γκόμενος προσωπικά

Αξέχαστη βραδιά vol. 2

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 201202:25Voltsek

Πριν τρεις μήνες είχα γράψει για έναν φίλο μου που τον είχα φιλοξενήσει και για το πόσο καλά είχαμε περάσει. (Δες εδώ). Χθες το επαναλάβαμε. Η ίδια ιστορία. Ήρθε από την Κύπρο για να πάει στην πόλη που σπουδάζει και στο ενδιάμεσο έκανε μία στάση στο σπίτι μου. Είναι αστείο που δύο χρόνια δεν είχαμε μπορέσει να βρεθούμε και τώρα, μέσα σε τρεις μήνες συναντηθήκαμε δύο φορές. Και ελπίζω και η τρίτη να έρθει σύντομα. Δε θα ξαναγράψω πόσο ωραίος τύπος είναι και πόσο μου αρέσει, αυτά εξακολουθούν να ισχύουν.

Ωστόσο η δεύτερη φορά ήταν διαφορετική από την πρώτη. Δεν υπήρχε η έξαψη της πρώτης φοράς και η ευχάριστη αίσθηση αγωνίας για κάτι που πρόκειται να συμβεί. Ταυτόχρονα όμως δεν υπήρχε καθόλου αμηχανία και άγχος. Αντιθέτως είχαμε περισσότερη οικειότητα μεταξύ μας. Ένιωθα πιο χαλαρός και άνετος απέναντι του. Φαντάζομαι ότι κάθε φορά θα είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη.

Είναι μεγάλη ειρωνεία ότι έχω βρει επιτέλους κάποιον που μου αρέσει πολύ και θα μπορούσα να είμαι μαζί του αλλά εκείνος μένει σε άλλη πόλη, μακριά από μένα. Την προηγούμενη φορά, όταν τον αποχαιρέτησα, ένιωσα θλίψη. Αυτή τη φορά όμως είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά. Υπενθύμιζα στον εαυτό μου ότι αυτή η συνάντηση είναι κάτι παροδικό και ότι δεν πρέπει να δεθώ μαζί του. Πρέπει απλά να χαίρομαι τις στιγμές που μοιράζομαι μαζί του.

Όπως και να 'χει, ήταν η πρώτη φορά που έκανα σεξ για το 2012 και χαίρομαι που ήταν μαζί του. Μου μπήκε καλά ο χρόνος. (Δεν θέλω πονηρούς συνειρμούς!) Ελπίζω αυτό να ήταν απλά η αρχή για μία καυτή χρονιά, γιατί το 2011 ήταν αρκετά ξενέρωτο!

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. Καλημέρα! Βρε αφού έκανες σεξ, οι πονηροί συνηρμοί είναι αυτονόητοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΜΕΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
    Ο Act-HIV-ist,ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ,ΓΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ,ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ AIDS???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οικειότητα; Στην δεύτερη φορά; Μετά από 3 μήνες; Really?? Είτε αναίσθητος, είτε πουτάνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hfaistiwnas: You have a point!

    Ανώνυμος: Δεν ξέρω αν πρέπει ή όχι να σβήσω το σχόλιο σου. Δεν ειναι σωστό να γίνονται τέτοια σχόλια που αφορούν τόσο προσωπικά θέματα.

    Ανώνυμος: Οικειότητα στο σεξ εννοούσα. Το παιδί το είχα γνωρίσει παλιότερα και έχουμε επικοινωνία μέσω τηλφώνου και internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας