μουσική video

Πρέπει να κάνουμε πάρτι!!!

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 200902:30Voltsek



Μου αρέσει πολύ αυτό το τραγουδάκι, μου φτιάχνει τη διάθεση. Παρεμπιπτόντως, ο Τριαντάφυλλος δεν είναι πολύ ωραίος;

Ισως σε ενδιαφερουν

6 σχόλια

  1. Και μένα μ'αρέσει το τραγούδι! :)
    Ο Τριαντ όχι! λολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η σειρά είναι τόσο χάλια όσο το τραγούδι? Θα μου πείς η Κοντωβά το γράφει τι περίμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός Τριαντάφυλλος; Ο Σπαλιάρας είναι super γκόμενος! Και όσο για το τραγούδι δεν λέω ότι είναι και το καλύτερο. Σαν Καρβέλα συγγραφή μου φαίνεται! Δεν θα ήταν μια καλή ιδέα να κανείς εσύ το πάρτυ, Voltsek? Να e-καλέσεις όλους τους φίλους του blog όπου θέλεις να γνωριστούμε και να συσφίξουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις! Μόνο να μην είναι στη συμπρωτεύουσα το πάρτυ γιατί εκεί κυκλοφορεί ο βαρύς Παν. Ψωμιάδης και ο "Παπα-ανακατώστρατος" (στη γλώσσα του Λαζόπουλου), Άνθιμος. Μα να μην είναι ούτε στην Αθήνα, γιατί εδώ κυκλοφορούν οι Πλεύρηδες και ο Άδωνις, τα γνωστά τηλέ-πολιτικά μπάζα. Να το κάνουμε σε ουδέτερο έδαφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hfaistiwnas: Γούστα είναι αυτά...

    mahler76: Πλάκα έχει η σειρά. Η Κοντωβά έχει κάνει καλές σειρές κατά την γνώμη μου.

    Ανώνυμος: Φυσικά ο Σπαλιάρας είναι πολύ ωραίος. Είναι το κλασσικό στυλ καυτού γκόμενου. Ο Τριαντάφυλλος είναι μία εναλλακτική επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H erotisi mou den einai ypotimitiki. Aplos den iksera tous xaraktires tis seiras. Einai elkystikos andras o Triantafyllos, me oraio soma. Kai to gegonos oti paizei kithara einai gia mena ola ta lefta! H tryferotita kai o romantismos se ena desmo simainei gia mena polla.

    A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος: Είναι ωραίος αλλά έτσι κι αλλιώς ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα. Αυτό με την συνάντηση στο πρώτο σχόλιο σου είναι πολύ καλή ιδέα. Ίσως να γίνει κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας