προσωπικά φιλία

Άλλος ένας χρόνος στην πλάτη μου

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 200913:16Voltsek


Χτες είχα γενέθλια. Έγινα πλέον 24 χρονών. Περνάνε τα χρόνια και γερνάμε... Καλά όχι ότι το πιστεύω αυτό. Ακόμα έχω μπροστά μου πολλά να ζήσω. Αλλά αναπόφευκτα όταν έχεις γενέθλια προβληματίζεσαι για το τι κάνεις στη ζωή σου. Τι έχεις καταφέρει και τι πορεία έχεις διαγράψει μέχρι τώρα. Εγώ νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο. Δεν έχω καταφέρει να κάνω όλα όσα θέλω αλλά προσπαθώ κι αυτό έχει σημασία.

Χάρηκα πολύ χτες διαπιστώνοντας πόσα άτομα με θυμήθηκαν. Η οικογενειά μου, στενοί μου φίλοι, άτομα που δεν έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις... Είναι ωραίο να ανήκεις σε ένα μεγάλο κοινωνικό κύκλο αλλά με άτομα με τα οποία ταιριάζεις και υπάρχει ουσία στη σχέση σας. Ένας στόχος που έβαλα είναι του χρόνου να γιορτάσω τα γενεθλιά μου με πολλούς νέους φίλους που θα έχω κάνει μέχρι τότε. Τελικά, όσο τετριμένο κι αν είναι, οι φίλοι είναι αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία στη ζωή. Και όλα τα καλά του κόσμου να έχεις, αν δεν υπάρχουν άνθρωποι να τα μοιραστείς, πάνε χαμένα.

Χτες δεν γιόρτασα βέβαια. Σήμερα θα πάω στην Κοζάνη, να περάσω τα Χριστούγεννα οικογενειακά. Θα επιστρέπω στην Θεσσαλονίκη για το ενδιάμεσο των γιορτών και θα κάνουμε ένα μικρό γλέντι στο σπίτι του μωρού μου. Θα είναι τέλεια!!!

Εύχομαι αυτά να είναι τα
καλύτερα Χριστούγεννα για όλους μας.
Καλές γιορτές.

Ισως σε ενδιαφερουν

7 σχόλια

  1. ιιιι Χρόνια πολλά, πολύχρονος! Ευτυχισμένος πάντα και ό,τι επιθυμείς!
    Καλά Χριστούγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xronia Polla! Na ta ekatostiseis, me ygeia kai polles xares! Xronia Polla, Kala Xristougenna!

    A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια σου πολλά, να τα 1000άσεις!!! και φυσικά καλά Χριστούγεννα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας. Καλές γιορτές. Να περάσετε τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας