Σάββατο, 30 Ιουλίου 2011

Με τρίχα ή χωρίς;

Κάτι που έχω παρατηρήσει τα τελευταία καλοκαίρια είναι ότι πολλοί άντρες επιλέγουν να ξυρίζουν τα πόδια τους και μου κάνει εντύπωση. Είναι γνωστό ότι ζούμε στην εποχή των metrosexual, όπου οι straight έχουν αρχίσει πλέον να προσέχουν τον εαυτό τους και την εμφανισή τους όπως έκαναν έτσι κι αλλιώς οι gay. Δεν το θεωρώ κακό αυτό, όπως πιστεύουν μερικοί. Αλλά μερικές φορές μερικοί ξεφεύγουν κάπως και κάνουν πράγματα τα οποία δεν έχουν νόημα.


Το να ξυρίζεις το στήθος σου και την γενικότερη περιοχή της κοιλιάς είναι OK, εφόσον βέβαια είσαι γυμνασμένος - γραμμωμενος. Αν έχεις μία τεράστια κοιλιά και ξυρίζεις την σχετική περιοχή, είναι κάπως άστοχο. Το να κάνεις αποτρίχωση στην πλάτη, εφόσον έχεις τρίχες εκεί, θα έλεγα ότι είναι σχεδόν επιβεβλημένο. Sorry, αλλά προσωπικά με ξενερώνει πολύ μία τριχωτή πλάτη. Αλλά ποιο το νόημα να ξυρίζεις τα πόδια σου; Γιατί ένας άντρας να μπλέξει με αυτό το βάσανο, το οποίο οι γυναίκες εύχονται να μην είχαν;

Όταν ήμουν πιο μικρός - από περιέργεια και βλακεία - είχα ξυρίσει μόνο το ένα πόδι, για να δω πως ήταν. Βέβαια ήταν χειμώνας και δεν φαινόταν. Δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο. Μου άρεσε η αίσθηση του απαλού, απογυμνωμένου δέρματος αλλά επίσης απολαμβάνω και την αρρενωπότητα που προσδίδει η τρίχα στο πόδι. Βέβαια δεν το βρίσκω άσχημο σε έναν άντρα να έχει ξυρισμένα πόδια. Μερικοί μάλιστα μου αρέσουν πολύ. Απλά απορώ γιατί κανείς να μπει σε αυτή τη διαδικασία.

7 σχόλια:

aizen999 είπε...

οχι να το παινευτω,αλλα αμα εγω ξυρισω το ποδι μου φτιαχνουμε περουκες για τα ΚΑΠΗ αττικης και περιχωρων...

αλλα σιγα μη σας κανω τη χαρη :P

bear είπε...

Λες και τους έχουν κόψει τα πόδια και τους έβαλαν ξύλινα και γυαλίζουν. ελεος.

Ασε με τα αποτριχωμένα σώματα. Λες και έχουν κάνει ομαδικά χημειοθεραπείες.

aizen999 είπε...

πες τα πες τα!
σε λιγο θα μας βαλουνε στη μπουκα εμας τους natural!

Ντεμης είπε...

Δεν μου αρέσει καθόλου το αντρικό πόδι χωρίς τρίχα. Με τρίχα πάλι είναι το πιο αγαπημένο μου σημείο! Ειδικά όταν δεις κάποιον έτσι.... και τον φανταστείς στο μπάνιο να το ξυρίζει σαν γκόμενα.... ή ακόμα χειρότερα να απλώνει την veet.... ξενερώνεις τη ζωή σου.... Ούτε σε κολυμβητή δεν το δέχομαι.
Από την άλλη ομολογώ πως η πλάτη και οι ώμοι με τρίχα είναι κάπως turn-off για μένα.... μου θυμίζουν μπαμπά, παππού, τέτοια

bear είπε...

Το έχω πει πάλι σε άλλο μπλογκ, αλλά θα το ξαναπώ κι εδώ.

Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

:-))))

Voltsek είπε...

aizen999: LOL! Είσαι κανονικός bear δηλαδή! Δεν είναι κακή ιδέα πάντως. Περούκες από φυσική τρίχα!

bear: Όταν βάζουν και λάδι για να γυαλίζουν, το θέαμα είναι απλά αστείο. Προσωπικά δεν τρελαίνομαι ούτε για τους bear. Είμαι κάπου στη μέση σε αυτό το θέμα.

Ντεμης: Η σκηνή στο μπάνιο είναι όντως πολύ ντεκαβλέ. Θα δεχόμουν ένα γκόμενο με ξυρισμένα πόδια αλλά αν τον έβλεπα έτσι θα ξενέρωνα τελείως.

Ανώνυμος είπε...

Με, με, με τριχα! Το αντρικό πόδι χωρίς τρίχα είναι μπλιάχ!!!