γκόμενος διασκέδαση

Χριστούγεννα 2010

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 201000:55Voltsek

Πέρασαν και τα Χριστούγεννα... Η παραμονή ήταν όπως το περίμενα. Πολύ βαρετή και υπερβολικά ήσυχη. Δεν υπήρχε καθόλου εορταστικό κλίμα, όλα θύμιζαν μία τυπική, συνηθισμένη μέρα. Δεν μου άρεσε αυτή η κατάσταση αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Ευτυχώς την επόμενη μέρα έγινε κάτι απρόσμενο. Ο κολλητός μου από την Θεσσαλονίκη ήρθε στην Κοζάνη και μαζί με την υπόλοιπη παρέα μου, βγήκαμε έξω, ήπιαμε και διασκεδάσαμε μέχρι το ξημέρωμα, ώσπου τελικά επιστρέψαμε σπίτι. Την 2η μέρα των Χριστουγέννων το πρόγραμμα ήταν πιο χαλαρό επειδή ακόμα νιώθαμε τις παρενέργειες από το προηγούμενο βράδυ. Γενικά, πέρασα καλά ενώ περίμενα το αντίθετο κι αυτό με χαροποιεί.

Κάτι άλλο που με εξέπληξε ευχάριστα, είναι το γεγονός ότι ο πρώην μου έστειλε μήνυμα για χρόνια πολλα τη μέρα των γενεθλίων μου. Αναρωτιέμαι όμως, αν εγώ πρώτα δεν είχα στείλει σε εκείνον για την εορταστική του εορτή στις αρχές του μήνα, θα έκανε το ίδιο;

Σκεφτόμουν ότι όταν επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να βρω ένα τρόπο να πω στο παιδί με το οποίο υποτίθεται ότι είμαστε μαζί, να διακόψουμε. Όμως τελικά θα είναι πιο εύκολο απ΄όσο νόμιζα. Από κοντά υπήρχε τρυφερότητα μεταξύ μας, με το που μας χώρισε η απόσταση όμως, η επικοινωνία έγινε σχεδόν ανύπαρκτη. Αν δεν υπάρχει πάθος και έλξη, το καταλαβαίνουν και οι δύο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζουμε. Τώρα βέβαια πάλι υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές, αλλά σε πολύ αρχικό στάδιο. Θέλω να το πάω πιο χαλαρά. Μου άρεσε που έκανα κάποιες γνωριμίες κι "έπαιξα" λίγο αλλά από κάποιο σημείο και μετά είναι περισσότερο κούραση παρά απόλαυση. Ελπιζω ότι το νέο έτος θα φέρει αυτά που επιθυμώ.



Η φράση της ημέρας
"Να θυμάσαι πάντα τούτο: πως δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να κάνουν τη ζωή ευτυχισμένη."
Μάρκος Αυρήλιος

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. Μια χαρά δηλ που ήρθε ο κολλητός, έκπληξη! χχαχα! Να διακόψεις αν δεν το θες, χωρίς την διάθεση να γίνει κάτι, είναι δύσκολα τα πρφάγματα..
    Καλημέρα!!!
    Να το θυμάσαι το ρητό!!!
    Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hfaistiwnas: Πράγματι ήταν πολύ ωραία. Το ρητό προσπαθώ να το έχω πάντα στο μυαλό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "περισσότερο κούραση παρά απόλαυση"
    Ακριβώς..

    Καλή νέα χρονιά να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. g for george: Άργησα αλλά το κατάλαβα. Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας