Με τρίχα ή χωρίς;

Σάββατο 30 Ιουλίου 201121:42Voltsek

Κάτι που έχω παρατηρήσει τα τελευταία καλοκαίρια είναι ότι πολλοί άντρες επιλέγουν να ξυρίζουν τα πόδια τους και μου κάνει εντύπωση. Είναι γνωστό ότι ζούμε στην εποχή των metrosexual, όπου οι straight έχουν αρχίσει πλέον να προσέχουν τον εαυτό τους και την εμφανισή τους όπως έκαναν έτσι κι αλλιώς οι gay. Δεν το θεωρώ κακό αυτό, όπως πιστεύουν μερικοί. Αλλά μερικές φορές μερικοί ξεφεύγουν κάπως και κάνουν πράγματα τα οποία δεν έχουν νόημα.


Το να ξυρίζεις το στήθος σου και την γενικότερη περιοχή της κοιλιάς είναι OK, εφόσον βέβαια είσαι γυμνασμένος - γραμμωμενος. Αν έχεις μία τεράστια κοιλιά και ξυρίζεις την σχετική περιοχή, είναι κάπως άστοχο. Το να κάνεις αποτρίχωση στην πλάτη, εφόσον έχεις τρίχες εκεί, θα έλεγα ότι είναι σχεδόν επιβεβλημένο. Sorry, αλλά προσωπικά με ξενερώνει πολύ μία τριχωτή πλάτη. Αλλά ποιο το νόημα να ξυρίζεις τα πόδια σου; Γιατί ένας άντρας να μπλέξει με αυτό το βάσανο, το οποίο οι γυναίκες εύχονται να μην είχαν;

Όταν ήμουν πιο μικρός - από περιέργεια και βλακεία - είχα ξυρίσει μόνο το ένα πόδι, για να δω πως ήταν. Βέβαια ήταν χειμώνας και δεν φαινόταν. Δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο. Μου άρεσε η αίσθηση του απαλού, απογυμνωμένου δέρματος αλλά επίσης απολαμβάνω και την αρρενωπότητα που προσδίδει η τρίχα στο πόδι. Βέβαια δεν το βρίσκω άσχημο σε έναν άντρα να έχει ξυρισμένα πόδια. Μερικοί μάλιστα μου αρέσουν πολύ. Απλά απορώ γιατί κανείς να μπει σε αυτή τη διαδικασία.

Ισως σε ενδιαφερουν

7 σχόλια

  1. οχι να το παινευτω,αλλα αμα εγω ξυρισω το ποδι μου φτιαχνουμε περουκες για τα ΚΑΠΗ αττικης και περιχωρων...

    αλλα σιγα μη σας κανω τη χαρη :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες και τους έχουν κόψει τα πόδια και τους έβαλαν ξύλινα και γυαλίζουν. ελεος.

    Ασε με τα αποτριχωμένα σώματα. Λες και έχουν κάνει ομαδικά χημειοθεραπείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πες τα πες τα!
    σε λιγο θα μας βαλουνε στη μπουκα εμας τους natural!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μου αρέσει καθόλου το αντρικό πόδι χωρίς τρίχα. Με τρίχα πάλι είναι το πιο αγαπημένο μου σημείο! Ειδικά όταν δεις κάποιον έτσι.... και τον φανταστείς στο μπάνιο να το ξυρίζει σαν γκόμενα.... ή ακόμα χειρότερα να απλώνει την veet.... ξενερώνεις τη ζωή σου.... Ούτε σε κολυμβητή δεν το δέχομαι.
    Από την άλλη ομολογώ πως η πλάτη και οι ώμοι με τρίχα είναι κάπως turn-off για μένα.... μου θυμίζουν μπαμπά, παππού, τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το έχω πει πάλι σε άλλο μπλογκ, αλλά θα το ξαναπώ κι εδώ.

    Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

    :-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. aizen999: LOL! Είσαι κανονικός bear δηλαδή! Δεν είναι κακή ιδέα πάντως. Περούκες από φυσική τρίχα!

    bear: Όταν βάζουν και λάδι για να γυαλίζουν, το θέαμα είναι απλά αστείο. Προσωπικά δεν τρελαίνομαι ούτε για τους bear. Είμαι κάπου στη μέση σε αυτό το θέμα.

    Ντεμης: Η σκηνή στο μπάνιο είναι όντως πολύ ντεκαβλέ. Θα δεχόμουν ένα γκόμενο με ξυρισμένα πόδια αλλά αν τον έβλεπα έτσι θα ξενέρωνα τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με, με, με τριχα! Το αντρικό πόδι χωρίς τρίχα είναι μπλιάχ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας