σχόλια

  1. Σοφία: καλη τύχη...χαλάρωσε και απόλαυσε το ραντεβού;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαλάρωσε κι άστο να κυλήσει. Πολλές φορές οι προσδοκίες αυξάνουν τις πιέσεις και τις εντάσεις και μας χαλάνε το όλο παιχνίδι.
    Αναμένουμε καλές εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα εύχομαι να κυλήσει η συνάντηση και δε χρειάζεται άγχος! Καλο ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και τις συμβουλές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας