ανεκπλήρωτος έρωτας μουσική

Ερωτευμένος με το λάθος άτομο

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 200815:53Voltsek

Αναμφίβολα το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο είναι ο έρωτας. Είναι το πιο όμορφο συναίσθημα που σε κάνει να πετάς στα σύννεφα. Τι κάνεις όμως όταν ερωτεύεσαι το λάθος άτομο και συγκεκριμένα τον straight κολλητό σου; Πως την παλεύεις; Φαντάζομαι αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στους gay.

Σε αυτή την περίπτωση ο έρωτας γίνεται μαρτύριο. Περνάτε πολύ χρόνο μαζί, ζείτε μοναδικές στιγμές αλλά ποτέ δεν ξεπερνάτε τα όρια της φιλίας. Παίρνεις μία γεύση από το γλυκό αλλά ποτέ δεν το τρως ολόκληρο. Κι έτσι ικανοποιείσαι μόνο με αυτά που μπορεί να σου προσφέρει και μένεις σε μια μετέωρη κατάσταση μεταξύ φιλίας και έρωτα (μόνο στο μυαλό σου) και δεν έχεις την διάθεση να ψάξεις για κάτι άλλο, αφού ότι και να βρεις, θα είναι ένα υποκατάστατο του αληθινού σου έρωτα, μία λύση για να μην είσαι μόνος.

Και τι γίνεται όταν ο κολλήτος έχει κοπέλα και κάνουν ολοι μαζί παρέα και ξέρουν και οι δυο για τα αισθήματα του τρίτου; Εδώ πλέον τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα και αστεία. Σκεφτείτε να βγαίνουν όλοι μαζί και η κοπέλα και ο gay να την πέφτουν στο straight της παρέας και μεταξύ κοπέλας και gay να υπάρχουν διαμάχες για το ποιος θα κερδίσει την καρδιά του παλικαριού. Αυτά βέβαια γίνονται στα αστεία μιας και δεν υπάρχει περίπτωση φυσικά κάποιος να χωρίσει την κοπέλα του και να φύγει στο άγνωστο με τον gay κολλητό του για να ζήσουν τον ερωτά τους. Ίσως μόνο στα παραμύθια. Όπως θα καταλάβατε τα παραπάνω συμβαίνουν στη ζωη μου αυτόν τον καιρό και η όλη φάση με κάνει να νιώθω κάπως περίεργα.

Και μία τραγουδάρα για το τέλος.


Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. Mήπ[ως να το ξέχναγες καλύτερα; Είναι περίεργη φάση που μπορεί να οδηγήσει και σε λάθος επιλογές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτικό αυτό που ζεις! Το να γνωρίζεις ότι ο έρωτας είναι μονόπλευρος και χωρίς μέλλον είναι για μένα μία κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει τα πιο έντονα και ουσιώδη συναισθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το έχω ζήσει και το έχω νιώσει και εν βγάζει πουθενά ....
    και νιώθεις χάλια..
    Ετσι και εγω είπα ποτέ...ξανα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας