διασκέδαση προσωπικά

Ωραίες στιγμές με φίλους

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 200904:03Voltsek

Οι τελευταίες μερες ήταν καταπληκτικές. Καιρό είχα να περάσω τόσο καλά. Είναι από τις στιγμές που διαπιστώνω πόσο ευχάριστα απρόβλεπτη είναι η ζωή. Εγώ δεν είχα προγραμματίσει τίποτα, ότι έγινε ήταν απλά μία σειρά τυχαίων γεγονότων. Και χαίρομαι που έγινε αυτό επειδή θυμήθηκα την ζωή μου ένα χρόνο πριν, όταν ήμουν ακόμα φρέσκος στην Θεσσαλονίκη. Ζούσα ξέγνοιαστος και ο μόνος μου στόχος ήταν η διασκέδαση. Σιγα σιγά, χωρίς να το καταλάβω, έφτασα σε μία πολύ πιο ήσυχη και ήρεμη καθημερινότητα, την οποία συνήθισα κι ένιωθα πως περνούσα καλά. Όχι ότι ήταν άσχημα αλλά συνειδητοποίησα ότι θέλω λίγο περισσότερο ένταση στη ζωή μου δίπλα στους φίλους μου.

Τριγύρισα, διασκέδασα, ήπια, ξενύχτησα με τους στενούς μου φίλους, με φίλους που είχα καιρό να δω και μου είχαν λείψει κι επίσης έκανα μία καινούργια, πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, για την οποία θα μιλήσω σε άλλο post καθώς θέλω να αναφερθώ σε ένα θεματάκι.

Με το μωρό μου κοντεύουμε τους τέσσερις μήνες και τα πράγματα συνεχώς γίνονται καλύτερα. Δυστυχώς όμως θα τον αποχωριστώ για λίγες μέρες, λόγω εορτών, τις οποίες θα περάσω στην Κοζάνη, οικογενειακά, όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι. Όμως μετά από αυτό μας περιμένει κάτι καταπληκτικό!

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας