γκόμενος έρωτας

Υποψήφιοι γαμπροί και το ταίρι μου

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 201017:07Voltsek

Τις τελευταίες μέρες βιώνω κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Ξαφνικά από παντού εμφανίζονται υποψήφιοι γαμπροί. Ούτε η Πηνελόπη με τους μνηστήρες να ήμουν! Πρώτα ήταν η γνωριμία με το παιδί που τελικά δεν προχώρησε (δες εδώ). Μετά από μερικές μέρες ακολούθησε μία άλλη γνωριμία, καθαρά φιλική εξ αρχής, με έναν αναγνώστη του blog με τον οποίο κάπου κάπου μιλάμε κιόλας. Είναι από Αθήνα, επισκέφτηκε την Θεσσαλονίκη για μερικές μέρες και πρότεινε να πιούμε ένα καφέ και να γνωριστούμε. Την πρώτη φορά που είχε έρθει δεν βόλεψε επειδή ήμουν Κοζάνη αλλά αυτή τη φορά τα καταφέραμε. Είχα περιέργεια για το τι θα συναντήσω αλλά τελικά ήταν καλό που βρεθήκαμε. Αν και μικρός, 20 χρονών, είχε ώριμο τρόπο σκέψης και ήταν πλήρως συνειδητοποιημένος. Μου άρεσε να μιλάω μαζί του. Σ επειδή ξέρω ότι θα τα διαβάσεις αυτά, να ξέρεις ότι χάρηκα πολύ για την γνωριμία και ελπίζω να τα ξαναπούμε από κοντά. Χτες βράδυ, βγήκα με ένα παιδί, το οποίο με προσέγγισε μέσω facebook, που είναι φοιτητής στην Κοζάνη όπου βρίσκομαι από την Παρασκευή. Θα επανέλθω σε αυτή τη γνωριμία αργότερα.

Πέρα από αυτά, εδώ και μερικές μέρες μιλάω με ένα παιδί, με τον οποίο οι δρόμοι μας στην online κοινότητα είχαν διασταυρωθεί αρκετές φορές αλλά δεν έτυχε ποτέ να μιλήσουμε, μέχρι πρόσφατα. Αναπτύχθηκε άμεσα οικειότητα και συμπάθεια μεταξύ μας και κανονίζαμε να γνωριστούμε από κοντά με την προοπτική να είμαστε μαζί. Αυτός σαν μικρότερος είναι λίγο βιαστικός αλλά εγώ επειδή τα έχω περάσει αυτά είμαι πιο συγκρατημένος. Πάντως ήταν μία καλή περίπτωση. Χτες μίλησα με ένα άλλο παιδί από Σύρο που μένει Θεσσαλονίκη. Με αυτόν είχαμε επικοινωνία παλαιότερα. Χτες μου εκμυστηρεύτηκε ότι από την αρχή του άρεσα και θα ήθελε να γνωριστούμε και αν κάτσει, να είμαστε μαζί. Κι έτσι κανονίσαμε να συναντηθούμε για να δούμε τι θα γίνει. Εδώ μπαίνει ο τρίτος, φαντάρος που μένει στη Δράμα. Με βρήκε μέσω gayromeo, ανταλλάξαμε μηνύματα και τηλέφωνα και ενδιαφέρεται να με γνωρίσει, αλλά εγώ όχι και τόσο. Και υπάρχει το ενδεχόμενο να βγω για καφέ με ένα παιδί από Σέρρες, επίσης αναγνώστη του blog, με καθαρά φιλικό σκοπό όμως σε αυτή την περίπτωση.

Ένιωθα ωραία ξέροντας ότι έχω τόσες επιλογές. Βέβαια με προβληματίζει το γεγονός ότι ίσως δεν είναι σωστό αυτό που κάνω, να μιλάω δηλαδή ταυτόχρονα με πολλά άτομα με σκοπό να το προχωρήσουμε. Από την άλλη όμως, δεν έχει γίνει ουσιαστικά κάτι με κανέναν από αυτούς άρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι τους εξαπατώ. Άλλωστε δεν επεδίωξα να γίνουν όλα αυτά αλλά κατά κάποιο τρόπο έτυχε λόγω συγκυριών. Επανέρχομαι στην χτεσινή συνάντηση, που τα ανέτρεψε όλα. Εγώ είχα στο μυαλό μου ότι επρόκειτο απλά για μία φιλική συνεύρεση καθώς με το παιδί αυτό δεν είχαμε μιλήσει πολύ, ούτε είχαμε αναφέρει τι ψάχνει ο καθένας κτλ. Βρεθήκαμε χτες, πήγαμε για ένα ποτό και μιλήσαμε για να γνωριστούμε. Κάποια στιγμή η συζήτηση πήρε άλλη τροπή. Μου είπε ότι αυτός δεν επεδίωκε απλά μια φιλία αλλά κάτι περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα μου άρεσε πολύ σαν άτομο και θα ήθελα να έκανα κάτι μαζί του. Έτσι, αφού το αναλύσαμε λίγο το θέμα, φύγαμε από την καφετέρια και κατευθυνθήκαμε προς το σπίτι του. Επειδή όμως μένει με ένα συγκάτοικο που δεν γνωρίζει ότι είναι gay, επιλέξαμε να πάμε σε ένα κοντινό δάσος, στα όρια της πόλης σε ψηλό σημείο με θέα τα φώτα της πόλης. Εκεί δεν αργήσαμε να ανταλλάξουμε τα πρώτα μας φιλιά, χάδια και αγκαλιές.

Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Δεν είχα σκεφτεί καν ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε ως εκεί. Τελικά επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά, ότιι αυτό που ψάχνεις θα σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πρόκειται για ένα υπέροχο παιδί, πολύ όμορφος και sexy, καλός και τρυφερός με αίσθηση του χιούμορ. Έδειξε ότι του αρέσω και σίγουρα εμένα μου αρέσει πολύ. Η ειρωνεία είναι ότι έπρεπε να φύγω από την Κοζάνη για να βρω κάποιον για σχέση στην Κοζάνη. Η σχέση από απόσταση δεν είναι το καλύτερο μου αλλά εγώ έρχομαι συχνά στην πόλη μου κι εκείνος έρχεται συχνά στη Θεσσαλονίκη. Οπότε κάπως θα τα βολέψουμε. Βέβαια είναι πολύ νωρίς για να κάνω σχέδια αλλά τυπικά από χτες είμαι δεσμευμένος. Τώρα με απασχολεί τι θα γίνει με όλους τους άλλους αλλά και πως θα εξελιχθεί το ειδύλλιο.

Ισως σε ενδιαφερουν

11 σχόλια

  1. Αγάπη εύχομαι τα καλύτερα και να εξελιχθεί όπως εσύ πραγματικά θες...Όσο με τους άλλους καλό θα ήταν να τους ξεκαθαρίσεις ότι αυτήν την περίοδο είναι δύσκολο να γίνει κάτι...Μην κάθεσαι και δίνεις αναλυτικά εξηγείσεις στον καθένα... Παρόλαυτα περιμένω εξελίξεις ε? Φιλάκια αγορίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως ειπες αυτο που ψαχνεις και θελεις, μπορει να σου ερθει απο εκει που δεν το περιμενεις..! Χαιρομαι πραγματικα για σενα γιατι απ' το λιγο που μιλησαμε καταλαβα οτι εισαι πολυ καλο παιδι και σου αξιζει το καλυτερο!! :)

    Απλα πρεπει να ξεκαθαρισεις τη θεση σου με ολους τους υπολοιπους οπως ειπε και ο φιλος απο πανω :p

    ΥΓ: Ο καφες με το παιδι απ' τις Σερρες να ξερεις οτι θα κανονιστει αργα η γρηγορα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά λοιπόν! Κοίτα όμως μην μπερδέψεις τα μπούτια σου με τους άλλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς γίνεται να ββρεθείς ή έστω να μιλάς με κάποιον με την προοπτική να είσαι μαζί του?? Δεν γίνεται αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω με τον αποπανω. Ολο το κειμενο ειναι η απεικονιση της κακοδιαχειρισης των επικοινωνιων και η λυσσα ενος ατομου να θελει ντε και καλα να βρει καποιον. Απλα τραγικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...και επιτελους βρες μια δουλεια μπας και ασχοληθεις με κατι ουσιαστικο. Σε ενα χρονο απο τωρα θα αντιμετωπιζεις πολυ μεγαλο οικονομικο προβλημα οσο θες να ζεις ετσι (τεμπελικα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Τελικά επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά, ότι αυτό που ψάχνεις θα σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις."

    Θυμάσαι που στα έλεγα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ethan Raynolds: Σε ευχαριστώ πολύ. Και για σένα εύχομαι τα καλύτερα. Προς το παρόν δε θα πω τίποτα στους άλλους. Θα περιμένω να δω τι θα γίνει με τον "δικό" μου.

    tsoutsouproutsou: Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μακάρι και για σένα να πάνε όλα καλά. Όσο για τον καφέ, θα περιμένω.

    Hfaistiwnas: Όντως η κατάσταση είναι λίγο μπερδεμένη αλλά μου αρέσει κιόλας είναι η αλήθεια.

    Ανώνυμος #1: Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Αν έχεις επικοινωνία με κάποιον που δεν ταιριάζετε καθόλου, δεν έχετε προοπτική εξέλιξης. Αν όμως θέλετε τα ίδια πράγματα, υπάρχει η πιθανότητα να βγει κάτι καλό. Αυτό εννοούσα.

    Ανώνυμος #2: Δε θα έλεγα ότι είμαι απελπισμένος για να κάνω σχέση, απλά μιλάω με αρκετό κόσμο και με κάποιους προχωράει λίγο περισσότερο το θέμα. Πλέον είμαι πιο συγκρατημένος και επιφυλακτικός όσον αφορά τις γνωριμίες. Όσο για τη δουλειά, έχεις δίκιο. Πρέπει να βρω κάτι σταθερό. Έχω όμως κάποιες επαγγελματικές ασχολίες, δεν είμαι τελείως αδρανής. Βέβαια άλλο το επαγγελματικό κι άλλο το αισθηματικό.

    Το Λαγωνικό: Είχες δίκιο τελικά. Θα δίνω ιδιαίτερη σημασία σε ότι μου λες από και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oti xekinaei etsi den exei mellon. H gay koinwnia einai poly mikrh kai osoi kai kala theloume sxesh peftoume me ta moutra. Kanoume san loupes les k den iparxei avrio. Vriskesai me kapoion eite epeidh sou aresei eite apla gia gnwrimia. Den mporeis na vgeis me kapoion me tetoia prooptikh. Einai lathos k den petyxainei pote.. ma pote.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και εγώ χάρηκα πολύ που τα είπαμε και εννοείται πως θα τα ξαναπούμε όταν με το καλό ανέβω πάλι! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος: Δεν διαφωνώ. Κι εγώ πλέον το έχω διαπιστώσει αυτό. Είμαι πιο επιφυλακτικός από την μεριά μου. Αλλά τα άτομα με τα οποία μιλάω είναι νεότεροι και πιο άπειροι κι έχουν "πέσει με τα μούτρα" όπως λες.

    Σ: Χαίρομαι που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας