γκόμενος διακοπές

Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία

Παρασκευή 25 Ιουλίου 200800:58Voltsek

Τον άλλον μήνα έχουμε κανονίσει για δέκα μέρες διακοπές στην Κέρκυρα. Συγκεκριμένα θα είμαστε εγώ, ο αδερφός μου και δύο φίλοι μας, ο κολλητός του αδερφού μου κι ένας δικός μου φίλος. Όλα κανονισμένα, όλα καλά αλλά πάντα υπάρχει ένα μελανό σημείο. Ποιο είναι αυτό; Η ανύπαρκτες πιθανότητες για φλερτ και σεξ.

Κανένας από τους παραπάνω δεν ξέρει για μένα. Οπότε θα πρέπει να κρύβομαι και να υποκρίνομαι όπως κάνω συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι στις διακοπές, ο κύριος στόχος σε μια παρέα μπακουριών είναι οι γκόμενες που θα πηδήξουν. Ήδη έχουν αρχίσει να τους τρέχουν τα σάλια. Το θέμα είναι εγώ τι θα κάνω... Εντάξει να μιλάω για γκόμενες, αλλά μέχρι εκεί. Όταν οι άλλοι θα κολλάνε στις γκόμενες εγώ τι θα κάνω, θα τις μιλάω για τα manolo blahnik της Carrie Bradshaw; Δε λέει... Ούτε όταν θα πηγαίνουν να μιλήσουν στις δίμετρες κουκλάρες τουρίστριες, θα μπορώ εγώ να πάω στον γραμμωμένο, μαυρισμένο τουρίστα που θα κάθεται πιο δίπλα.

Και σε ένα τουριστικό νησί, όπως είναι η Κέρκυρα, τον Δεκαπενταύγουστο, θα γίνεται χαμός και είναι πολύ πιθανό να καταφέρουν κάτι κι εγω θα είμαι αυτός που θα κρατάει το φανάρι. Θα ζηλεψω πολύ και θα με πιάσουν τα διαόλια μου πάλι. Κι εντάξει, άντρες είναι, σεξ θέλουν, τους καταλαβαίνω και μπράβο τους. Αυτό που θα με τρελάνει είναι να βρει γκόμενα κι ο φίλος μου και να μου το παίζει μεγάλος εραστής. Γιατί, αν και φίλος μου, πολύ λυσσάρης και φαντασιόπληκτος. Γνωριζόμαστε ενάμισι χρόνο περίπου, αν δει γυναίκα, τρελαίνεται, και σύμφωνα με τα λεγομενά του έχει πηδήξει τις μισές γυναίκες του νομού, παρόλο που όλο αυτό τον καιρό δε τον έχω δει ποτέ με γυναίκα, και όταν πάει καμιά φορά να την πέσει σε καμία, τρώει χυλόπιτα. Εάν τώρα βρει κι αυτός γκόμενα, τι να πω...

Το θέμα είναι ότι θα μείνουμε στον Κάβο, που για όσους ξέρουν, είναι σαν αγγλική αποικία και γίνεται το έλα να δεις εκεί. Έτσι είναι πολύ πιθανό να βρω κι εγώ κάτι να ασχολούμαι. Αλλά πως, αφού θα είμαι μαζί με τους άλλους; Εκτός αν κάνω το coming out μέχρι τότε, πράγμα που δεν παίζει... Άντε, καλές διακοπές να έχουμε.


Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. to kako einai na sou arxizoun kai tis simvoules pos na rixeis ginaika...
    mi ta skeftesai omos auta...mia xara 8a peraseis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ston Kavo pou phga prin kamia 10aria xronia gamiontousan kanonika stous dromous (Aggloi fysika) antres kai gynaikes se olous tous syndyasmous. Nomizw pws eisai sth krisimh hlikia na papseis na anexesai tis mpourdes ths straight pareas sou..;-)
    kai na thynasai, panta kapotoula...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ !!!

    Τα έχω περάσει κι εγώ αλλά τώρα αυτά ανοίκουν στο παρελθόν.

    Δε ξέρω τη κατάστασή σου αλλά σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να μιλήσεις πρώτα στον αδερφό σου για εσένα.

    Εάν πάει καλά το θέμα δεν μπορώ να σου περιγράψω πως θα νιώσεις μετά... θυμήσου με!

    Εύχομαι να περάσεις όσο πιό όμορφα γίνεται. Ειλικρινά σε καταλαβαίνω...

    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάβο ε;
    Ένας χαμός γίνεται όντως.. απο όλες τις σεξουαλικότητες! Κοίτα να προσέχετε τους καβγάδες!!! Σκοτώνουν!!
    Επίσης το coming out, να γίνει κάτω απο την επήρεια αλκοόλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας