μουσική video

Eurovision 2010

Τρίτη 1 Ιουνίου 201013:47Voltsek

Φέτος δεν ασχολήθηκα καθόλου με την eurovision. Κάθε χρόνο μου φαίνεται όλο και πιο αδιάφορη. Μόνο τον τελικό είδα χτες κι αυτό επείδη με κάλεσε ένας φίλος μου στο σπίτι του για να το παρακολουθήσουμε παρέα. Μου έκανε εντύπωση που το 90% των τραγουδιών ήταν κάτι ξενέρωτες μπαλάντες. Κάποια από αυτά ήταν κάπως ευχάριστα αλλά σίγουρα δεν ήταν κατάλληλα για έναν διαγωνισμό σαν την eurovision. Αν το τραγούδι δεν έχει έντονο ρυθμό, ζωντάνια και κίνηση, τι να το κάνεις; Το δικό μας τραγούδι δεν μου αρέσει καθόλου και περίμενα να πάρει την 15η θέση ή κάπου εκεί. Ο λόγος που βγήκε 8ο δεν είναι επειδή ήταν καλό αλλά επειδή τα άλλα ήταν χειρότερα. Τέλος, το τραγούδι της Γερμανίας που κατέκτησε την 1η θέση, είναι συμπαθητικό αλλά όχι και για την πρωτιά και μάλιστα με τόση διαφορά πόντων από τα υπόλοιπα. Με όλα αυτά που είδα, έχω έναν ακόμη λόγο του χρόνου να μην δω ούτε καν τον τελικό.

Κι ένα τραγούδι που μου αρέσει πολύ:
Maraveyas Ilegal - Άσε με να μπω

Ισως σε ενδιαφερουν

5 σχόλια

  1. Ούτε εγώ πολυ-ασχολούμαι, αλλά οκ την είδα, της Γερμανίας μου άρεσε, στους στραβούς ο μονόφθαλμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανεις δεν ασχολειται, κανεις δεν βλεπει, κανεις δεν γουσταρει , μπλα μπλα μπλα και κανει τηλεθεαση 75-80ο/ο.
    Δηλαδη τα show του Ρεμμου της Βανδης της Βισσης ειναι καλυτερα ... ασε που εκει θελεις και 170 ευρω το μπουκαλι....
    Εμενα το τραγουδι του Αλκαιου μου αρεσε , γενικα τραγουδια που αμα πιεις 2-3...5 ποτηρακια ουισκυ μπορεις και τα χορευεις τα παω ... οπως και το Γαλλικο ..
    Ατταλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hfaistiwnas: Υπήρχαν και καλύτερα τραγούδια που άξιζαν την πρωτιά πάντως.

    Ατταλος: Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εμένα πραγματικά με αφήνει αδιάφορο. Τα προηγούμενα χρόνια παρακολουθούσα την eurovision με μεγαλύτερο ενδιαφέρον αλλά πλέον την έχω βαρεθεί. Και φυσικά δεν ασχολούμαι με τον Ρέμο και την Βίσση.
    Το Ώπα ήταν πιο ζωντανό από τα αλλά, όχι όμως και καλύτερο. Αλλά ο καθένας έχει τα γούστα του. Το γαλλικό καλούτσικο ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Germany 12 points! Εγώ πάντως μόνο αυτό ψήφισα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dynx: Ο καθένας έχει τα γούστα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας