ανεκπλήρωτος έρωτας γκόμενος

Εξελίξεις

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 201017:50Voltsek

Η γνωριμία
Η γνωριμία με το μανάρι τελικά τελείωσε πριν καν αρχίσει.
Η συνάντηση μας ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και ο ίδιος ήταν καλό & sexy παιδί. Όμως μετά ακολούθησαν τέσσερις μέρες αγωνίας και απορίας. Ενώ όλα είχαν ξεκινήσει καλά, για κάποιο λόγο απέφευγε να συναντηθούμε. Έτσι αποφάσισα να μην επικοινωνήσω μαζί του για να δω αν αυτός θα κάνει κάποιο βήμα. Κι όντως το έκανε αλλά για να με προσγειώσει απότομα. Με λίγα λόγια, μου εξήγησε ότι παρόλο που με συμπάθησε πολύ, είναι ερωτευμένος με κάποιον άλλον και ότι δεν θέλει να με κοροϊδεύει. Είπαμε να κρατήσουμε επαφή και να αγνοήσουμε ότι έγινε. Άλλωστε δεν προλάβαμε να προχωρήσουμε καθόλου. Χτες μάλιστα με πήρε τηλέφωνο και μιλήσαμε.

Μετά από όλα αυτά, συνειδητοποίησα ότι ίσως είναι καλύτερα έτσι. Αν όλα πήγαιναν καλά, θα καταλήγαμε σε μία σχέση από απόσταση και εγώ θα έπρεπε να στριμώχνομαι στο πρόγραμμα του, ανάμεσα στη σχολή του και τους φίλους του, οι οποίοι απ' ότι κατάλαβα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του, αλλά δεν γνωρίζουν ότι είναι gay. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει αυτό. Με στεναχώρησε λίγο όλο το σκηνικό αλλά το ξεπέρασα γρήγορα.

Οι υποψήφιοι
Στη Θεσσαλονίκη εν τω μεταξύ, με περιμένουν δύο πολύ καλά παιδιά να με γνωρίσουν. Έχουμε καθημερινή επικοινωνία και εκ πρώτης όψεως όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Ανυπομονώ να γίνει η πρώτη συνάντηση και με τους δύο αν και ο ένας μ' αρέσει λίγο περισσότερο. Δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι ουσιαστικό, όμως και μόνο που υπάρχει κάποια προοπτική με γεμίζει χαρά και ενθουσιασμό. Σκέφτομαι ότι είναι λάθος να τους έχω και τους δύο ταυτόχρονα αλλά απ' ότι κατάλαβα, το 'ένας ένας με τη σειρά", είναι αναποτελεσματικό και χρονοβόρο. Πάντως τώρα τελευταία έχω αρκετές επιτυχίες και δε το λέω για να καυχηθώ αλλά για να εκφράσω κι εγώ ο ίδιος την έκπληξη μου.

Cyber sex με πρώην φίλου
Τις μέρες που είμαι Κοζάνη, περνάω πολλές ώρες στον υπολογιστή, καθώς δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω, εκτός από τις μέρες που δουλεύω. Προχθές λοιπόν, έτυχε να μιλήσω στο msn με τον πρώην ενός πολύ καλού μου φίλου. Ήταν περίπου δύο εβδομάδες μαζί, στα μέσα του καλοκαιριού. Το παιδί αυτό γούσταρε τρελά αλλά ο φίλος μου τον χώρισε καθώς δεν ένιωθε κάτι βαθύτερο και δεν ήθελε να χάνουν και οι δύο την ώρα τους σε κάτι που δεν έχει μέλλον. Εγώ με αυτό το παιδί, μιλάμε online, όχι πολύ συχνά. Και πάντα όταν μιλάμε, πετάμε πονηρά υπονοούμενα για να κάνουμε πλάκα. Έτσι κι αυτή τη φορά λέγαμε διάφορα τέτοια μέσα στην κουβέντα. Ώσπου σε κάποια στιγμή κατέβασε το παντελόνι του κι έμεινε με το μποξεράκι, χαϊδεύοντας τον κυρ Μήτσο. Ακόμα κι αυτό όμως το θεώρησα προχωρημένο αστείο. Μετά όμως έγιναν τα αποκαλυπτήρια.

Με έπιασε απροετοίμαστο, δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Και δεν ήξερα αν έπρεπε να συνεχίσω. Αλλά το θέαμα με άναψε κι έτσι ενέδωσα. Και κάναμε cyber sex. Δεν το μετάνιωσα αλλά συμφωνήσαμε να μην πει κανείς τίποτα στον φίλο μου. Δεν είχαν μεγάλη ιστορία αλλά πάλι δεν νιώθω καλά να μάθει ότι εγώ με τον πρώην του κάναμε ότι κάναμε. Επίσης μου είπε ότι αυτή την περίοδο έχει σχέση με μία κοπέλα. Που να ήξερε ότι το αγόρι της κάνει cyber με άλλα αγόρια στο internet. Άστα να πάνε...

Άσχημος καιρός
Την Τετάρτη ήταν το μεγάλο μαρτύριο, όπου δούλευα με τον πατέρα μου, από τα ξημερώματα μέχρι το μεσημέρι, στους -5. Δυστυχώς η δουλειά του είναι εξωτερικού χώρου και τον χειμώνα είναι πραγματικά δύσκολα. Σήμερα σκόπευα να επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη, που τόσο μου έλειψε, όμως ο καιρός μου άλλαξε τα σχέδια. Χιόνισε χθες το βράδυ και τώρα όλα είναι κάτασπρα. Βέβαια η ατμόσφαιρα είναι πολύ όμορφη και αρμόζει τέλεια για τον ερχομό των γιορτών. Ελπίζω αύριο τελικά να μπορέσω να φύγω. Έχω και τα παιδιά που με περιμένουν...

Ισως σε ενδιαφερουν

2 σχόλια

  1. Cyber δεν θα το μάθει ο φίλος σου, εκτός και αν έχει κάνει εγγραφή κλιπ από την κάμερα και σε δούμε στο ίντερνετ! χαχαχα (πλάκα κάνω)!
    Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι!!! Να είσαι επιφυλακτικός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hfaistiwnas: Το έχω σκεφτεί αυτό με την camera και φοβάμαι μην γίνει κάποτε αλλά το ριψοκινδυνεύω. Πλέον είμαι πάντα επιφυλακτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας