γνωριμία προσωπικά

Καυτό ραντεβού με παλιότερη γνωριμία

Τετάρτη 12 Μαρτίου 201400:16Voltsek

Σύντομα πρόκειται να εκπληρωθεί μια επιθυμία μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Αφορά κάποιο πρόσωπο και ήταν εντελώς αναπάντεχο!

Στις αρχές του Δεκέμβρη είχα γνωρίσει ένα παιδί σε ένα πάρτι γενεθλίων σε κάποιο σπίτι. Το 80% των ατόμων εκεί ήταν gay. Ο Α. μου τράβηξε την προσοχή αμέσως μόλις τον είδα. Δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε πολύ. Πρόλαβε όμως να μου μιλήσει για την πολύχρονη σχέση του, κάτι που με αποθάρρυνε τελείως από το να επιδιώξω να γίνει κάτι μεταξύ μας. Ακόμα χειρότερα δεν ήταν από Θεσσαλονίκη, απλά τον φιλοξενούσε ένας κοινός μας φίλος για λίγες μέρες. Το θετικό βέβαια ήταν ότι έμενε σε μία περιοχή κοντά στην πόλη απ' όπου κατάγομαι.

Λίγες μέρες μετά τον έκανα φίλο στο facebook, αρχίσαμε να μιλάμε και αναπτύχθηκε μία φιλική επικοινωνία. Ήξερε ότι μου αρέσει επειδή το είχα πει στον κοινό μας φίλο και εκείνος του το μαρτύρησε, αν και μάλλον χάρη μου έκανε τελικά. Δεν έδειχνε όμως κανένα ενδιαφέρον. Άλλωστε εξακολουθούσε να είναι σε σχέση. Μιλούσαμε όμως αρκετά για τις εμπειρίες μας και για διάφορα σεξουαλικά θέματα.

Πριν λίγες μέρες μου είπε ότι χώρισε. Στεναχωρήθηκα επειδή ήταν χρόνια μαζί. Δεν μπορώ να φανταστώ πως νιώθει. Εγώ χωρίζω μετά από μερικούς μήνες και μου είναι δύσκολο. Βέβαια σκέφτηκα ότι θα ήταν μία καλή ευκαιρία να κάνω την κίνηση μου αλλά δεν ήθελα να φανώ πεινασμένος. Δεν ήξερα καν αν του αρέσω. Θα άφηνα να περάσει λίγος καιρός και θα έβλεπα πως θα το προχωρούσα.

Χθες του μίλησα για να τον ρωτήσω αν είναι καλά, αν είχε μιλήσει με τον δικό του κτλ. Πιάσαμε την κουβέντα και σε κάποια στιγμή μου είπε ότι ζήλεψε όταν με φλέρταρε κάποιος άλλος σε εκείνο το πάρτι που γνωριστήκαμε. Η αλήθεια είναι ότι προχωρήσαμε λίγο πιο πέρα από το φλερτ. Άρχισε να μου λέει ότι κι εκείνος θα ήθελε να με φιλήσει κτλ κτλ και ότι μου είχε πετάξει κάποια υπονοούμενα κι εγώ τον αγνόησα. Εγώ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, αλλά είχα πιει λίγο παραπάνω εκείνο το βράδυ.

Οπότε φτάσαμε στο σημείο ότι δεν κάναμε τότε, να το κάνουμε τώρα. Κανονίσαμε να βρεθούμε σύντομα και να περάσουμε ένα ολόκληρο βράδυ μαζί. Δεν περίμενα ποτέ να γίνει αυτό. Τόσο καιρό δεν είχε εκδηλωθεί. Είμαι ενθουσιασμένος αλλά και λίγο αγχωμένος. Θέλω όλα να πάνε καλά και να περάσουμε ωραίες στιγμές μαζί. Ότι και να γίνει όμως, δεν έχει μεγάλη σημασία καθώς την άλλη εβδομάδα θα φύγει εκτός Ελλάδας για μερικούς μήνες. Χαίρομαι όμως που κάποιος που μου αρέσει τελικά ανταποκρίθηκε!

Ισως σε ενδιαφερουν

2 σχόλια

  1. χεχε είδες που δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τα χειρότερα; Όλα καλά σου πάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πωπωπώ, η τελευταία παράγραφος τα χαλάει όλα: ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Πώς στεριώνει μια καινούργια, σοβαρή σχέση, με άμεσο χωρισμό;...
    Πάντως, εύχομαι τα καλύτερα!
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας