προσωπικά σεξ

Αξέχαστη βραδιά

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 201101:21Voltsek

Στο προηγούμενο post αναφέρθηκα σε μία συνάντηση που επρόκειτο να γίνει. Λοιπόν, έγινε και με μία λέξη ήταν υπέροχα. Θα το θυμάμαι για πάρα πολύ καιρό.

Με το παιδί αυτό έχουμε τα τελευταία χρόνια επικοινωνία μέσω internet και τηλεφώνου αλλά μόνο μία φορά είχαμε βρεθεί από κοντά για καφέ. Από τότε τον είχα συμπαθήσει αλλά λόγω απόστασης δεν μπορέσαμε να βρεθούμε ξανά μέχρι τώρα. Κι όταν το κανονίζαμε, πάντα κάτι χάλαγε την τελευταία στιγμή. Είχαμε κάνει βέβαια διάφορα μέσω κάμερας αλλά δεν συγκρίνεται με το πραγματικό. Βρέθηκε όμως τελικά στην Θεσσαλονίκη και τον φιλοξένησα για ένα -αξέχαστο- βράδυ. 

Ο Γ. είναι ωραίο παλικάρι, ψηλός, στιβαρός και αρρενωπός, με ωραίο στυλ και μεγάλα... προσόντα!!! Επιπλέον, είχε την αντοχή και το πάθος που απαιτείται στο σεξ. Δεν ήταν κανένας ξενέρωτος που έκανε μηχανικές κινήσεις απλά για να ξεκαυλώσει. Ήξερε τι να κάνει και το έκανε καλά. Γι αυτό και τον κατατάσσω στο top 3 των one night stand που έχω κάνει. Αυτό που είναι ακόμα πιο σημαντικό όμως για μένα είναι ο χαρακτήρας. Επειδή όσο καλός κι αν είναι κάποιος στο σεξ, αν είναι μαλάκας, δεν πρόκειται να το συνεχίσω. Όμως αυτός είναι cool τύπος, με χιούμορ, χωρίς κόμπλεξ. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η μεταστροφή από το φιλικό στο ερωτικό και ξανά στο φιλικό. Στην αρχή ήπιαμε το καφεδάκι μας, φάγαμε και συζητήσαμε σαν φιλαράκια. Μετά ακολούθησε το σεξουαλικό. Μετά ξανά πιο χαλαρά, σαν κολλητοί, παρακολουθήσαμε μία ταινία κτλ κτλ...

Απόλαυσα τόσο πολύ τη βραδιά, που το επόμενο πρωί, όταν τον αποχαιρέτησα στην στάση του αστικού, ένιωσα μία λύπη. Είναι η ειρωνία της τύχης. Μετά από πολύ καιρό βρήκα κάποιον που με ενθουσιάζει ερωτικά και με συναρπάζει σεξουαλικά αλλά δεν είναι διαθέσιμος διότι δεν ψάχνει για σχέση αλλά μένει και μακριά επίσης. Τουλάχιστον όμως περάσαμε καλά και σίγουρα αν μας δοθεί η ευκαιρία, θα το επαναλάβουμε. Μακάρι να είναι σύντομα.

Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. Δεν έρχονται πάντα όπως τα σκεφτόμαστε δυστυχώς.. ποτέ δεν ξέρεις όμως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hfaistiwnas: Δεν νομίζω σε αυτή την περίπτωση να γίνει κάτι αλλά οκ, δεν με ενοχλεί.

    melistal(k)aktos: Κι εσύ τα ίδια ε; Υπομονή και θα βρεθεί ο κατάλληλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας