ανεκπλήρωτος έρωτας καμάκι

Ζαχαροπλάστης: Part 2

Τετάρτη 11 Μαρτίου 200901:04Voltsek

Έχει πλάκα που ενώ νομίζεις ότι κάποια πράγματα ανήκουν στο παρελθόν, ξαφνικά τα βρίσκεις πάλι μπροστά σου, έστω και αν δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Γ, ο ζαχαροπλάστης που του είχα δώσει το τηλεφωνό μου, το καλοκαίρι στην Κοζάνη.

Το ΣΚ που ήμουν στην Κοζάνη με τον κολλητό μου απο την Θεσσαλονίκη, επειδή του είχα πει την ιστορία, περνώντας απ' έξω από το ζαχαροπλαστείο, του έδειξα για ποιον πρόκειται. Όταν αργότερα βρεθήκαμε όλη η παρέα μαζί, πρότεινε να πάμε για γλυκό, επίτηδες για να πάμε στο μαγαζί του. Εγώ από την μία κολλούσα αλλά ταυτόχρονα ήθελα να πάω. Στην τελική, πέρασαν τόσοι μήνες που πλέον το "έγκλημα" έχει παραγραφτεί.

Πήγαμε λοιπόν και περιμέναμε στο ταμείο, επειδή είχε κόσμο, ήταν η μέρα τέτοια. Εγώ δεν του μίλησα καθόλου. Άλλωστε μέχρι εκείνη την ώρα ήταν απασχολημένος. Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσω, μου χαμογέλασε, με χαιρέτησε και με ρώτησε αν είμαι καλά. Χάρηκα, δεν το περίμενα. Εγώ του απάντησα με ένα απλό "καλά". Τι άλλο να έλεγα εκείνη την στιγμή;

Ξέρω ότι δεν είναι τίποτα σπουδαίο, απλώς ήταν ευγενικός, αλλά εμένα φούντωσε πάλι μέσα μου η επιθυμία μου γι' αυτόν. Και γι'αυτό, μόλις επέστρεψα στην Θεσσαλονίκη, τον έψαξα στο facebook. Μεγάλο κόλλημα κι αυτό, τέλος πάντων. Τον είχα ψάξει και παλιότερα αλλά δεν είχα καταφέρει να τον βρω. Αυτή τη φορά όμως τον εντόπισα κατα τύχη βέβαια. Αφού περίμενα μερικές μέρες, του έκανα add, στέλνοντας του κι ένα μήνυμα, λεγοντάς του ότι θα χαιρόμουν αν με έκανε add και τα λέγαμε μέσω fb, μιας κι εγώ δεν μένω πλέον Κοζάνη. Την άλλη μέρα με έκανε accept, δεν περίμενα και το αντίθετο.

Στο profil του είδα ότι το relationship status ήταν "Δεσμευμένος". Κακό αυτό. Άλλα έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί τώρα, λόγω της απόστασης. Όμως τώρα έχω πολλές αμφιβολίες για το αν είναι gay. Δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο σημάδι. Πάντως έχει κάτι φωτογραφίες στο profil του, στην παραλία με μαγιό, κόλαση. Είναι σαν μοντέλο. Αλλά δυστυχώς αποτελεί ένα άπιαστο όνειρο.

Ισως σε ενδιαφερουν

1 σχόλια

  1. Ποτέ δεν ξέρεις!!!
    Καλά έκανες και του έκανες add πάντως! Έστω να υπάρχει ένα μέσο επικοινωνίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας