Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2009

Η πρώτη μου γκόμενα - Μέρος 2ο: Το ραντεβού

Το επόμενο κιόλας βράδυ μετά την γνωριμία μου με την κοπέλα, βγήκαμε για ποτό. Οι φίλοι μου έλεγαν να την πάρω τηλέφωνο. Εγώ δεν ήθελα επειδή ήμουν μπερδεμένος αλλά κι επειδή ήθελα να το παίξω λίγο δύσκολος. Τελικά με πήρε αυτή πρώτη και κανονίσαμε.

Δώσαμε ραντεβού σε ένα μπαράκι στην Αριστοτέλους. Ήταν εκεί με μία φίλη της. Μου άρεσε αυτό, θα ήταν πιο χαλαρή η κατάσταση. Δυστυχώς όμως δεν έμεινε πολύ ώρα. Κι έτσι μείναμε τα δυο μας σε ένα κάπως απόμερο σημείο του μαγαζιού. Κάποια στιγμή άρχισε να μου δείχνει sexy φωτογραφίες της στο κινητό και με πλησίαζε ώσπου κόλλησε πάνω μου. Ύστερα με ρωτούσε τι θα ήθελα να της πω ή να της κάνω. Γενικά ότι λέγαμε ή κάναμε έκρυβαν ένα άλλο νόημα. Έγω είχα αγχωθεί, πρώτη μου φορά είχα βρεθεί σε τέτοια θέση. Οπότε αποφάσισα να της το πω. Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

- Θέλω να σου πω κάτι για μένα που μπορεί να σε σοκάρει αλλά δεν θέλω να νιώθω ότι σε κοροϊδευω.
- Πες μου, τι είναι;
- Πάει κάπου το μυαλό σου;
- Έχεις σχέση; Είσαι αρραβωνιασμένος; Παντρεμένος με παιδί; Χωρισμένος με παιδί;
- Όχι βέβαια. Απλά είμαι gay.

Ξαφνικά σιωπή τύλιξε το χώρο. Η κοπέλα έπαθε σοκ. Δεν μιλούσε για μερικά δευτερόλεπτα. Στην αρχή δεν το πίστεψε. Είπε ότι δεν μοιάζω με gay κι εγώ της απάντησα ότι άφησα τις γόβες στο σπίτι. Αφού μιλήσαμε και της εξήγησα την κατάσταση, το δέχτηκε και ηρέμησε αλλά δεν άλλαξε σχέδια. Με ρώτησε πολύ άνετα αν θέλω να με κάνει άντρα και μετά φιληθήκαμε. Ήταν η πρώτη φορά που φιλούσα γυναίκα στο στόμα. Ήταν καλό, μου άρεσε αλλά μέχρι εκεί. Μου αρέσουν οι άντρες, τέλος.

Τελικά το χώνεψε ότι είμαι gay και ήταν εντάξει με αυτό. Είπαμε ότι θα μείνουμε φίλοι και μάλιστα προσφέρθηκε να μου γνωρίσει και κάποιον γνωστό της gay. Μετά από όλα αυτά, πήγαμε να συναντήσουμε δύο φίλους μου που ήταν σε ένα κοντινο bar. Κι εκεί αρχίζει το επόμενο κεφάλαιο.

7 σχόλια:

PAVLOS είπε...

Λίγο πολύ όλοι μας το έχουμε πάθει αυτό!!!

υγ ελπίζω ο φίλος της να είναι καλός τουλάχιστον

Hfaistiwnas είπε...

αχα.. κατέληξε καλώς το ραντεβού από όποια πλευρά και να το δείς..
Ο φίλος να δούμε τι λέει τώρα.. θα πάρεις και καλές συστάσεις..

apparos είπε...

Σαν να βλέπω σουρεάλ ταινία!

Κώστας είπε...

Με σόκαρε η επιθετικότητα της.

x-oyranoy είπε...

Οmg, τι ιστορια τρομου.
Και να φανταστεις οτι εχω διαβασει και Toymaker.

Τομ Σόγιερ είπε...

Xα, είσαι αρχηγόπουλο!

disa είπε...

A片,色情網站,情色,色情,情色視訊,成人網站,UT聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6K聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,AV女優,SEX,做愛,AIO交友愛情館,AIO,聊天室,聊天室,聊天室,聊天室,愛情公寓,情色小說,情色貼圖,情色文學,色情小說,情色論壇,寄情築園小遊戲,情色交友,色情影片,微風成人,85cc成人片,嘟嘟成人網,18成人,成人圖片區,成人影片,成人貼圖,成人圖片,成人小說,成人影城,A片,AV,a漫,免費A片,A片下載,自拍,聊天室,麗的色遊戲,台灣情色網,成人論壇,伊莉論壇,微風論壇,AV女優