Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Το αυριανό ραντεβού

Μετά την απογοήτευση των τελευταίων αποτυχημένων ραντεβού, υπάρχει κάτι στον ορίζοντα που μου δίνει ελπίδα για το άμεσο μέλλον. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες γνωριμίες, που δεν είχα κάνει σωστή αξιολόγηση των "υποψηφίων" και οι συναντήσεις έγιναν κάπως βιαστικά με τα αναμενόμενα αποτελέσματα, τώρα ίσως να έχω πετύχει μία καλή περίπτωση.

Μου θυμίζει τις παλιές καλές μέρες όπου η εξέλιξη της γνωριμίας γινόταν με αργά βήματα και όχι βιαστικά και απεγνωσμένα. Με το παιδί αυτό μιλάμε τις τελευταίες μέρες, συνήθως αργά το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα. Πέρα από τα συνηθισμένα που λέγονται στην αρχή για να γνωριστούν τα άτομα καλύτερα, μιλάμε και για άλλα θέματα, περί ανέμων και υδάτων, κάνουμε πλάκα και λέμε χαζομάρες ενώ άλλες φορές μπορεί να μιλάμε πιο τρυφερά ή και μερικές φορές να το παίζω δύσκολος. Είναι όλα αυτά που συνιστούν το φλερτ, έστω κι αν γίνεται ηλεκτρονικά.

Είναι καλό και λογικό παιδί, με χιούμορ και ωραίος εμφανισιακά. Και οι δύο έχουμε προσδοκίες από την αυριανή μας συνάντηση και ελπίζουμε σε μία καλή εξέλιξη. Αν και προσπαθώ να είμαι προσγειωμένος, αυτή τη φορά έχω ενθουσιαστεί και θα στεναχωρηθώ πολύ αν πάλι βρεθώ σε αδιέξοδο. Απομένει λιγότερο από ένα 24ωρο μέχρι να τον δω από κοντά κι όσο πλησιάζει η στιγμή, μεγαλώνει και η αγωνία. Μακάρι να είναι αυτό που ψάχνω αλλά κι εγώ να είμαι αυτό που ψάχνει εκείνος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σοφία: καλη τύχη...χαλάρωσε και απόλαυσε το ραντεβού;-)

mahler76 είπε...

εύχομαι τα καλύτερα :)

Ξενικός είπε...

με το καλο!
Ξενικός

Ben Provis είπε...

Χαλάρωσε κι άστο να κυλήσει. Πολλές φορές οι προσδοκίες αυξάνουν τις πιέσεις και τις εντάσεις και μας χαλάνε το όλο παιχνίδι.
Αναμένουμε καλές εξελίξεις.

Leviathan είπε...

Υπέροχα εύχομαι να κυλήσει η συνάντηση και δε χρειάζεται άγχος! Καλο ξημέρωμα!

Voltsek είπε...

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και τις συμβουλές σας.