διακοπές διασκέδαση

Επιστροφή από τις διακοπές

Σάββατο 24 Αυγούστου 201321:37Voltsek

Χθες το βράδυ επέστρεψα από τις σύντομες διακοπές μου. Οι μέρες που ακολουθούν είναι πάντα κάπως παράξενες. Από τη μία χαίρομαι γι αυτά που έζησα και από την άλλη στεναχωριέμαι που πλέον έχω επιστρέψει στη βαρετή καθημερινότητα μου. Στις διακοπές είμαι ξέγνοιαστος, χαλαρός, περνάω καλά και μόλις γυρίσω στο σπίτι μου όλα τα προβλήματα και οι έννοιες κάνουν την επίθεση τους. Ξέρω βέβαια ότι η λύση δεν είναι να βρίσκομαι συνέχεια σε διακοπές, αλλά να παλέψω και να κάνω τη ζωή μου τόσο όμορφη κι ενδιαφέρουσα ώστε να μην έχω την ανάγκη να ξεφεύγω από αυτή.

Φέτος έφυγα μόνο για πέντε μέρες, κάτι που έχω να κάνω χρόνια. Αλλά δεν έχει σημασία πάντα η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Και πέρασα πολύ καλά είναι η αλήθεια. Πήγα με τον φίλο -πρώην- μου. Βόλτες, φαγητό, καφεδάκι, μπάνιο στη θάλασσα, ξανά φαγητό, βραδινή έξοδος... κάπως έτσι ήταν το πρόγραμμα μας κάθε μέρα. Άσε που κάναμε αμέτρητα χιλιόμετρα περπατώντας! Τα συνδυάσαμε όλα, τουρισμό, διασκέδαση και χαλάρωση!

Τώρα πια που το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του (δυστυχώς) είναι καιρός να βάλω κάποιους στόχους, να δω τι θα κάνω από δω και πέρα. Ελπίζω να μην αρχίσουν τώρα όλοι να λένε "Καλό χειμώνα". Τη μισώ αυτή τη φράση! Αντιθέτως μου αρέσει αυτό που το είχα διαβάσει κάπου τυχαία: "Summer is a state of mind". Με αυτό στο μυαλό, θα υποδεχτώ το φθινόπωρο που μας πλησιάζει...

Ισως σε ενδιαφερουν

1 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας