μοναξιά

Είναι βαριά η μοναξιά

Παρασκευή 23 Μαΐου 200805:17Voltsek

Αν ρωτούσες κάποιον φίλο μου να με χαρακτηρίσει θα σου έλεγε ότι είμαι αισιόδοξος, χαρούμενος, χαμογελαστός άνθρωπος. Κι έτσι προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι. Όμως υπάρχουν θαμμένα μέσα μου πολλά δυσάρεστα συναισθήματα. Προσπαθώ να καταπιέσω την θλίψη και τον πόνο που νιώθω αλλά πάντα βρίσκουν μία διέξοδο για να βγουν στην επιφάνεια.

Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πιο μόνος από ποτέ. Είμαι περιτριγυρισμένος από οικογένεια και φίλους κι όμως η μοναξιά με σκοτώνει. Υπάρχει κάτι που μου λείπει και το κενό αυτό όλο και μεγαλώνει, γίνεται ολοένα και χειρότερο. Και κανείς γύρω μου δεν φαίνεται να το αντιλαμβάνεται.

Κάθε βράδυ που πέφτω στο κρεβάτι σκέφτομαι ότι πέρασε άλλη μια άχαρη και άχρωμη μέρα. Άλλη μια μέρα που δεν ένιωσα ένα χάδι, μία αγκαλιά, δεν αντίκρυσα ένα βλέμμα ή ένα χαμόγελο από αυτά που σου λένε το σ'αγαπώ χωρίς λέξεις. Όλα αυτά πού τόσο πολύ έχω ανάγκη αλλά που δεν έχω κατορθώσει να βρω μέχρι τώρα. Θέλω έναν άνθρωπο να τον αγαπάω και να νιώθω ότι με αγαπάει κι αυτός. Θέλω να είμαι η τελευταία σκέψη στο μυαλό κάποιου πριν κοιμηθεί, θέλω να είμαι το πρώτο άτομο που θέλει να πει καλημέρα το πρωί. Θέλω κάποιον, που όταν είμαστε μαζί, όλα τα άλλα να φαίνονται ασήμαντα.

Είναι δύσκολο να είσαι μόνος. Χρειάζεται δύναμη και υπομονή και δυστυχώς εμένα αυτά φτάνουν στο τέλος. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, μπορώ μόνο να ελπίζω...

Ισως σε ενδιαφερουν

15 σχόλια

  1. Κάτσε να πας Θεσ/νίκη και να δεις πώς θ' αλλάξουν όλα αυτά! Ο ζαχαροπλάστης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως ο ζαχαροπλάστης;
    revqueer: είμαστε πολύ κουτσομπόληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ξέρω αν είναι παρήγορο, αλλά σχεδόν όλοι σε αυτή τη φάση είναι. από αυτά που διαβάζεις εδώ μέσα και από αυτά που ακούς έξω όλοι εκεί γύρω κινούνται, σε αυτά τα συναισθήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ελπίζεις Voltsek μου, άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...
    Tovene συμφωνώ...Είναι πολλοί στη ίδια κατάσταση, αισθάνονται τα ίδια και ελπίζουν τα ίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε βράδυ που πέφτω στο κρεβάτι σκέφτομαι ότι πέρασε άλλη μια άχαρη και άχρωμη μέρα. Άλλη μια μέρα που δεν ένιωσα ένα χάδι, μία αγκαλιά, δεν αντίκρυσα ένα βλέμμα ή ένα χαμόγελο από αυτά που σου λένε το σ'αγαπώ χωρίς λέξεις. Όλα αυτά πού τόσο πολύ έχω ανάγκη αλλά που δεν έχω κατορθώσει να βρω μέχρι τώρα. Θέλω έναν άνθρωπο να τον αγαπάω και να νιώθω ότι με αγαπάει κι αυτός. Θέλω να είμαι η τελευταία σκέψη στο μυαλό κάποιου πριν κοιμηθεί, θέλω να είμαι το πρώτο άτομο που θέλει να πει καλημέρα το πρωί. Θέλω κάποιον, που όταν είμαστε μαζί, όλα τα άλλα να φαίνονται ασήμαντα.


    Yπαρχει κατι να συμπληρωσω?
    α ναι... Οίμε... τα ειπες ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όλοι λέμε ότι αισθανόμαστε μόνοι αλλά τι κάνουμε γι΄αυτό?
    η παθητική στάση (όχι η bottom στάση) δεν βοηθά.
    δεν χρειάζεται ούτε ελπίδα ούτε αισιοδοξία ότι ο πρίγκιπας θα περάσει με το άλογο (φαλλικό σύμβολο) έξω από την πόρτα, πεινασμένος γιά το κορμί και την καρδιά μας.
    χρειάζεται δράση, μόνο.
    να φλερτάρουμε, να καμακώσουμε, να ανοιχτούμε, να εκτεθούμε, να δοκιμάσουμε, να ανεχθούμε, να δώσουμε (γιά να πάρουμε), να κλάψουμε, να απαιτήσουμε, να μοιραστούμε, να γοητεύσουμε και να είμαστε ανεκτικοί να γοητευθούμε.
    ζούμε σε χώρα όπου ο gay δυνητικός πληθυσμός είναι από τους μεγαλύτερους ως ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού.
    όλο και περισσότεροι άντρες κάθε ηλικίας μπαίνουν να δοκιμάσουν (οι ομάδες 18-25 και 45-.. - ιδίως η τελευταία - δίνουν πολλά νέα κορμιά και καρδιές) αλλά ούτε τους κυττάμε ούτε τολμάμε να εκτεθούμε γιά να βρούμε την αδελφή ψυχή.
    το πρόβλημα δεν είναι η μοναξιά μας, είναι η αβεβαιότητα γιά το τί θα δώσουμε, επομένως γιά το πόσο θα εκτεθούμε και γιά το πόσο θέλουμε να διερευνήσουμε την καρδιά και το μυαλό σε ένα άλλο σώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω αν είναι τόσο μαύρα τα πράγματα ή τα βλέπεις εσύ έτσι. Άλλωστε ο καθένας αντιλαμβάνεται τη μοναξιά με διαφορετικό τρόπο. Εύχομαι όμως να αλλάξει αυτή η κατάσταση προς το καλύτερο. Πολλά φιλιά και καλό Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οταν το κυνηγάς δεν έρχετε..
    πρέπει να μαθεις να ζεις με εσένα παρέα.
    Δεν εισαι μόνος όσο θα έχεις εσένα.
    Η σχέση θα έρθει αν και οι σχέσεις ειναι δύσκολεσ γενικά στις μέρες μας .
    Χαλάρωσε , απόλαυσε όλα όσα σου δίνει η κάθε μέρα μην κολλάς και όλα θα γίνουν στον καιρό τους... και ο κολλιός τον Αυγουστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. revqueer: αυτο περιμένω πως και πως...

    revqueer & Θράσος: ο ζαχαροπλάστης δεν πήρε τηλ. Σκέφτομαι να ξαναπεράσω κάποια στιγμή, έτσι για την πλάκα.

    tovene592 & hfaistiwnas: ξέρω ότι πολλοί νιώθουν τα ίδια με μένα αλλά αυτό δε με παρηγορεί. Αντιθέτως με στεναχωρει και με εκνευρίζει περισσότερο.

    x-oyranoy: τι να πω... βοηθειά μας...

    ενεργητική θέση: εγώ έκανα πρόσφατα ένα βήμα αν και δεν κατέληξε πουθενα. Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν πρέπει να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και ότι πρέπει να δράσουμε. Και πάλι όμως είναι πολύ δύσκολο. Ομοφυλοφιλία & μοναξιά πάνε μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όχι στα κλισέ "gay και μοναξιά πλέκουν μαζί το πουλόβερ της εγκατάληψης από την κοινωνία".Η ψυχική απομόνωση υπάρχει σε όλες τις σεξουαλικές επιλογές.Μόνοι άντρες που δεν καταλαβαίνουν τις γυναίκες, γυναίκες "βιασμένες" από σκληρούς άντρες και gay που μπερδεύουν το σεξ με την μοναξιά και την αγάπη.
    Εκανες ΜΙΑ ΜΟΝΟ προσπάθεια και απέτυχε! και απογοητεύθηκες? τι φταίει γι' αυτό?
    η εκστρατεία της κατάκτησης του άλλου θέλει εκπαίδευση, εμπιστοσύνη στην γοητεία σου, άνοιγμα - έκθεση, αν αφορά την δημιουργία αισθημάτων, πέραν της απλής σξουαλικής επαφής.
    Είσαι πολύ γλυκός, μην αφήνεσαι, δείξε ποιός είσαι, τόλμησε, ζήτα και δώσε - θα βρεθεί κάποιος που θα νομίζεις ότι εκφράζει κάτι συναισθηματικά ώριμο.Τότε καλλιέργησέ το, μαζί του και δείξε αποφασιστικότητα να γνωριστείτε καλά.
    Αν αξίζει θα χαρείς, αν χαλάσει μην λυπηθείς - υπάρχουν άνθρωποι ερωτεύσιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Ομοφυλοφιλία & μοναξιά πάνε μαζί."

    Ανθρώπινη φύση και μοναξιά πάνε μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φάση είναι, ευχομαι να περάσει. Κάνε πολλά πράγματα για να ξεχνιέσαι τουλάχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μην σε παίρνει από κάτω...Εξάλλου η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.Κάπου εκεί έξω υπάρχει το άλλο μισό για τον καθένα από μας...Κάνε λιγη υπομονή και όπως λέει και το άσμα "Ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός...."Καλή σου μέρα!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. turigr: Προσωπικά δεν αντέχω άλλο τη μοναξιά. Δεν υπάρχει χειρότερο αίσθημα.

    pisoglentis: Εγώ δε μου φτάνω. Μια ζωή περιμενω...πόσο ακόμα;

    ενεργητική θέση: Δεν νομίζω ότι ειναι κλισέ το ότι οι gay βιώνουν έντονα τη μοναξιά. Θα κάνω πολλές προσπάθειες ακόμα, να είσαι σίγουρος.

    κώστας: Συμφωνώ.

    keen on boys: φάση με πολλή μεγάλη διάρκεια.

    johnny: Πόσο υπομονη να κάνω πια; Δε το βάζω κάτω αλλά όσο δεν έρχεται τόσο πιο δύσκολο γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπορει να μη δεις ποτε το σχολιο μου ομως πραγματι, πολλοι εκει εξω αισθανονται σαν κι εσενα. ελπιζω να βρεις αυτο που ψαχνεις.κ γω ελπιζω για μενα το ιδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας