αρρώστια προφύλαξη

Το sex μεταξύ ανδρών γίνεται επικίνδυνο με τη βοήθεια φαρμάκων στύσης

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 200916:34Voltsek

Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον:

Σε μία νέα μελέτη που έγινε σε ομοφυλόφιλους άνδρες που συμμετείχαν στο gay pride parade (παρέλαση για τα δικαιώματα της γκεϊ κοινωνίας). Αξιολογήθηκαν συνολικά 365 άνδρες που πήραν (βιάγκρα,σιάλις,λεβίτρα) συγκριτικά με άλλους που δεν πήραν τα φάρμακα αυτά.

Οι συμμετέχοντες που πήραν τα βοηθητικά για τη στύση φάρμακα έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις, με άγνωστους άνδρες, αγνοώντας τις κλασικές πλέον οδηγίες του παγκόσμιου οργανισμού υγείας για κινδύνους μετάδοσης στο ελεύθερο σεξ με αγνώστους.

Την ίδια υψηλού κινδύνου συμπεριφορά είχαν όλοι οι άνδρες που έπαιρναν τα φάρμακα, ανεξάρτητα από φυλή πολιτιστικό και οικονομικό επίπεδο. Η συμπεριφορά αυτή αξιολογήθηκε σαν υψηλού κινδύνου για μόλυνση από τον ιό AIDS.

Τα συμπεράσματα της μελέτης ενοχοποιούν τα φάρμακα, γιατί θεωρούν ότι πυροδοτούν μια πιο έντονη ερωτική διάθεση και ικανότητα που αμβλύνει τους φόβους και τις αναστολές για σεξ, ενισχύοντας την πιο επιπόλαιη διάθεση για σωματική επαφή και ηδονή.

Σε όλους τους άνδρες (ετερο-ομο) η στύση πυροδοτεί μηχανισμούς επιθετικότητας για το αντικείμενο του πόθου, εξορκίζοντας πολλές φορές τις φυσικές και ηθικές αναστολές (όταν μιλά το κάτω κεφάλι το πάνω είναι σε αφασία). Ο αρσενικός με παρατεταμένη στύση μοιάζει με αμάξι χωρίς φρένο πολλές φορές που δεν μπορεί να σταματήσει, αν δεν συγκρουστεί.

Από τη μελέτη αυτή συμπεραίνεται πως υπάρχει επείγουσα ανάγκη να δοθούν πιο αυστηρές οδηγίες για γιατρούς και φαρμακοποιούς, οι οποίοι θα ενημερώνουν τους χρήστες των φαρμάκων ότι, εκτός από τη χαρά που θα παίρνουν από τα γνωστά χάπια, ενδέχεται να πάρουν και δυσάρεστα έως και επικίνδυνα παράσημα, εάν, όταν τα χρησιμοποιούν, δεν παίρνουν και τις απαραίτητες προφυλάξεις(ένα απλό προφυλακτικό) για να σώσουν τη ζωή τους αλλά και των συντρόφων τους.

Πηγή: zougla.gr

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. νομίζω πως οι συγκεκριμένοι έτσι κι αλλιώς θα έκαναν γαμήσι χωρίς καπότα και σε αυτό δεν τους φταίει το Viagra αλλά η απύθμενη μαλακία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η "ντόπα" ως γνωστόν έχει και παρενέργειες. Μακριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επείγουσα ανάγκη για ενημέρωση και σώφρονα συμπεριφορά υπάρχει όσον αφορά το σεξ δίχως προφυλάξεις, όχι για τα χάπια στυτικής δυσλειτουργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας