γκόμενος προσωπικά

Καυτό ραντεβού, πράξη δεύτερη: Η απογοήτευση

Τετάρτη 26 Μαρτίου 201423:53Voltsek

Όταν έφυγε ο Α. ένιωθα περίεργα μέσα μου. Από τη μία η χαρά που περάσαμε μαζί μία υπέροχη νύχτα και από την άλλη η στεναχώρια που θα έφευγε για ένα μεγάλο διάστημα και δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκίνησε.

Αργότερα τη μέρα που έφυγε, μου έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας μου πόσο ωραία πέρασε μαζί μου. Ξανά το ίδιο βράδυ μου έστειλε μήνυμα ότι με σκέφτεται και ότι θα ήθελε να ήμασταν μαζί, σαν ζευγάρι. Εγώ φυσικά του απάντησα ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Για άλλη μία φορά, κάτι απρόοπτο μου είχε αλλάξει τα σχέδια. Έτσι θα πήγαινα στην πόλη μου, που είναι κοντά στο μέρος όπου μένει, δύο μέρες νωρίτερα. Έτσι θα είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε άλλη μία φορά προτού φύγει. Μάλιστα, λόγω δουλειάς θα βρισκόμουν στο διπλανό χωριό, ακόμα πιο κοντά του. Δυστυχώς όμως δεν ήρθε. Είχε μεγάλη προετοιμασία μπροστά του και δεν είχε αρκετό χρόνο, το οποίο είναι κατανοητό. Όμως δεν απάντησε καν όταν του έστειλα ότι τον περιμένω. Αυτό δεν μου άρεσε...

Την επόμενη δεν επικοινωνήσαμε καθόλου. Δύο μέρες μετά, του έστειλα άλλο ένα μήνυμα σε φιλικό ύφος, για να του ευχηθώ καλό ταξίδι, να περνάει καλά και να μη στεναχωριέται. Δεν του αρέσει όταν φεύγει αλλά είναι αναγκασμένος. Λίγες ώρες μετά μου ήρθε η απάντηση. Με ευχαριστούσε για τα καλά μου λόγια και μου ευχόταν καλό καλοκαίρι! Εγώ ξέρω ότι όταν κάποιος σου εύχεται καλό καλοκαίρι τον Μάρτιο, είναι σαν να σου λέει κατάμουτρα ότι δεν θέλει να σου ξαναμιλήσει. Εκείνη τη στιγμή ξενέρωσα πολύ.

Δεν μπορούσα να εξηγήσω τη συμπεριφορά του. Στην αρχή να είναι γλυκός και τρυφερός και μετά απόμακρος. Είχε αλλάξει κιόλας γνώμη; Το μετάνιωσε; Ή μήπως δεν εννοούσε αυτά που έλεγε; Αλλά ποιο το νόημα να με κοροϊδέψει; Εξ αρχής επρόκειτο για μία ξεπέτα. Ήξερα άλλωστε ότι θα έφευγε. Δεν είχα απαιτήσεις από εκείνον, γιατί λοιπόν να δείξει ψεύτικο ενδιαφέρον; Και γιατί να στείλει εκείνα τα μηνύματα όταν πια είχε φύγει; Άνθρακες ο θησαυρός για άλλη μία φορά;

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. Δλδ αν δ γινοταν αυτο π εγινε τ θησαυρος ακριβως θα ηταν π θ ησασταν σε διαφορετικες χωρες; Συνελθε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε καλά δεν έγινε και τίποτα, το θέμα είναι ότι έφυγε! Όσο για το Καλοκαίρι, μήπως θα έρθει μετά από αυτήτην εποχή και το βάζει σαν σημείο αναφοράς..
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα πολλά "μήπως" δεν λύνουν την απορία. Νομίζω, βιάζεσαι. Το καλοκαίρι της Νότιας Ελλάδας όντως κρατάει 6 μήνες (το διάστημα που θα λείπει) και η σχετική του ευχή ακούγεται λογική. Κράτα επαφή. Η συνέχεια θα δείξει.
    Από την άλλη μεριά, να θεωρείς τον εαυτό ελεύθερο για όποια νέα επιδίωξη μέσα στους επόμενους μήνες - για ένα "ισοδύναμο", ας πούμε, μια και η έννοια μπήκε για καλά στη ζωή μας.
    Κι εγώ με τη σειρά μου, ένα πολύ γόνιμο καλοκαίρι σου εύχομαι!
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα πιστεύω πως οσο πιο πολύ θα ελεγε οτι θελει να ειναι μαζι σου τοσο πιο πολυ θα τον πληγωνε το γεγονος οτι θα εφευγε μακρια σου!!!Δες το και απο αυτην την οπτικη,εσυ κρατα τις καλες αναμνησεις που απαικτητες και προχωρα σε καινουρια επεισοδεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας